Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Děvčata pomoc… prosím o radu.Od března používám Evru, začala jsem v 1.den menstruace, dodržují 3 týdny s náplasti, 1.tyden bez, kdy se dostaví menzes. Potřebovala jsem o týden oddálit menzes, po poradě s gynekoložkou jsem nalepila 4.naplast, i přes náplast jsem začala špinit a lehce krvácet, náplast jsem měla ponechat a pak udělat týden volna.To jsem tedy udělala. Dopadlo to tak, že jsem spinila a lehce krvacela se čtvrtou náplasti a dále i v týdnu bez náplasti. Celkem 14dni. Teď začnu opět 3 týdny s náplasti a nevím, jak to teď je s menstruací, či psedudomemstruaci, alw chápete…Chtěla jsem se tedy zeptat.Ty tři náplasti začínají klasický cyklus, tzn, že menstruace se dostaví az po odlepeni třetí náplasti nebo v průběhu nalepení třetí náplasti, když se oddálení nepovedlo? Jak je to teď s ochranou proti otěhotnění?4 týdny s náplasti, nepodařilo se oddálit, týden bez náplasti a teď už klasika 3 týdny s náplasti, je to tak, že jsem po celé tři týdny chráněna, nebo jsem to nepovedeným oddálením rozházela? Moc děkuji za odpověď. Teď jsem fakt zmatená a nevím, kdy to přijde… Achjo. ![]()
Měla jsem to taky tak, moje tělo se oklamat nedalo a jelo si dál v měsíčních cyklech, už jsem to pak raději nedělala. Každopádně teď lep 3 náplasti a po nich zase 1 vynech, chráněná budeš.
@Karleon @Karleon Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím…
Prosím, kdy ti pak přišla ta menstruace… Mám počítat, že se objeví během třetí náplasti nebo po ní až odlepim třetí. Dekuju
Prodává se ještě prosím evra? Prý je v lékárně nedostupná. Dik
@maskovak píše:
Prodává se ještě prosím evra? Prý je v lékárně nedostupná. Dik
Dnes jdu vyzvedávat do lékárny erecept, tak dám vědět.
@maskovak píše:
@tajnaorient @Vojurka
Potvrzuji, že je dostupná, právě jsem vyzvedavala u Maxe.
Dobrý den, na kolik vychází teď Evra na 3 měsíce u Dr Maxe se zákaznickou kartičkou? Děkuji ![]()
Ahoj holky můžete mi prosím povědět cenu Evry na půl roku??? Vůbec nevím, jak se cenově pohybuje děkuju ![]()
Milá děvčata, oživuji diskusi. Skoro na den už přesně čtyři roky lepím Evru, bohužel poslední 3 měsíce to třetí náplast neudrží a v průběhu se objeví špinění a pak klasická menstruace. Což už mě nebaví. Všechna vyšetření u gynekologa jsou v cajku, takze po této stránce to je v pohodě. Měla z Vás některá obdobný problém? Osobně si myslím, že si na ní tělo zvyklo a asi potřebuje změnu, takže budu muset jít do pilulek (jinou variantu nechci). Jak reálný je nárůst váhy, když půjdu z jednoho hned do druhého? Podařilo se mi dát 13 kilo doku, chci jet dal, ale nechci jít vlivem změny nahoru…