Chovám se jinak. Znamená to, že jsem blázen?

Anonymní
6.6.18 12:05

Znamená to že jsem blázen ?

Ahoj jdu si pro názor spíš ale asi vypsat. Často slýchávám to že jsem blázen, nenormální a že bych se měla jít léčit jenom pro to že se snažím ne chovat se tak jak chtějí ostatní a když se občas chovám tak jak po mě někdo chce tak jsem zase blbá, neschopná a že jsem mentálně narušená a tak teda vůbec nevím jak se mám chovat abych se aspoň částečně lidem za vděčila. Znáte to taky někdo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7209
6.6.18 12:06

A co děláš že se to zdá ostatním tak šílené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
6.6.18 12:06
@Anonymní píše:
Ahoj jdu si pro názor spíš ale asi vypsat. Často slýchávám to že jsem blázen, nenormální a že bych se měla jít léčit jenom pro to že se snažím ne chovat se tak jak chtějí ostatní a když se občas chovám tak jak po mě někdo chce tak jsem zase blbá, neschopná a že jsem mentálně narušená a tak teda vůbec nevím jak se mám chovat abych se aspoň částečně lidem za vděčila. Znáte to taky někdo?

proč se potřebuješ zavděčit? Buď sama sebou, jednej slušně v rámci důstojnosti a neřeš ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
6.6.18 12:08

Blázen bude spíš ten, kdo s tebou takhle jedná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
6.6.18 12:10
@Anonymní píše:
Ahoj jdu si pro názor spíš ale asi vypsat. Často slýchávám to že jsem blázen, nenormální a že bych se měla jít léčit jenom pro to že se snažím ne chovat se tak jak chtějí ostatní a když se občas chovám tak jak po mě někdo chce tak jsem zase blbá, neschopná a že jsem mentálně narušená a tak teda vůbec nevím jak se mám chovat abych se aspoň částečně lidem za vděčila. Znáte to taky někdo?

Promin, ale to je prilis obecne, na to nelze odpovedet.
Napriklad v praci se lidi chovaji, jak se ocekava, zastupuji firmu, tak nebudou tropit blbosti, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35954
6.6.18 12:10

A kdo ti to říká? Matka? Partner?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
6.6.18 12:11
@Anonymní píše:

A co konkretne delas, rikas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
6.6.18 12:24
@Anonymní píše:

a nejmenujes se nahodou izumi miyako?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77379
6.6.18 12:31
@warita píše:
á to mě nenapadlo, ale mohla by to být ona :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
6.6.18 12:33
@warita píše:

no tak to přesně mě napadlo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
6.6.18 12:56

Tak zalezi co delas, v mnoha pripadech muze byt oznaceni za pravdepodobne dusevne nemocnou na miste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
6.6.18 13:44

Kdo je izumi miyako?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
6.6.18 13:51
@Petistaaa píše:
Kdo je izumi miyako?

uživatelka zde na emimi, projdi si její diskuze a uvidíš tu podobnost dotazů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.18 15:42

A neříká ti to náhodou manžel? Někteří chlapi mají takto potřebu ponižovat a urážet ženu, je to kvůli jejich nízkému sebevědomí a podle mě nějakým psychopatickým rysům. Co děláš takového, že ti to ten někdo/ti někteří říkají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová