Zlí důchodci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
575
21.2.18 17:06

Tak z opačného soudku, jeden starý pán pustil před pár dny sednout moji tříletou dceru v tramvaji. Protivných důchodců potkávám minimum, možná je to tím, že bydlím v Praze a nechodím do Kauflandu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.2.18 17:06
@sakota píše:
Mne vadi chovani nekterych z nich v MHD - kdyz jsem s kocarkem na miste pro kocarky a sednu si tam na tu sklopnou sedacku (mesic do porodu, fakt mi dela lepe sedet nez stat ted uz) a nastoupi duchodce a hodi tak strasne nastvanej oblicej, ze si dovoluju sedet na tom miste. Tak to nemam rada. A pak nemam rada chovani nekterych v obchode. Coz o to, ze predbihaji, bouraji vozikama a odstrkuji cloveka od regalu. Ale jakmile je nekde fronta(treba u obsluznych useku, je tam jedna pani a nestiha, nebo u pokladen) nebo neni nejake zbozi (akcni),tak hlasite nadavaji na vsechno a na vsechny, jaktoze jako neni vic pokladnich/zbozi atd. To mi prijde dost neslusne a nevychovane. Nikdo neceka ve fronte rad, ale nahlas nadavat je proste buransky folklor.

Tak víš co, ve frontě na maso nebo banány trávili půl života, asi jim to připomíná tyto nešťastné chvíle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26232
21.2.18 17:11

Jo, babku dobíhající autobus (a že běžela celkem svižně) jsem taky viděla… úsměvné bylo, když dva kroky před nástupem sáhla zkušeným hmatem do batohu, vytáhla skládací hůl a mrknutím oka se proměnila v chromou babičku. A strašně se divila, že ji v tom autobuse nikdo nepustil sednout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
21.2.18 17:15
@Hedvikaaa píše: :lol: :lol: Mám stejnou zkušenost 8o ať už jenom s tím, že neodpoví na slušné dobrý den a čučí jak, kdybych po nich snad něco chtěla. Několikrát najíždění s vozíky :lol: nejhorší je potkat důchodce za volantem :pocitac: neříkám, že všichni :palec:

Třeba špatně slyší a čučí proto, že špatně vidí. To tě taky čeká, neboj. Jestli tě dřív neklepne pepka z nenávisti k důchodcům.

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
21.2.18 17:18

Zakladatelko, měla jsi prostě smůlu na burany, navíc kaufland je alespoň na internetu vyhlášený podivným vzorkem nakupujících, co se perou o jídlo v akci. Osobně jsem se setkala se zlími a nevychovanými lidmi jakéhokoli věku. Od děcek přes matky s kočárky po důchodce. A stejně tak jsem xkrát potkala fakt milé cizí lidi, co mi udělali nějakou drobností radost :kytka: zapomeň na to

• Citovat
  • Upravit
9880
21.2.18 17:19

Nevím, mě to tak nepřijde…
Mě prostě přidje, že kdo je prostě zlý jako mladý, tak prostě zestárne a je zlý - zlejší i ve stáří..
Máme jednu sousedku, která celý život všem škodila jako mladá, donášela, dělala, zle a teď jako důchodkyně je ještě horší…
A co sipamatuju jako dítě lidi z naší ulice, dkyž byly třeba ve věku 40-50 let a ted po 30 letech, tak prostě se povahy nezměnily..
Kdo byl takový klidnější tak je, kdo si neviděl do huby, a prostě mu dělalo dobře, se pohádat, vynadat atd. tak do dělá dál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
21.2.18 17:24

Jinak proste ti „zlí“, nerudní, zapšklí a protivní jsou víc vidět, než ti pohodoví. Jako v každé věkové kategorii. Je fakt, že co jsem na rodičáku, tak víc přicházím do kontaktu asi s těmi staršími, co jsou už v důchodu, protože jezdím po pochůzkách/obchodech/procházkách hlavně v době, kdy je ekonomicky aktivní věková třída v práci, tak si toho člověk možná víc všímá. Jinak jsem vděčná za svoje a manželovy prarodiče, kteří jsou na tom opačném - milém konci spektra, byť děda má svoje mouchy, ale pořád je to spíš hodný, max neutrální důchodce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
21.2.18 17:38

No nevim. Kaufland obecne je sberna podivneho vzorku lidi.

