Zkušenost s antikoncepcí Evra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jindřiška g
13.3.13 09:46

evra co a jak ohledně váhy

Začala jsem před měsícem a zjistila jsem nárůst váhy, chci se zeptat jestli někdo má stejné problémi a jestli se to třeba nespraví časem samo. Děkuju za odpověd

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
13.3.13 09:54
@jindřiška g píše:
Začala jsem před měsícem a zjistila jsem nárůst váhy, chci se zeptat jestli někdo má stejné problémi a jestli se to třeba nespraví časem samo. Děkuju za odpověd

tak já třeba jsem na náplasti změnila po kroužkách a to už jsem nárůst váhy nezaznamenala. Ale když jsem antikoncepci úplně začala užívat, ještě tabletky, tak to jsem přibrala. On taky asi každý reaguje jinak :nevim:

• Citovat
  • Upravit
250
13.3.13 14:04

Nabízím 9 ks náplastí za 900kč! pokud máte zájem napište mi soukromě!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kattty
13.3.13 17:09

Ahoj, máte někdo zkušenosti s rustem prsou po Evře? Brouzdám po internetu a hledám antikoncepci pro rust prsou a dočetla jsem se o téhle :)

• Citovat
  • Upravit
18Alaa
27.3.13 11:49

ant.Evra

Já se připojím také do diskuze, používám Evru už třetím rokem a jsem s ní spokojená, výměna každé pondělí a to následně: nejdříve si vezmu ubrousek navlhčím Alpou a celou část místa kam chci dát náplast (většinou na zadek) otřřu čímž pokožku dobře vysuším a náplast drží, jak vteřinový lepidlo. :) V létě koupání bez problémů, okraje to neřeším. Důležité je, že je velice účinná a nezatěžuje tolik játra, měla jsem problémy se špiněním u pilulek, zjistilo se že mám špatné vstřebávání v trávicím traktu. Tohle mi vyřešilo problémy, měla jsem i kroužek ale to je nepraktické a při močení je riziko, že vypadne.
Jinak i když se odlepí ještě není nic ztraceno, stačí kůži vysušit nějakým lihem nebo tak něco a zas drží. Jinak i když se odlepí z poloviny je stále funkční podle Dr. (ale radši nezkoušet :lol: )
Jen ta cena je tedy vyšší, to je fakt.

• Citovat
  • Upravit
egokachna
21.4.13 23:18

Zdravím…mohla bych se zeptat za jak dlouho začne působit náplast Evra? Beru jí poprvé…díky

• Citovat
  • Upravit
7240
22.4.13 07:23

Pak se řiď příbalovým letákem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
egokachna
22.4.13 09:09

To tam právě není napsané…tak se ptám Vás zkušených…

• Citovat
  • Upravit
15.6.13 23:43
@Cinq píše:
Ahoj,tak ja jsem naplast pouzivala a uz bych ji v zivote nepouzila.Vyhoda je sice,ze ji nalepis a jednou tydne vymenis,ale to je tak vse z vyhod :? protoze naplast se odlepuje(ty rohy a i trochu na krajich) takze se ti tam potom chyta prach z venku,nitky z obleceni atd…a je to i dost videt a pokud je tam ta lepenka,tak to nemuzes umyt.Potom co to sundas,tak ti tam zustanou nejaky ten den cervene pupinky nebo skvrny(aspon me a i kamaradkam co to zkouseli)
Proste sni nemam dobre zkusenosti a spousta mych kamaradek taky…ale treba nekdo jiny ma :wink:

Naprostý souhlas. Odlepuje se, chyta se na ni vsechno možné, svědí a zanechává kůži červenou a pak se kůže loupe… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domi292
11.7.13 18:38

Chci se zeptat jestli jste někdo v průběhu užívání evry krvácel?
Díky moc

• Citovat
  • Upravit
16.7.13 22:31

@domi292
Ahoj, já teda ne. Začala jsem ji používat proto, abych se tohoto problému zbavila (nějak už prášky přestaly působit). Asi tomu dej chvilku čas a pak kdyžtak výměna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peggy.marketa
5.9.13 23:31

Já po evře přibrala 10 kg ale už je to zas vše dole a bez námahy… ze začátku byly větší chutě na jídlo :D

• Citovat
  • Upravit
444
6.9.13 01:40

Začla jsem náplasti Evra používat jako pomoc při potížích, které mě trápily už od mojí první ms v mládí, měla jsem přes deset let vždycky velké křeče a celý den a někdy i noc jsem zvracela, někdy jsem i ztratila vědomí :poblion: Nemohla jsem proto užívat pilulky, protože mi po nich bylo taky špatně, nemohla jsem po nich sníst skoro ani rohlík, takže asi přecitlivělý žaludek 8o

Potom mě moje doktorka zachránila tím, že mi doporučila Evru..sice v prvních dvou měsících jsem měla ještě žaludek pořád jako by na vodě, ale to se časem spravilo jak si tělo zvyklo..potom asi po půl roce jsem měla docela depresi a často jsem brečela, i když nebyl důvod :nevim: Začaly se mi i dost zvětšovat a zpevnovat prsa, nohy mi natíkaly a byla jsem jakoby nafouknutá, nakonec se pomalu vytrácela chut na sex, to už jsem si říkala, že není něco v pořádku, protože už ani pohled na sexy nahého muže se mnou ani trošku nehnul, spíše jsem se začla více bavit s holkama a tak trošku byla proti mužům, přišli mi nenormální a to i ten můj, přišlo mi, že jsou divní 8o Po roce a půl jsem přibrala taky skoro 10 kilo a tedy vysadila náplasti s tím, že konečně zhubnu. Potom jsem čekala na ms a ta nepřicházela asi dva měsíce, potom jsem párkrát omdlela..a vyklubalo se z toho, že jsem těhulka už ve druhém měsíci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.9.13 22:42

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli máte zkušenost s Evrou, když máte TROMBOFILNÍ RIZIKO- Leidenskou mutaci, srážlivost krve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pavel Dabel
29.9.13 07:26

Odlepovani evry

@jana.zatlouk píše:
Naprostý souhlas. Odlepuje se, chyta se na ni vsechno možné, svědí a zanechává kůži červenou a pak se kůže loupe… :?

No koukam ze mate hodne problemi s tim ze se naplast odlepuje shanej jsme informace
a problem je opravdu v tom jak ji nalepujete.
Naplast evra ma termotlake lepidlo ktera se aktivuje urcitou teplotou a tlakem. Jelikoz zeny maji ruce studenejsi tak to je prvni mozny problem adalsi je ze se proste naplast priplacne ona sice drzi ale po case s tim je problem.Tak ze sdamozrejme na cistou pokozku dlane si promnou o sebe aby se zahrali a naplast pritisknou a cca 10 vterin ji lehce tlacit na pokozku.Pak by lepidlo melo mnohem lepe drzet. Osobne to skouset asi nebudu aby mi nenarostli prsa :-)).Budu rad za prispevky na tohle tema abych si overit co mi pani doktori sdelili :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1