Zkušenost s antikoncepcí Evra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
25.7.19 15:30

Nepovedené oddálení s Evrou

Děvčata pomoc… prosím o radu.Od března používám Evru, začala jsem v 1.den menstruace, dodržují 3 týdny s náplasti, 1.tyden bez, kdy se dostaví menzes. Potřebovala jsem o týden oddálit menzes, po poradě s gynekoložkou jsem nalepila 4.naplast, i přes náplast jsem začala špinit a lehce krvácet, náplast jsem měla ponechat a pak udělat týden volna.To jsem tedy udělala. Dopadlo to tak, že jsem spinila a lehce krvacela se čtvrtou náplasti a dále i v týdnu bez náplasti. Celkem 14dni. Teď začnu opět 3 týdny s náplasti a nevím, jak to teď je s menstruací, či psedudomemstruaci, alw chápete…Chtěla jsem se tedy zeptat.Ty tři náplasti začínají klasický cyklus, tzn, že menstruace se dostaví az po odlepeni třetí náplasti nebo v průběhu nalepení třetí náplasti, když se oddálení nepovedlo? Jak je to teď s ochranou proti otěhotnění?4 týdny s náplasti, nepodařilo se oddálit, týden bez náplasti a teď už klasika 3 týdny s náplasti, je to tak, že jsem po celé tři týdny chráněna, nebo jsem to nepovedeným oddálením rozházela? Moc děkuji za odpověď. Teď jsem fakt zmatená a nevím, kdy to přijde… Achjo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
25.7.19 16:54

Měla jsem to taky tak, moje tělo se oklamat nedalo a jelo si dál v měsíčních cyklech, už jsem to pak raději nedělala. Každopádně teď lep 3 náplasti a po nich zase 1 vynech, chráněná budeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
25.7.19 17:14

@Karleon @Karleon Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím…

Prosím, kdy ti pak přišla ta menstruace… Mám počítat, že se objeví během třetí náplasti nebo po ní až odlepim třetí. Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
25.7.19 20:46

@Vojurka Přišla normálně v pauze jak měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
25.7.19 21:25
@Karleon píše:
@Vojurka Přišla normálně v pauze jak měla.

Děkuju moc. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
9.9.19 00:42

Obnovuji

Prodává se ještě prosím evra? Prý je v lékárně nedostupná. Dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
9.9.19 06:09
@maskovak píše:
Prodává se ještě prosím evra? Prý je v lékárně nedostupná. Dik

Dnes jdu vyzvedávat do lékárny erecept, tak dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
9.9.19 06:34

@maskovak je dostupná minulý týden jsem brala v lékárně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
9.9.19 14:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
9.9.19 15:41
@maskovak
@maskovak píše:
@tajnaorient @Vojurka :kytka:

Potvrzuji, že je dostupná, právě jsem vyzvedavala u Maxe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
9.9.19 20:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
1.1.20 18:57

Cena Evry

Dobrý den, na kolik vychází teď Evra na 3 měsíce u Dr Maxe se zákaznickou kartičkou? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
1.1.20 19:51

Myslim že jsem teď platila 1050,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
7.1.21 20:16

Evra cena

Ahoj holky můžete mi prosím povědět cenu Evry na půl roku??? Vůbec nevím, jak se cenově pohybuje děkuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
19.3.23 14:57

Evra po 4 letech - problémy

Milá děvčata, oživuji diskusi. Skoro na den už přesně čtyři roky lepím Evru, bohužel poslední 3 měsíce to třetí náplast neudrží a v průběhu se objeví špinění a pak klasická menstruace. Což už mě nebaví. Všechna vyšetření u gynekologa jsou v cajku, takze po této stránce to je v pohodě. Měla z Vás některá obdobný problém? Osobně si myslím, že si na ní tělo zvyklo a asi potřebuje změnu, takže budu muset jít do pilulek (jinou variantu nechci). Jak reálný je nárůst váhy, když půjdu z jednoho hned do druhého? Podařilo se mi dát 13 kilo doku, chci jet dal, ale nechci jít vlivem změny nahoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí