Zkušenosti s KitchenAid Artisan

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3395
4.3.16 13:35

@luca001 ahoj prosím tě jakou sadu na těstoviny máš? píšeš, že jsi spokojená a já váhám, zda koupit takový ten lis, nebo jen ty válečky…ale hodně mě to láká, spolu s mísou na zmrzku

jinak mám kráješe strouhače a druhou mísu

mlýnek na obilí, na to bych asi byla líná to využívat a mlýnek na maso si tu moc lidí nepochvaluje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2371
22.4.16 18:14

@EmmaAnna Ahoj, omlouvám se za pozdní odpověď, ale dlouho jsem tu nebyla.

Mám obojí. Válečky jsou super a funguji bez chyby. Pouzivam je hlavně na domáci nudle. Lis mě trochu zklamal, nevim, jestli neco delam špatně, ale nemotá mi to vrtule.

Mísa na zmrzlina je skvělá a kupovaná s domácí se nedá srovnat, jenom počítej s tím, že musíš mít vetsi mrazák, aby se tam mísa vešla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.17 16:45

nevim no

Nevím holky, ale není to krám? Je to spolehlivý robot? 8o Podívejte se na toto video: https://youtu.be/TjdZd-Wv2b8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
5.9.18 18:54

Dobrý večer,navazuji na starou diskuzi.Vybírám robota KitchenAid a tady i v jiných recenzích (třeba na Amazonu) se objevují zmínky o špinění kynutého těsta kovovou (nerezovou)mísou.Setkal jste se s tím někdo?
Děkuji za zkušenosti.
A nevíte někdo,kterému šlehacímu nástavci se říká pádlo?Používá se na meringue krém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
5.9.18 19:22

@amylon s tím prvním dotazem neporadím, mám jinou značku robota, ale co se týče té metly, zkus zadat do vyhledávače metla pro jemné promisení, opravdu vypadá jako padlo a je na jemné krémy, suflé apod. Možná to je ono. Jinak nevím co je merinque krém :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
5.9.18 19:24
Ahoj, nam teda nic nespini a to padlo myslim, ze je sterka. Ma to na koncich takovou silikonovou sterku nebo jak to mam nazvat. Snad jsem pomohla.
@amylon píše:
Dobrý večer,navazuji na starou diskuzi.Vybírám robota KitchenAid a tady i v jiných recenzích (třeba na Amazonu) se objevují zmínky o špinění kynutého těsta kovovou (nerezovou)mísou.Setkal jste se s tím někdo?
Děkuji za zkušenosti.
A nevíte někdo,kterému šlehacímu nástavci se říká pádlo?Používá se na meringue krém.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
5.9.18 20:00

Moc Vám,milé dámy,děkuji! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
5.9.18 20:02

Nesplnila mi nikdy. Padlo je na treci neboli michaci nastavec. Já si přikoupila ten se štěrku a to je fakt boží. Když tak se pridej do facebookove skupiny kitchen aidu pro Cr. Tam holky poradi :).

• Citovat
  • Upravit
26583
5.9.18 20:07

Nam nic nespini… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
5.9.18 20:09

Díky,díky za uklidnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.18 20:20

Mě mísa špinila asi první dvě těsta. Zrovna jsem dělala těsto na těstoviny a bylo našedlé :,(
A to jsem ji předtím opravdu důkladně umyla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
5.9.18 20:54

Aha!A to máš nový nebo se to stalo před delší dobou a přešlo to?Mně by to asi hodně vadilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1617
5.9.18 22:19

Mně taky nic nešpiní, mám i jednu menší dokupovanou mísu a taky ok. Kdyby ses toho hodně bála, můžeš si dokoupit mísu skleněnou.
Vlastně jediné, co špinilo, byla šlehací metla, když ji nepoučený muž dal do myčky, protože část, kterou se připevňuje, je hliníková. Ale vyčistila jsem to a dobré.

A když už to tu ožilo, nevíte někdo, jestli existuje nástavec s hodně jemným struhadlem „na mrkvový salát“? Mám takovou tu základní sadu tří bubnů - plátky, nudličky, širší nudličky, ale to je moc hrubé. Viděla jsem další nástavce, ale z fotky nepoznám, jak jemně bude strouhat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
6.9.18 14:19

Nástavec na mrkvový salát jsem řešila když jsem kupovala foodprocesor,ale nenašla jsem takový,který by vyhovoval.Pak jsem v Itálii viděla strouhač mně zcela neznámé značky a ten jsem si koupila-strouhám na něm mrkev a brambory na bramboráky,velikost je přesně stejná jako na ručním struhadle.Už jsem si myslela,že u té ruční práce budu muset zůstat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
7.2.20 21:26

Ahoj, máte někdo kitchenaid tu mini verzi, objem 3,3 litru? Stačí to, jste s ním spokojené? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí