Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, zeny chci se zeptat jestl mate nektera zkusenost s pesounskou peci, jestli nekdo vite co vsechno musim mit a na co vsechno se ptaji a kontroluji pokud se rozhdonou sverit mi dite. a jestli u pestounske pece muzu pobirat rodicovskou misto matky ditete??dekuji za jakoukoliv ozvu marketa
@marketagetzitka stačí použí google: http://www.mpsv.cz/cs/14501
@martina.se píše:
@marketagetzitka stačí použí google: http://www.mpsv.cz/cs/14501
Na to je diskuze. Ne google
@Krkael píše:
Na to je diskuze. Ne google
Tak proc sem pises kdyz je diskuzi more, samozrejme stranky ministerstva mam prectene, ale chtela jsme nejakou osobni zkusenost
@marketagetzitka píše:
Tak proc sem pises kdyz je diskuzi more, samozrejme stranky ministerstva mam prectene, ale chtela jsme nejakou osobni zkusenost
hledej - stačí do hledání diskuze zadat pěstounská péče. Oni Ti jich vyjede fakt hodně. A mmchdm, ptala ses i na podmínky ![]()
@martina.se píše:já zapoměla, že na podmínky je třeba mít diskuzi, když stačí zajet na stránky ministerstva, kde je vše potřebné do detailů rozepsáno. A mmchdm, diskuzí ohledně zkušeností s pěstounskou péčí je tu taky moře, ono fakt stačí dohledat
Tak nezapomínej
Těhotenství není omluva pro všechno ![]()
@marketagetzitka píše:
Protože je to DISKUZE. Pokud nechceš číst názory jiných, kteří do DISKUZE píší, najeď si na stránky ministerstva, kde je vše PODROBNĚ a DO DETAILU popsaný, vč. podmínek i toho, na jaký prachy budeš a nebudeš mít nárok. A pokud chceš názory jiných, co zkušensoti mají, tak je tu i kolonka „Hledat“, nahoře vpravo, pod tvým nickem.
@marketagetzitka píše:
Fajn mile damy, nehodlam se vama zabyvat nema to cenu chodit vuebc na emimino, protoze vetsinou zacnete jen vrtat urazet a pod…nemylsim vas dve konkretne, ale jeb to tak vzdycky ahoj uz odepisovat nebduu
co je urážlivého na odkazu? ![]()
@marketagetzitka Tohle je hnus. Jediné, co tě zajímá, tak jestli dostaneš i další prachy jako rodičák. PP by se mělo dělat kvůli dětem, ne kvůli prachům. I když jistě napíšeš, že to tak není. Já si podle tohohle myslím, ale že je:
https://www.emimino.cz/…inko-138922/
@marketagetzitka nejlepší bude kontaktovat nějakou poradnu pro náhradní rodinnou péči, pořádají různá setkávání pěstounů, kde je možné se s nimi nakontaktovat a pozeptat se na jejich zkušenosti.
Mají taky různá sdružení a věřím, že určitě rádi poskytnou informace a zkušenosti.
Pracovala jsem se třemi rodinami, s jednou intenzivnějí, na případových studiích jejich dětí pro diplomku. A byli to báječní lidé, co se nebáli podělit se o to pozitivní i negativní, co je potkalo ![]()
@tamata píše:
@marketagetzitka Tohle je hnus. Jediné, co tě zajímá, tak jestli dostaneš i další prachy jako rodičák. PP by se mělo dělat kvůli dětem, ne kvůli prachům. I když jistě napíšeš, že to tak není. Já si podle tohohle myslím, ale že je:
https://www.emimino.cz/…inko-138922/
no, tak to je celkem mazec ![]()
@tamata tyses ale pitoma vid, tu vybavicku shanim pro segru pro tu segru co nema jinou moznost nez mi dat malou do pestounske pece, ale ted uz je to jedno, o prachy mi nejde mame jich dost jen orizovat vsechno nove…vis co mysli si co chces me je to vlastne jedno co si ut o me myslite, nemusim sem psat uz nikdy zrusim ucet a astalavista damy
@marketagetzitka píše:
@tamata tyses ale pitoma vid, tu vybavicku shanim pro segru pro tu segru co nema jinou moznost nez mi dat malou do pestounske pece, ale ted uz je to jedno, o prachy mi nejde mame jich dost jen orizovat vsechno nove…vis co mysli si co chces me je to vlastne jedno co si ut o me myslite, nemusim sem psat uz nikdy zrusim ucet a astalavista damy
Sháníš pro ségru, kt. ti ji má dát do PP… No ať „počítám“ jak chci, vchází mi, že to vlastně sháníš sobě, páč ty ji budeš mít v PP ![]()
@marketagetzitka takže bys do PP chtěla svou neteř? Nejsem si teda jistá, že by ti jí dali
Já to spíš vidím na péči jiné fyzické osoby. Sama zmiňuješ, že peněz máte dost, o důvod méně pro PP.