Zlevnění zboží až po jeho koupi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kobliha51
16.6.15 10:13
@Gosi píše:
8o 8o 8o takže jako děti můžou za to, že máš smůlu a nemáš peníze ani na normální boty pro manžela? :zed: jako včera jsi to zaplatit mohla a dneska to pětikilo navíc zrujnuje? :roll: no teď teprve příjde jako strašnej člověk mě…

No právě. Můžou za to děti, to, že kvete bez, měsíc ubývá, merkur se točí na druhou stranu atd. atd.

Ty jsi fakt úžasná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Takhle se rozčílit kvůli cizím botám a člověku, kterého ani neznáš, to je opravdu unikátní. :zed: :zed: Uklidni se, tvoje prachy to nejsou, tvůj obchod asi taky ne, ještě ti rupne žilka v mozku. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2604
16.6.15 12:00
@Gosi píše:
8o 8o 8o takže jako děti můžou za to, že máš smůlu a nemáš peníze ani na normální boty pro manžela? :zed: jako včera jsi to zaplatit mohla a dneska to pětikilo navíc zrujnuje? :roll: no teď teprve příjde jako strašnej člověk mě…

Prosimtě na tohle jsi přišla jak? To děláš často že věci překrucuješ a domýšlíš si věci tak, jak se ti to hodí?
A nauč se prosímtě číst a snažit se tomu textu porozumět, než budeš reagovat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
16.6.15 22:10

@Meganie Je pardon :) No tak pokud je to 6dnu tak bych kaslala na morálku! Nakonec za tu si nic nekoupíš a ono i tu každý kaze vodu pije vino… Pokud je posta skutecne zadarmo tam i zpet, vratila bych bez udani duvodu a objednala znova. Ale na jinou adresu a jmeno - třeba k rodicum. Precijen to není uplne koser a mohli by se kroutit… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2604
16.6.15 22:29
@Misulicka 1 píše:
@Meganie Je pardon :) No tak pokud je to 6dnu tak bych kaslala na morálku! Nakonec za tu si nic nekoupíš a ono i tu každý kaze vodu pije vino… Pokud je posta skutecne zadarmo tam i zpet, vratila bych bez udani duvodu a objednala znova. Ale na jinou adresu a jmeno - třeba k rodicum. Precijen to není uplne koser a mohli by se kroutit… :think:

Tohle je přesný! ;)
Asi se definitivně rozhodnu, až ty boty uvidím naživo. :) Ale spíš už jsem rozhodnutá, že na to kašlu a budu doufat, že smůlu mám teď vybranou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák