Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
nevím, kam zařadit tuhle diskusi, tak jsem to dala do stejných názorů, i když Ty Vaše budou odlišné. Zajímá mě, jestli neznáte ve svém okolí někoho, kdo někdy vyhrál na los víc než 50,– Kč, třeba 100 000 nebo 1 000 000. Jestli ty losy, co jsou k dostání jsou opravdu výherní nebo je to jen spousta malých částek?
Děkuji Evča
Akorát vím, že tchyně nějaká známá z práce 10.000,–, ale kupovala si několik let denně jeden (dělala na poště), takže se jí to asi spíš jen vrátilo ![]()
Znám, je to známý z dětství a na hloupý los za dvacku vyhrál 1000000kč. doplatili si se ženou hypotéku na barák a žijí si dobře i s dětma ![]()
Pracovala jsem dlouho v jedne loterijni spolecnosti a lidi normalne vyhravaji, podvod to neni (nebyl) ![]()
Já jednou vyhrála 200 kč, náhodou jsem ho vytáhla ve Fortuně =) Normálně losy nekupujeme =)
Ja ne, ale znama dela v trafice a prisel chlapik a vsadil si Sportku za asi 48, dal ji 50kc a listek, at mrkne, jestli neco nevyhral minuly losovani. vyhral 200.000,–. jeho reakce byla „hmmm, jeste mi dluzite 2kc“
Já když už vyhraju, tak 20kč
ale ségra vyhrála, jen už si teď nepamatuju, kolik to bylo, ale v řádech deseti tisíců
Já jsem v roce 1987 vyhrála na los 10.000,– Kč, což tenkrát bylo hodně peněz
ale od tý doby nic ![]()
Přítel si vsadil za pět korun a vyhrál 4500kč
A ještě nekolikrát, ale nad tu destíku jsme se nedostaly, měly jsme trafiku tak jsme sázely denně ![]()
Kamarad vyhral na stiraci los 200 tisic, dal za nej asi 25 kc..
Jojo i 200,– korun, jinak běžně kolem 50,– max. cenu toho losu ![]()