Zkratky při umělém oplodnění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
349
22.4.16 16:57

@petrus85 ahoj :) celkem rychle sem se oklepala a včera ně už pustili konečně domů. Hlavní oporou je pro mě přítel, dodává mi sílu, i když mě už opravdu chvílema dochází. Ten test je mi líto, ale pořád tam naděje je :). V nemocnici sem se bavila s paní, co se jí až po 8-mi letech a sedmi IVF konečně podařilo otěhotnět. Takže naděje opravdu umírá poslední :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1981
22.4.16 19:45

@Ďáblouš no ja 8 let uz nemam…to mi bude 40let a to uz nechci rodit…jinak jsem to dostala, takze nic…
Tak hlavne at se dari a jsi brzo fit…je fajn ze te pritel drzi…a za jak dlouho muzete zkusit ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
27.4.16 12:08

@petrus85 no já vím jenom to, co sem vyčetla na netu :nevim: ženský tam psali, že doktoři doporučujou měsíc od té operace na zotavení. Ale teď máme problém s hypotékou :( musím být v práci a dodat výplatnice, aby nám ji odklepli a když sem to počítala a všechno by vyšlo dobře, tak bych do práce už nešla. Tak teď nevím, jedtli to IVF nebudeme muset odsunout :,( To je mi líto, že to nevyšlo, ale nesmíme ztrácet hlavu, jednou to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
29.4.16 21:54

@petrus85 ahojda :) tak už sme dneska byli v tom CARu. Moc příjemní lidi, přítel je na tom docela dobře. Sice má dobrý jen 2%, ale to nám stačí :) no a s červnovýma měsíčkama už začnu brát antikoncepci a už se to začne řešit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1981
30.4.16 09:18

@Ďáblouš ahoj…a 2% neni to malo? A proc antikoncepci, kdyz otehotnet nemuzes? Ro je divne…ale je dobre uz se neco zacina dit :) ja jsu ted v utery na vstupni konzultaci k jedne doktorce tak take doufam, ze se nekam pohneme…
Tak hodne stesti :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
1.5.16 10:49

@petrus85 2% stačej i na přirozený oplodnění. Jen by to asi trvalo dýl :D i normální superzdravej chlap má třeba jen 50% životaschopnejch spermií v „dávce“ :mrgreen: a antikoncepci? No to aby se zabránilo přirozené ovulaci a mohli to odstartovat doktoři :D ale taky sem z toho byla překvapená :) a tobě přeju hodně štěstí a příjemnou doktorku :hug: a to je jako ivf? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1981
1.5.16 14:15

@Ďáblouš nene.....me prohlidne a bude asi pokec co a jak…ja potrebuji vedet zda mi funguje levy vajecnik protoze z toho muzu otehotnet prirozene…a zatim mi asi moc nefunguje kdyz nejsem v tom :nevim:
V utery odpoledne dam vedet na cem se s dr dohodneme…uz se tesim i bojim…snad bude prijemna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
1.5.16 20:22

@petrus85 to bude dobrý určitě :hug: za rohem je léto a to se děti dělají úplně sami 8) V úterý rozhodně napiš, jsem zvědavá, co ti poví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1981
1.5.16 20:48

@Ďáblouš no v lete prave nic nebude…priteli je vedro takze na mazleni nema vubec chut…takze to je kriticky :zed: :zed:

No a ty davej vedet jak postupujete…nevis zda do konce roku by jsi uz mohla byt tehulka? A co ta prace? Kdy nastupujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
1.5.16 20:56

@petrus85 doktor říkal, že když to půjde dobře, tak na konci srpna bych mohla čekat na pozitivní test. :oops: a do práce asi půjdu na začátku června :roll: moc se mi tam ale nechce :) je to hrozně náročný jak fyzicky, tak psychicky…Vím, že to zní hloupě, že sem jenom dělník :mrgreen: ale bydlím na dědině, kde tahle firma je v okruhu 20 km nejlepší a hrozně nás tam šikanujou… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1981
1.5.16 21:45

@Ďáblouš ja taky delala ve fabrice takze to znam…vyrabeli jsme tv panasonic…taky rasovina…stat na miste 11 hod a jet jak robot a to nam furt zrychlovali linku…jsem brecela doma vzdycky…takze rychle mimi a najdi si pak jinou praci… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
2.5.16 10:24

@petrus85 taky sem chlapovi už x-krát brečela, že tam nechci. Nejsem ten typ člověka, kterej leze někomu do zadku a to se u nás ve fabrice trestá :D jak nejdeš s davem jak slepá ovce, tak si odsouzená :D takže to nějak zvládnu do mimča a pak jak říkáš, honem pryč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
2.5.16 14:17

@Ďáblouš ahojky to je jak u nás, přítel má 6% dobrých spermií ale na IVF to stačí, je dobré zvolit metodu ISCI nebo ještě lépe PISCI :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
3.5.16 17:11

@Romčinka ahoooj :) my budeme mít právě PICSI :) zas taková pálka navíc už to není :) a vy už máte úspěšné IVF zasebou? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
3.5.16 17:26

@Ďáblouš bohužel u nás IVF nedopadlo jdu až na 2 pokus a to až koncem června:O( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí