Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Cam Cortina X3 Tris Evolution?
Přidejte zkušenost s Cam Cortina X3 Tr...@k.a.c.k.a.1 @k.a.c.k.a.1 Mi jsem měli ten samý problém, kluk mi spal jedině v kočárku a do golfek se nevešel jak s výškou tak s kilama, na 2letech 16kg. Do Cortiny se vešel krásnéa ještě kousek tam měl navíc bohužel už nezměřím, jelikož jsme prodali, ale snad by to měli mít na netu, mrknu =)tak jsem našla 78cm opěradlo =)
Nevíte kde koupím plástenku na sportak? Nemusí být originál. Díky
@janher také jsme kupovali pláštěnku a já jsem šla do POMPA prodávají tam universální na tříkolky a paní mi jí nechala i vyzkoušet. platili jsme kolem 200
Holky mám dotaz, kupovali jsme pro nase uz skoro narozene ditko trojkombinaci cam cortiny x3 2013.myslim, ze se treba od 2012 liší jen designem. Zatim ji co se tyce funkce nemuzu hodnotit. Jen me trochu trapi ten tvar autosedacky. Pripada mi, ze mimco v ni bude spis sedet nez lezet a asi bude mit i celkem zalomenou hlavu k hrudniku, coz mi teda nepripadne moc vhodny
jak to mate vy s tema sedackama? A kupovali jste si k tomu i tu zakladnu nebo jen pásáte? Dĕkuji moc za prispevky
Ahoj holky, moc mě zaujala vaše diskuze, jelikož jsem se nedávno rozhodla, že dalšímu přírůstku pořídíme cam cortinu x3 tris air 2012. Všude jsem slyšela samé chvály a tahle diskuze mě zarazila, no po zkušenostech s kočárkem, který jsem měla pro dceru ( velká hluboká korba, nafukovací kolečka, prostorný sporťák) chci něco podobně prostorného a snadno ovladatelného. Tudíž mi cortina přišla jako dobrá volba. Myslíte, že jsem se rozhodla špatně? Popřípadě, když ne, neprodáváte ho? Teď budeme mít kluka.
@IvanaPel Já jsem Cortinu měla, ale tedy jako sporťák a jediné co mi na něj vadilo, že moc drncal, ale měli jsme kola bez duší, takže za mě Cortina ano ale s nafukovacími koly ![]()
Jojo, souhlasim, ze je cortina nejak vic drncava. Pricitam to prave te trojkolce, ale da se s ni jaks taks asi naucit jezdit. Jen jak nacvakneme hlubokou korbu na podvozek prijde mi, ze na nem tak nejak vrgle, ze to neni uplne to prave a stabilni spojeni a pak na nerovnem terenu to s mimcem celkem haze. A to jsme chteli kocarek do terenu :-/ sportak jsme zatim nezkouseli
Dobrý den,
Monika
Děvčata prosím vas neprodáváte někdo podvozek na cortina x3??? moc schanim jestli ano napište co nejdříve předem moc děkuji