Dokud jsem byla v praci, tak jsem byla obklopena normalnimi (rozumej celkem inteligentními) lidmi.
Jake to bylo zdeseni, kdyz jsem coby matka na materske vyrazila do ulic v dopolednich hodinach, co za materiál a v jake mire se dal potkat. A co teprve, kdyz bylo panecku po davkach.

Duchodci byli nahodou prima. Za celou svoji karieru na materske jsem se seznamila s babkama z cele ulice a po prestehovani zase s babkama z druheho konce mesta. Nikdy jsem nenarazila na nikoho protivneho.
Ted jsem zase zpatky v praci a svet je opet v poradku. :D

A mimochodem treba duchodci v Lidlu - noooo kazda druha babka ma na uchu v mobilu maminu s kočárem, co drepi doma a naviguje babku s ostrymi lokty, co ma urvat pro mimino pripadne peclive zmoula zakrouzkovany letak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
21.2.18 18:00
@Anonymní píše:
Dobrý den poslední dobou nám problémy s důchodci. Ať je to v obchodě nebo na ulici… Příklad šla jsem po ulici s kočárkem prošla kolem mě stará paní a taškou mě bouchla do kočárku podotýkám že vedle sebe měla plno místa…pak ještě něco mumlala…v MHD stojím s kočárkem a zase tentokrát starej děda stoupne si ke kočárku a rána nohou úplně mi to přišlo jako schválnosti, říkám mu ať si dává pozor on mi řekl ať neotravuju a chodím pěšky! Šla jsem nakupovat do Kauflandu starej pán do mě narazil košíkem myslíte si že se omluvil? já nevím ale mě je z toho špatně, všude se říká mladí že jsou nevychovaní a blabla ale ti staří to je mazec…Pozoruji toto už delší dobu a co slyším tak nejsem jediná co má takové zážitky se starými lidmi :nevim:

Samozrejme jsou i zli starici. Ale mozna to nedelaji schvalne a ani so toho nevsimnou-ve stari se zhorsuje obratnost, zrak, slouch, cit…a ty jsi precitlivela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
21.2.18 18:14

@BaMaK Myslím že to nebude v přecitlivělosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
21.2.18 18:15
@Annabela11 píše:
@BaMaK Myslím že to nebude v přecitlivělosti…

To bude nejde jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
21.2.18 18:39

@Kobliha51
Proč se hned navážíš? Byla založena diskuze na tema,,protivny důchodce,, odpověděla jsem zakladateloj, že jsem se s tím také setkala, ale každy takový není 8o. Řeší se tu koza a ty mluvíš o voze 8o ano druhá věc je, že takhle na tom možná budeme taky :think: a to že někdo nevidí nebo neslyší je jedna věc. Já vedle těch důchodců bydlím a takový problém nemaji :lol: neboj! A opravdu je mi nepříjemné, když me osočuješ - nenávistí vůči duchodcum :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
21.2.18 18:41

Zlí lidi jsou napříč generacema, jen u důchodců to jde víc vidět, mladší už jsou na ně vysazení ze zásady, zvlášť na místech jako je Kaufland a mhd.

Od 15 pracuju v obchodě a na každou skupinu lidí bych toho našla, matky, rádoby podnikatelé, děti, puberťáci…a co? Taky nemám každý den sluníčkovou náladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
21.2.18 18:43

@Rive
Ano, ale řeší se tu důchodci. Ti špatní :lol: diskuze o jiné generaci nebo skvělych duchodcich jsou jinde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
21.2.18 19:24

Tak já myslím, že naše generace(30-40) až dozraje do důchodcovského věku, tak jelikož nebude stát vyplácet důchody, jelikož na ně nebude mít, tak to bude sakra fičák, až bude někde nějaká akce. Upřímně lituji dnešní mladou generaci.
To teprve bude hardcore… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect