Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Je to jinak. Chci ubránit, na co mám ze zákona nárok. Děti jsou bohužel ockovane.
Sezen si pravnika.
@Zumpa píše:
No úplně ne. Znám případ, kdy jedna povedená rodinka dokonale izolovala svoji příbuznou, protože chtěli část rodiny vydědit. A dotáhli to do úspěšného konce. Hyenám zdar.
Co se s tím dá dělat? Naším se to taky daří.
Po umrti táty mě nechtěli pustit z mamkou, byla na nich absolutně závislá. Až když potřebovala celodenní a celonocni péči, mohla jsem se postarat, neboť pečovatelka by stála 25 tis., jak řekla švagrová. Myslím, že chtěli hrát na nezájem. A teď postvavaji proti sobě a u těch, co na to skáčou, co vidí jen pozlacený povrch, se to daří.
@lilith1 píše:
Ty uz jsi jednou psala..
ne jednou, ona to tu píše pořád
@Anonymní píše:
Nevim, kolik diskuzi, názoru a zkušenosti budu potřebovat. Hledám každou možnost, abych ubránila sebe a hlavně svou rodinu.
jestli ses nic nedozvěděla v předešlých deseti dvaceti diskusích, které jsi tady založila, nedozvíš se nic ani v této - jsou tu pořád stejní lidé, kteří ti odpověděli už desetkrát, možná dvacetkrát to samé, co dnes
@stinga píše:
ne jednou, ona to tu píše pořád
jo, už hodně dávno psala o tom, že je nechtějí pouštět do baráku
@vokishka píše:
jo, už hodně dávno psala o tom, že je nechtějí pouštět do baráku
já to tady čtu každou chvíli
@stinga píše:
já to tady čtu každou chvíli
jo, to jo, ale tím nepouštěním do baráku to tenkrát tady asi začalo.
Co kdyby mi tu poradil někdo nový? ![]()
Skoro pokaždé, když se nad tím zamýšlím, odhalím. dalsi habadury. Takže to není furt dokola. I právníkovi bych musela říct vše podstatné. Dnes například, že dělali stavební úpravy, se spratelenou firmou, ptavdepodobne předražené, a chtěli by ode mě podíl.. Před pár dny mi ještě došlo, že naši měli část věci jinde, než žili. Zatím se to nezohlednilo. Jsou to zdánlivě malickosti. Ale je důležité o tom přemýšlet.
@vokishka píše:
jo, to jo, ale tím nepouštěním do baráku to tenkrát tady asi začalo.
jo, to je pravda, je to vždy zmatené, ublíženecké a začalo to zákazem vstupu do domu rodičů
@Anonymní píše:
Co kdyby mi tu poradil někdo nový?
Skoro pokaždé, když se nad tím zamýšlím, odhalím. dalsi habadury. Takže to není furt dokola. I právníkovi bych musela říct vše podstatné. Dnes například, že dělali stavební úpravy, se spratelenou firmou, ptavdepodobne předražené, a chtěli by ode mě podíl.. Před pár dny mi ještě došlo, že naši měli část věci jinde, než žili. Zatím se to nezohlednilo. Jsou to zdánlivě malickosti. Ale je důležité o tom přemýšlet.
tak přemýšlej, jako myslíš, že ti tady poradí někdo na právnické úrovni zadarmo? to asi těžko
Na právnické ne, od toho mám zákoník.
Ale že zkušenosti nebo mě navede na nějakou myšlenku. Takže díky takovým!
@stinga píše:
tak přemýšlej, jako myslíš, že ti tady poradí někdo na právnické úrovni zadarmo? to asi těžko
Já bych kromě právníka vyhledala i psychologa. Hádám, že ta diskuze, kde se zakladatelka stavěla do pozice odsunuté „skoro-matky“ své neteře, byla taky od ní.
@Livi92 píše:
Já bych kromě právníka vyhledala i psychologa. Hádám, že ta diskuze, kde se zakladatelka stavěla do pozice odsunuté „skoro-matky“ své neteře, byla taky od ní.
jo, asi byla.
Nikdy jsem si nemyslela, že se to může stát v naší rodině (i když byla všelijaká). A je mi to líto, tyka se to vlastně všech, kdo v tom figurují. Mrzi me, že to musím řešit. Je to vlastně takové pokračování toho, co už bylo, v trochu jiné podobě. Trochu mi hasne naděje, že to někdy bude jinak.