Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Gosi píše:
![]()
![]()
takže jako děti můžou za to, že máš smůlu a nemáš peníze ani na normální boty pro manžela?
jako včera jsi to zaplatit mohla a dneska to pětikilo navíc zrujnuje?
no teď teprve příjde jako strašnej člověk mě…
Prosimtě na tohle jsi přišla jak? To děláš často že věci překrucuješ a domýšlíš si věci tak, jak se ti to hodí?
A nauč se prosímtě číst a snažit se tomu textu porozumět, než budeš reagovat. ![]()
@Meganie Je pardon
No tak pokud je to 6dnu tak bych kaslala na morálku! Nakonec za tu si nic nekoupíš a ono i tu každý kaze vodu pije vino… Pokud je posta skutecne zadarmo tam i zpet, vratila bych bez udani duvodu a objednala znova. Ale na jinou adresu a jmeno - třeba k rodicum. Precijen to není uplne koser a mohli by se kroutit… ![]()
@Misulicka 1 píše:
@Meganie Je pardonNo tak pokud je to 6dnu tak bych kaslala na morálku! Nakonec za tu si nic nekoupíš a ono i tu každý kaze vodu pije vino… Pokud je posta skutecne zadarmo tam i zpet, vratila bych bez udani duvodu a objednala znova. Ale na jinou adresu a jmeno - třeba k rodicum. Precijen to není uplne koser a mohli by se kroutit…
Tohle je přesný! ![]()
Asi se definitivně rozhodnu, až ty boty uvidím naživo.
Ale spíš už jsem rozhodnutá, že na to kašlu a budu doufat, že smůlu mám teď vybranou. ![]()
No právě. Můžou za to děti, to, že kvete bez, měsíc ubývá, merkur se točí na druhou stranu atd. atd.
Ty jsi fakt úžasná
Takhle se rozčílit kvůli cizím botám a člověku, kterého ani neznáš, to je opravdu unikátní.
Uklidni se, tvoje prachy to nejsou, tvůj obchod asi taky ne, ještě ti rupne žilka v mozku.