Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
úplně mimo (pardon ) - WW - nádherný stromeček v profilu, já taky dřív takové dělala, ale letos s malou jaksi nestíhám…
![]()
michaela1808 píše: úplně mimo (pardon ) - WW - nádherný stromeček v profilu, já taky dřív takové dělala, ale letos s malou jaksi nestíhám…![]()
Děkuju
Dělala jsem poprvé tak je trochu zkřiva :
Mám ještě jeden, nahrála jsem fotky včera tady do alba tak se můžeš kouknout
![]()
ja bych to udelala v pripade, ze by me na emiminu nekdo sledoval (o jedne takove slecne vim, ze to dela, ale jeste jsem si nick nemenila, protoze nepisu nic, co by nemohla cist…
). ale stalo se mi, ze me jeden nebo dva nicky sledovali (muj profil a vsechno, co udelam), takze ty jsem nahlasila adminum, ale v pripade, ze to treba pani nebo slecna nechce „bonzovat“, tak si mozna radeji zmeni nick…
![]()
tak já si měnila nick, protože jsem na šáju prostě zvyklá i v soukromí. při založení mi ho to nedovolilo použít, že už je používán. nicméně pak jsem zjistila, že je nick neaktivní, tak jsem požádala adminku o přejmenování ![]()
Tak já jsem měla Monny89, nechtěla jsem tam mít rok narození, tak jsem to přejmenovala na MonnyDee (čti Mony dý)
, nevím proč zrovna tohle jen mě to tak napadlo ![]()
Vidím, že diskuse je stará, tak obnovuji a ptám se znovu, protože se možná od té doby něco změnilo. Zakládala jsem si tenhle profil před 9ti lety a tzeď ho po těch 9ti letech používám a nelíbí se mi můj nick Gargamel.
Ráda bych ho změnila na něco hezčího, ale v profilu taková možnost není. Je to vůbec možné změnit? Děkuji za odpověď.
@Gargamel Pres adminy. Akorat tedy nevim zda to, ze uz se ti nelibi je padnym duvodem pro zmenu
@Gargamel napiš adminům soukromou zprávu. Většinou se snaží vyjít vstříc ![]()
@Gargamel @j.a.n.i1 Ja bych rekla, ze vzhledem k aktualnim 7 prispevkum by nick zmenit mohli, to nema jeste nikdo s nicim spojene
.
Dobrý deň,
zmena nicku je samozrejme možná.
Stačí nás kontaktovať pomocou SZ, alebo napísať na e-mail info@emimino.cz
S pozdravom
,
Kristína
Tak já jsem registrovaná už dlouho a dríve jsem skoro vubec nepřispívala.. Spíše jsem si tu pročítala.. A nikdy jsem si nevšimla že by někdo neco měnil
Já jsem si měnila fotku ale nick jsem si nechala stejnej. No a ted jsi jdu zmenit foto znovu.. Protože se mi stalo, že si nekdo musel rejpnout k memu komentu : "No jo, blondyna co by se dalo čekat. Tak to tě omlouvá..