Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zkuste pracovat v lékárně to je teprve hukot, nevěřili byste jak hnusní a sprostí umí být… A pozdrav ten od nich víceméně za celý den neuslyšíte…
Nejlepsi storky jsou s maminkama s kocarkem. Ono to kojeni jim opravdu mnohdy moc nepridava
,jsou podrazdene a v posledni dobe to je fakt sila. Ale zatim se smeju. Zlati duchodci.
@Žirafa 69 píše:
Jo tohle, jo?https://www.stream.cz/…iginal-48672
jo, to je ona ![]()
@Layana píše:
Zkuste pracovat v lékárně to je teprve hukot, nevěřili byste jak hnusní a sprostí umí být… A pozdrav ten od nich víceméně za celý den neuslyšíte…
Fakt? Já mám s důchodci většinou na expedici dobré zkušenosti. Jeden dědeček mě pokaždé zval na zabijačku ![]()
@Layana píše:
Zkuste pracovat v lékárně to je teprve hukot, nevěřili byste jak hnusní a sprostí umí být… A pozdrav ten od nich víceméně za celý den neuslyšíte…Ja jsem tedy hnusneho a sprosteho duchodce v lekarne nezažila.
@Konnny píše:@Layana píše:
Zkuste pracovat v lékárně to je teprve hukot, nevěřili byste jak hnusní a sprostí umí být… A pozdrav ten od nich víceméně za celý den neuslyšíte…Ja jsem tedy hnusneho a sprosteho duchodce v lekarne nezažila.Kamarádka pracuje v lékárně a bohužel nadávky od důchodců slyší.
V soukromé jsem taky nezažila nikoho sprostého či nepříjemného, ale v řeťezci to byl hukot, jezdila jsem dost i na výpomoc tak mám dost široký záběr lékáren a asi nejhorší bylo Brno…
@topazio píše:
Kamarádka pracuje v lékárně a bohužel nadávky od důchodců slyší.
Nadavky? Ja neslyšela tedy nikdy nikoho v lékárně nadavat.Ani mladsi ani starší.
Jakože ji osobne nadavaji? ![]()
@Konnny píše:
Nadavky? Ja neslyšela tedy nikdy nikoho v lékárně nadavat.Ani mladsi ani starší.
Jakože ji osobne nadavaji?
Ano, kvůli lékům. Například dostanou léky na srdce a k nim chtějí léky, které se s těmito léky nesmí kombinovat.
@topazio píše:
Ano, kvůli lékům. Například dostanou léky na srdce a k nim chtějí léky, které se s těmito léky nesmí kombinovat.
Upřímně nevěřím, že kdyby si zachovala úsměv a v klidu vysvětlila kontraindikace, že by jí začali nadávat
Já semtam slyšela takové to mumlání „pod vousy“ jako „no to je dneska doba, doktoři stojí zaprd a ani v lékárně mi nepomůžou“-to ale nepovažuji za nadávání ![]()
Mám se staršími lidmi skoro jenom dobré zkušenosti. Jasně, člověk musí trochu tolerovat, že jsou pomalejší a na něco mají vyhraněný názor, který se už nezmění. Ale kolik starších lidí je tak potěšených, když si s nimi popovídáte
Nebo se usmějí, když vidí ženskou s dětma ![]()
@Dobrej_tym Přesně. Někdy to stojí trochu přemáhání, ale když jsi slušná a usměvavá, tak ani ten nejzapšklejší důchodce tě nepošle do háje. Se mnou se dokonce jednou hádal nějaký pán o berli v MHD - chtěl pustit sednout mého 4 letého syna, který se držel u mě kočárku. To bylo milý ![]()
@unuděná píše:
Upřímně nevěřím, že kdyby si zachovala úsměv a v klidu vysvětlila kontraindikace, že by jí začali nadávatJá semtam slyšela takové to mumlání „pod vousy“ jako „no to je dneska doba, doktoři stojí zaprd a ani v lékárně mi nepomůžou“-to ale nepovažuji za nadávání
Vysvětluje vše v klidu.