Zlí důchodci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9371
21.2.18 16:46

V Kauflandu musite ukazat lokty, ja tam duchodce sundavam s prehledem. Driv mi tohle take vadilo, ale pochopil jsem, ze abych v Kauflandu uspel, musi se ze me stat monstrum. Jsem takovy mlady superduchodce. Dnes jsou mi jedinymi rovnymi souperi Vietnamci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
21.2.18 16:46

Bohužel, zkušenost mám s nimi velmi bohatou. Žila jsem v paneláku, kde žilo spoustu důchodců, později i jezdila do práce tramvají, který jezdil ke kauflandu. A to se z většiny nemohoucích stařečků a babiček stávali divoké šelmy, které každý čtvrtek házely lokty, aby se posadili :lol: Ne jednou se mi stalo, že nějaký děda mě srazil k zemi a ještě mi vynadal, že překážím. Já co si tak všímám, tak jsou víc agresivní dědové, než babičky. S nima jsem si třeba i pokecala, když jsme se potkaly u baráku. Ale celkově, mám spíš takový pocit, že to třeba dělají proto, že jejich život je osamělý. Nemají žádnézážitky, které vy mohli vyprávět. A tak vyráží každý den, za novým dobrodružstvím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
21.2.18 16:48

A? :nevim: Osobně mi vadí teenageři cca 15-18 let, kteří se neumí chovat. Ale je to kus od kusu..rozhodně bych neházela všechny do jednoho pytle. Holt nevychovaný jedinec bude nevychovaný i v důchodu, když se to za celý život nenaučil a horší vlastnosti se ke stáru více projeví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
@free333 píše:
Já do Kaufu taky nelezu, chodí tam tatínek, většinou je naštvaný, že akce byla už rozebrána, než tam došel :lol:Chce to číhat hned ráno u dveří a být mezi prvníma, ale zase je to trochu nebezpečné :nevim:

To musíš mít potom na berli upilovaný konec do hrotu a ohánět se sem tam… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40417
@mary.27 píše:
Důchodkyně místo kachny v mrazáku… :lol:
Ty jo, možná místo sledování Partičky budu chodit při akcích do Kaufu, ale raději z dálky, nemusím mít berli zaraženou v krku… :roll:

Mohly by to prodavačky házet na Youtube, sledovanost by byla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
21.2.18 16:49

Ja jim opravdu rikam agresivni duchodci, nekteri jsou proste takovi…moji kamaradku jeden takovy svihl Holi pres tehotenske bricho, kdyz ji predbihal ve fronte na autobus… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
21.2.18 16:50
@free333 píše:
Mohly by to prodavačky házet na Youtube, sledovanost by byla :D

To jo, já bych to odebírala určitě, televize by nestíhala konkurovat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15508
21.2.18 16:52
@Lenka_Hal píše:
Ja jim opravdu rikam agresivni duchodci, nekteri jsou proste takovi…moji kamaradku jeden takovy svihl Holi pres tehotenske bricho, kdyz ji predbihal ve fronte na autobus… :zed:

Třeba si myslel, že je jenom tlustá :mrgreen:
Poznat zda je baba těhotná, nebo jen vyžraná je kolikrát umění :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
21.2.18 16:54
@Šmoulice píše:
Poznat zda je baba těhotná, nebo jen vyžraná je kolikrát umění :mrgreen: :mrgreen:

a to jí mělo jako pomoct zhubnout, švihem holí pře špek? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40417
21.2.18 16:54
@mary.27 píše:
To jo, já bych to odebírala určitě, televize by nestíhala konkurovat. :)

Já taky, TV ani nemám, ale na tohle bych na NTB koukala, ovšem z bezpečí domova :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
21.2.18 16:55
@Šmoulice píše:
Poznat zda je baba těhotná, nebo jen vyžraná je kolikrát umění :mrgreen: :mrgreen:

U ni neni pochyb, je ten typ, co vazi snad 40 kilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
21.2.18 16:56
@free333 píše:
Já taky, TV ani nemám, ale na tohle bych na NTB koukala, ovšem z bezpečí domova :)

To já taky, bezpečnost nade vše… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
21.2.18 17:01
@Paola21 píše:
A? :nevim: Osobně mi vadí teenageři cca 15-18 let, kteří se neumí chovat. Ale je to kus od kusu..rozhodně bych neházela všechny do jednoho pytle. Holt nevychovaný jedinec bude nevychovaný i v důchodu, když se to za celý život nenaučil a horší vlastnosti se ke stáru více projeví.

Souhlasím, že je to kus od kusu. Třeba moje babi s dědou takový nikdy nebyli. A to zemřeli v 90 letech. Nedělá to ani moje babi v 70 letech, že by cíleně jezdila po akcích, nadávala a vrážela do lidí. Všichni tedy jsou velmi vzdělaný lidé, tak nevím, jestli je to tím :think: Pravda, že straší babička měla pak už třeba takové tehdence, otevírat dveře, jakmile někdo prošel chodbou, nebo když se něco stalo, tak to hned musela vidět. Nebo její oblíbené chození k doktorovi na pokec každý měsíc :mrgreen: Ale já bydlela u ní a dědy 10let, takže jsem jí k tomu řekla vždy svoje.Pak jde mladý člověk k lékaři a čeká, až se tam důchodce vykecá půl dne :roll: Naopak třeba manželovo babička, která zemřela v 80letech, tak byla typická „bába“.Drbna, která musela vše vědět, pomlouvala, zlá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15508
21.2.18 17:01
@mary.27 píše:
a to jí mělo jako pomoct zhubnout, švihem holí pře špek? :lol:

Pomoct uvědomit si to :mrgreen: :mrgreen:
Takoví dobráci oni jsou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
21.2.18 17:02

Mne vadi chovani nekterych z nich v MHD - kdyz jsem s kocarkem na miste pro kocarky a sednu si tam na tu sklopnou sedacku (mesic do porodu, fakt mi dela lepe sedet nez stat ted uz) a nastoupi duchodce a hodi tak strasne nastvanej oblicej, ze si dovoluju sedet na tom miste. Tak to nemam rada. A pak nemam rada chovani nekterych v obchode. Coz o to, ze predbihaji, bouraji vozikama a odstrkuji cloveka od regalu. Ale jakmile je nekde fronta(treba u obsluznych useku, je tam jedna pani a nestiha, nebo u pokladen) nebo neni nejake zbozi (akcni),tak hlasite nadavaji na vsechno a na vsechny, jaktoze jako neni vic pokladnich/zbozi atd. To mi prijde dost neslusne a nevychovane. Nikdo neceka ve fronte rad, ale nahlas nadavat je proste buransky folklor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí