Zlobivé 5leté dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26248
23.3.15 17:38
@matrina píše:
Ještě jednou, učím na druhém stupni, nevím kde jste to vzaly :roll:

tak to se omlouvám, nejspíš jsem špatně četla. Ale to nic nemění na tom, že KAŽDÝ den neučíš tak dlouho v kuse. Takže přípravy se dají zvládat v oknech. Hele, nevěš mi bulíky na nos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
23.3.15 17:39

Holka, tady je to samá úča…to jsi na minovém poli… 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
@sloninka píše:
určitě neučíš denně non-stop od 8.hod. do půl 4, mezitím máš spoustu oken, takže opravy a přípravu zvládneš mezi. Znovu opakuji - neznám učitelku, která by na ZŠ měla rozvrh denně do půl 4. Vím o čem mluvím, 32 let jsem učila.

Ano, třeba např. když jsou konzultace nebo schůzky. Každopádně to je jiná věc, tato diskuze je o něčem jiném.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
@matrina píše:
Ano, třeba např. když jsou konzultace nebo schůzky. Každopádně to je jiná věc, tato diskuze je o něčem jiném.

Jak jsi na tom se zvládáním dětí ve třídě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
23.3.15 17:40
@matrina píše:
Ano, třeba např. když jsou konzultace nebo schůzky. Každopádně to je jiná věc, tato diskuze je o něčem jiném.
:think: Tak dcera má konzultace 2 x za pololetí a třídní schůzky 2 x ročně…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
23.3.15 17:41
@neumisa píše:
tak to se omlouvám, nejspíš jsem špatně četla. Ale to nic nemění na tom, že KAŽDÝ den neučíš tak dlouho v kuse. Takže přípravy se dají zvládat v oknech. Hele, nevěš mi bulíky na nos.

V kuse samozřejmě ne, to jsem ani nepsala. Přestávky jsou také, ale někdy jsem ve škole až do 6. tak jsem to myslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
23.3.15 17:42
@matrina píše:

prosím tě, vrať se nohama na zem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
@hanka.br. píše:
Jak jsi na tom se zvládáním dětí ve třídě?

Tak učím 8. třídu, jsou poměrně rozumní, takže to jde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
@SIMONA1234 píše: :think: Tak dcera má konzultace 2 x za pololetí a třídní schůzky 2 x ročně…

Přesně to mě napadlo, ale děvčata jenom doufám, že si z nás opravdu někdo dělá legraci. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
23.3.15 17:43
@SIMONA1234 píše: :think: Tak dcera má konzultace 2 x za pololetí a třídní schůzky 2 x ročně…

Ano, je to tak. Jak jsem psala někdy jsem ve škole až do 6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
23.3.15 17:44
@matrina píše:
Tak učím 8. třídu, jsou poměrně rozumní, takže to jde :)

Třídu pubošů zvládneš a jedno pětileté dítě si tě omotalo až tak, že vráží do cizích lidí venku a nemůžeš ho zvládnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
23.3.15 17:44
@matrina píše:
V kuse samozřejmě ne, to jsem ani nepsala. Přestávky jsou také, ale někdy jsem ve škole až do 6. tak jsem to myslela.

to si fakt děláš srandu. napíšeš, že učíš do 15:30 a pak najednou neučíš a sedíš ve škole do šesti? to jako fakt pořád? třídní schůzky každý týden? konzultace 3× týdně? To jsou nárazové akce, nelze je počítat jako normální stav. A nic to nemění na tom, že nezvládáš 1! malé děcko a děkuješ za rady, které dojdou i trochu inteligentnějšímu šimpanzovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
23.3.15 17:45
@matrina píše:
Tak učím 8. třídu, jsou poměrně rozumní, takže to jde :)

asi proto, že jejich rodiče je vychovali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
23.3.15 17:48
@neumisa píše:
to si fakt děláš srandu. napíšeš, že učíš do 15:30 a pak najednou neučíš a sedíš ve škole do šesti? to jako fakt pořád? třídní schůzky každý týden? konzultace 3× týdně? To jsou nárazové akce, nelze je počítat jako normální stav. A nic to nemění na tom, že nezvládáš 1! malé děcko a děkuješ za rady, které dojdou i trochu inteligentnějšímu šimpanzovi.

Vyučování je to, že učím děti. Nesedím, připravuji práce na další den, opravuji sešity, testy a všechno potřebné. Někdy se stane, že jsou třeba výchovné komise 3 do měsíce. Děkuji za rady proto, že je mi každá rada dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
23.3.15 17:55
@matrina píše:
Vyučování je to, že učím děti. Nesedím, připravuji práce na další den, opravuji sešity, testy a všechno potřebné. Někdy se stane, že jsou třeba výchovné komise 3 do měsíce. Děkuji za rady proto, že je mi každá rada dobrá.

hele, neobjasňuj mi učitelskou práci, živím se jí. A proto mě fascinuje, jak si to nedokážeš zorganizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí