Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na zkušenosti s touto stránkou ohledně testů otcovství https://urceni-otcovstvi.org/kontakt do e-mailu chodí zprávy od GENART s. r. o ale pod touto stránkou najdu úplně jinou stránku píší u zleveněných testu dobu 6 pracovních dnů od doručení čekali jsme pomalu měsíc na výsledky 3× jsme tam volali a výsledky se mi zdají být pofiderní oproti situacím okolo ( jsem nevlastní maminka 2 děti a řešíme partnerovo děti s ex přítelkyni ) nevím co si o tom myslet tak žádám o rady a zkušenosti dekuji moc ![]()
Dobrý den, narazil jsem dnes na Váš příspěvek. Psala jste 26.3.2024. Také čekám na výsledky DNA testů. Vám tedy dorazily výsledky až po měsíci. Mě měli dorazit do 9. pracovních dnů, to je dnes, tak tedy čekám. Výsledky píšete, že se Vám zdají pofidérní. Pofidérní prosím o vysvětlení, jako nevěrohodné. Předem děkuji.
Dobrý den, máte testy od společnosti GENART?
Platila jsem zlevněný test otcovství na dvě děti a otec psali že testy jsou hotové do 6 pracovních dní. Čekala jsem na ně přes tři týdny kdy jsem tam 3× volala. Vždy to zvedl stejný pán na poprvé mi řekl že na testech pracuji, druhy týden opět volám opět mi bylo řečeno že na testech pracuji tak říkám že to už mi řekl minule a že testy mají být do 6 pracovních dni tak na to mi řekl ze doba je pouze orientační a že výsledky budou po víkendu. Po víkendu opět nic tak jsem tam volala po třetí a to už mi teda řekl že testy jsou hotové že píše výsledky.
Jsem nevlastní maminka těch děti což pan nevěděl a když sem mu rekla ze je to pro nás důležité ze na těch testech nám to stojí.(tak mám pocit ze pan si myslel že potřebuji aby děti byli otce tudíž mi napsal závěr ze děti jsou otce). Ale celá situace která probíhala kolem 2 dítěte nasvědčuje tomu ze dítě otce není (ale podle testu vyslo ze ano)
Ozvala se mi i jedna paní která zase měla osobní kontakt s touto společnosti a bylo to též divné. Společnost vybral domeli otec a byl si jist ze dítě jeho není na paní byl arogantní když se paní se synem dostavila na testy nikdo ji dveře neotevrel i přes opetovane zvonění, dorazil domeli otec ten zvedl telefon zavolal a okamžitě jim šli otevřít. Stery z úst prováděli okamžitě za vstupnima dverma ne někde na odberech ale hned jak je pustili dovnitř všichni tam na ne koukali a též paní čekala na výsledky přes dva týdny. A když jsme porovnavali výsledky testu u nas tam chyběli porovnavaci hodnoty (říká se tomu alely)
@Kateřina2510 píše: Více
Pokud bych potřeboval něco vážného, jako test otcovství, tak bych si to nejspíš nedělal u webové stránky, ale u nějaké certifikované firmy.
Reaguji též na tento příspěvek ohledně testu… Paní Kateřino, nam se stalo něco podobného u jiné společnosti. Též jsem si pak říkala, že otce zvolili jen kvůli tomu jak sem s nimi mluvila po tel…pritom podoba odpovida na chlapa co v laborato vysel vykoucene!!! Absolutne nevime co mame delat… Nikdo s nami ani nechtel osobne mluvit. Vzdy jen cisla sou cisla nazdar.
@Kratochvilka05 píše: Více
no už jsi s tím docela trapná, ale budiž, proč děláte jakési pochybné testy u pochybných internetových organizací a nejdete do certifikované soudní laboratoře?
Také nemám dobrý pocit z firmy Genart. Výsledky 3 tydny, vždy jen nějaký pán po telefonu, 2× jsem urgoval… a pan ne moc ochotny. Podle mojí matky, která si je na 100 % jistá, že jsem dcera jiného může než mého otce, který mne vychovaval, testy určily jako biologického otce právě mého tatínka, což matka zpochybňuje.
Nevíte o nějaké opravdu solidní firmě?