Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, mám otázku
čtvrtý cyklus testuju ovul. testama a mám novou značku –předtím jsem měla zelené a nově mám ty růžové–obojí by mělo být 20 m i u/ml, ALE…
podle předcházejícich cyklů mám ovulaci 17 DC- to byla čárka na zelených testech jasně výraznější-jinak tam byl neznatelný duch- tyto růžové tam mají ale tu testovací hodně silnou a to jsem teprve 13 DC----máte skušenost?
nemám plodný hlen a ten u mě bývá opravdu výrazný- tak jen pro porovnání---máte zkušenost?
@rorozulka tie ruzove su citlivejsie (i ked je uvadzana rovnaka citlivost) takze preto to tak mas ![]()
Tajne jsem doufala, ze se ozves Ty- od Tebe jsem si nastudovala ovu trsty
![]()
Dekuju, t
akze asi bude cele mereni silnejsi carka a ovu bude jeste vic- predpokladam. Snad se nespletu
@rorozulka nabuduce nemusis tajne dufat, ale rovno mi napisat ![]()
ano, mas pravdu, ciarka bude asi stale silnejsia- potom na to pozor, ked bude pozitivna, tak testuj este aspon dva dni, ci este nezosilnie ![]()
Ahojky, ted mi taky prisly ty ruzove, driv jsem pouzivala ty zelene, ale ty ruzove vysly levnej
takze na tech ruzovych bude horsi poznat ovulaci? ta kontrolni mi prijde svetlejsi nez u jinych testu ![]()
Ja ji mela vyraznejsi cely mesic---
i ovu pak byla hoodne silnejsi nez kontrolni
Ahoj holky. Mám první měsíc ty růžové a přestože test namočím do nádobky, tak se mi tak nějak podivně vždy vybarví ta kontrolní (levé ohraničení té čárky je jasné, pravé už tak nějak moc ne), testovací je zatím pořád duch. Máte to taky tak? Bude pak dobře zřetelná ovulka? Momentálně se mi ty testy jeví jako dost nekvalitní, ale nechci je podcenovat ![]()
No ja mam z nich taky strach, ze sou nekvalitni
dneska sem mela carky skoro stejne, ale pritom sou obe takove slabsi. Na jinych testech ta kontrolni byla vzdy dost vyrazna a na tady tech nic moc ![]()
@Cracky Přesně tak. Jsem ráda, že v tom nejsem sama - už jsem si říkala, jestli já nedělám někde chybu
. Snad budou OK, koupila jsem si jich 100 ![]()
Jako- je pravda ze se obcas rozpily-taky jsem mela obavu, ze ovulaci nepoznam- ale v pomhle jsou spolehlive–POZNATE 100%-
jsou dobre …jen me vyhovuji ty mene citlive-ten duch byl vyraznejsi a trochu matouci-ale jak rikam-ovulaci urcily dobre
@Cracky O víkendu jsem měla ovulku a jak psala rorozulka, poznala jsem jí snadno ![]()