Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky,
Jaké máte nebo nemáte skušenosti s obchodem http://www.spuntik.cz/
Zdá se mi, že to tam mají nějak drahé.....
Děkuji
spokojenost. Komunikují, rychle dodají, rozumí tomu co prodávají
Ahoj, zkušenosti žádné s tímto obchodem nemám,ale jak sjem koukala tak většina věcí z obchodu se dá koupit laciněji a nic moc výber podle toho na co to chceš co hledáš?
Ahoj, zkušenosti mám a všechny dobré. My tedy máme kousek od domu jejich kamennou prodejnu, ale nakupovala jsem přes net a pak jsem vyzvedávala v obchodě, protože ceny mají nižší na netu.
Příjemná a rychlá komunikace jak přes internet, tak v obchodě, dobře poradí.
Doporučuji.
Tak děkuju, také mě napadla ta kamená prodejna, ale já to zase tak blízko nemám
Já jsem tam nakupovala před Vánocema a spokojenost.
Kdyžtak si pročti recenze na heurece..
Mám od nich kočár a ještě nějaké doplňky. Byla jsem spokojená, prodavačky ochotné, informované, poradí a zboží předvedou. Když se mi na kočárku povolila ruční brzda, jak mi to na počkání technik opravil (samozřejmě zdarma). Určitě bych tam koupil zas.
Ad ceny - namátkově kočár, fusak, podložka na přebalovák byly stejně drahé, jako jinde (víc si nepamatuju). Asi záleží na tom, co sháníš.
Nakupovala jsem u nich 2× a spokojenost. Zboží hezké, výborná komunikace a rychlé dodání.
Tak ja mam zial s nimi negativnu skusenost, okrem toho ze mi pridu drahy tak na predajni mi nevedeli ani poradit a pan majitel sa ma ete snazil oklamat a predat mi poskrabanu kolibku
ale mozno som mala len smolu a mali spatny den ![]()
Ahoj,nakupovali jsme u nich vloni asi 4×,pořídili jsme zde skoro všechny věci pro mimi (kočárek,postýlku,spoustu drobností).Se vším nám vždy ochotně a odborně poradili,vždy na nás měli dostatek času.Ceny mi přišli stejné,jako všude jinde a mají tu velký výběr a to jak na internetu,tak v samotné prodejně.
My jsme kupovali cca před 2 roky kočárek + všechno k němu i autosedačku a naprosto všechno bylo v pořádku. Dokonce nám paní volala, že nemají na skladě originál fusak ke kočárku, tak že nám za stejnou cenu pošle emitex. (který by jinak vyšel asi o 300 Kč dráž). Takže za mě ![]()
Příspěvek upraven 15.01.12 v 19:56
Ty nejlepší zkušenosti,personál je ochotný,milý a dokážou poradit přímo konkkrétně pro danou osobu,dokonce mi poradily i levnější verzi s tím,že je kvalitně stejné!máme od nich skoro celou výbavu!za mě super obchod.Mě teda majitel přijde velmi ochotný a vstřícný a ví o čem mluví!!
![]()
Dobrý den, moc děkuji všem maminkám, které jste u nás už byly, že se dělíte s ostatními o zkušenost s námi. Jedna z Vás mne upozornila na toho fórum.
Jmenuji se Michal, pracuji ve Špuntíku a kdybych pro Vás mohl cokoli udělat, neváhejte mě kontaktovat ![]()
Všem přeji hezký večer!
Ahojky. Máte někdo aktuální info, jak je to s kvalitou služeb u Špuntíka? V průběhu července bych s manželem začala nakupovat věcičky pro mimčo (kočár, fusak, matraci do postýlky, oblečení, atd.). Původně jsem chtěla k Malvíkovi, ale vyděsili mě negativní recenze z posledních měsíců… Koukala jsem na nějaké ceny dle internetu a přišli mi skoro stejné jako jinde. Ale je pravda, že např. kočár mám vybraný nový model na r. 2012, takže ten je drahý všude stejně…