Zlomenina stehenní kosti u maminky

1663
11.2.22 16:08

Zlomenina stehenní kosti u maminky

Ahoj holky
Moje maminka měla včera úraz. Zamotala se jí hlava a upadla na schodech. Zlomila si stehenní kost. Mamce bude za pár dní 70 a je tělesně postižena na pravou nohu. Samozřejmě že se jí to zlomilo právě na tý postižené. Teď je v nemocnici a po víkendu půjde na operaci.

Jak dlouho trvá pobyt v nemocnici. (Máme pro ní překvapení k narozeninám, tak jestli odpískat a nebo jestli by reálně mohla být doma. ) Samozřejmě, že záleží na tom jak dopadne operace a hojení.

A za druhé do neděle potřebuji objednat dovolenou respektive potvrdit. Je to sice na léto ale first minute. Na přelomu července a srpna. Maminka s námi sice nepojede, ale jde mi o to zda rehabilitace a léčení trvá jak dlouho? Protože, má jenom mě a nikdo jiný by se o ní nepostaral. Tak jestli za půl roku bude schopna si dojít do obchodu. Cca 500 metrů.

Děkuji M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3682
11.2.22 16:15

Pokud se o ní budeš starat, tak v nemocnici bude stačit týden, ale nebude soběstačná. Škoda, že ji neoperují hned, ale až za x dní :roll:
Znám jednu paní, která to plně rozrehabilitovala do půl roku a je ji 80 let. Ale to samozřejmě záleží na dalších okolnostech. A týden se bez obchodu obejde, ne?

Příspěvek upraven 11.02.22 v 20:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.2.22 16:35
@Nell2 píše:
Pokud se o ní budeš starat, tak v nemocnici bude stačit týden, ale nebude soběstačná. Škoda, že ji neoperují hned, ale až za x dní :roll:
Znám jednu paní, která to plně rozrehabilitola do půl roku a je ji 80 let. Ale to samozřejmě záleží na dalších okolnostech. A týden se bez obchodu obejde, ne?

Zlomenina je něco jiného než třeba plánovaná operace kyčelního kloubu. Byl tam pád a zranění. Nemusí se to dobře hojit, nesmí na to znovu spadnout, záleží na povaze (jestli to je bojovnice). Počítala bych tak 3 měsíce, spíš víc. Otázka je, jak moc bude samostatná v době dovolené. Je možné na tu dobu objednat domácí péči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
11.2.22 17:10

@Russet myslíš 3 měsíce v nemocnici?

Co se týká péče, tak momentálně bydlíme u mamky. ( Čekáme na dokončení bydlení ). Takže 100% pomoc od nás. Měli bychom se stěhovat začátkem léta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
12.2.22 09:48
@Nell2 píše:
Znám jednu paní, která to plně rozrehabilitovala do půl roku a je ji 80 let. Ale to samozřejmě záleží na dalších okolnostech. A týden se bez obchodu obejde, ne?Příspěvek upraven 11.02.22 v 20:19

No mě taky zaráží že půjde skoro po týdnu na operaci, ale asi k tomu mají důvod.

Tak co jsem vygooglila tak tři měsíce nemůže na to šlápnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
12.2.22 17:41
@Marion84 píše:
No mě taky zaráží že půjde skoro po týdnu na operaci, ale asi k tomu mají důvod.Tak co jsem vygooglila tak tři měsíce nemůže na to šlápnout.

Leží asi v nějaké okresní nemocnici, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
12.2.22 21:23

@Nell2 jj leží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie