Zneužívání lidi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34322
27.8.23 17:15
@Anonymní píše:
Je to jinak. Chci ubránit, na co mám ze zákona nárok. Děti jsou bohužel ockovane.

Sezen si pravnika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.23 14:40
@Zumpa píše:
No úplně ne. Znám případ, kdy jedna povedená rodinka dokonale izolovala svoji příbuznou, protože chtěli část rodiny vydědit. A dotáhli to do úspěšného konce. Hyenám zdar.

Co se s tím dá dělat? Naším se to taky daří.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.23 15:26

Po umrti táty mě nechtěli pustit z mamkou, byla na nich absolutně závislá. Až když potřebovala celodenní a celonocni péči, mohla jsem se postarat, neboť pečovatelka by stála 25 tis., jak řekla švagrová. Myslím, že chtěli hrát na nezájem. A teď postvavaji proti sobě a u těch, co na to skáčou, co vidí jen pozlacený povrch, se to daří.

• Citovat
  • Upravit
77375
28.8.23 15:49
@lilith1 píše:
Ty uz jsi jednou psala..

ne jednou, ona to tu píše pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77375
28.8.23 15:56
@Anonymní píše:
Nevim, kolik diskuzi, názoru a zkušenosti budu potřebovat. Hledám každou možnost, abych ubránila sebe a hlavně svou rodinu.

jestli ses nic nedozvěděla v předešlých deseti dvaceti diskusích, které jsi tady založila, nedozvíš se nic ani v této - jsou tu pořád stejní lidé, kteří ti odpověděli už desetkrát, možná dvacetkrát to samé, co dnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65427
28.8.23 15:56
@stinga píše:
ne jednou, ona to tu píše pořád

jo, už hodně dávno psala o tom, že je nechtějí pouštět do baráku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77375
28.8.23 16:02
@vokishka píše:
jo, už hodně dávno psala o tom, že je nechtějí pouštět do baráku

já to tady čtu každou chvíli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65427
28.8.23 16:03
@stinga píše:
já to tady čtu každou chvíli

jo, to jo, ale tím nepouštěním do baráku to tenkrát tady asi začalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.23 16:12

Co kdyby mi tu poradil někdo nový? :)
Skoro pokaždé, když se nad tím zamýšlím, odhalím. dalsi habadury. Takže to není furt dokola. I právníkovi bych musela říct vše podstatné. Dnes například, že dělali stavební úpravy, se spratelenou firmou, ptavdepodobne předražené, a chtěli by ode mě podíl.. Před pár dny mi ještě došlo, že naši měli část věci jinde, než žili. Zatím se to nezohlednilo. Jsou to zdánlivě malickosti. Ale je důležité o tom přemýšlet.

• Citovat
  • Upravit
77375
28.8.23 16:16
@vokishka píše:
jo, to jo, ale tím nepouštěním do baráku to tenkrát tady asi začalo.

jo, to je pravda, je to vždy zmatené, ublíženecké a začalo to zákazem vstupu do domu rodičů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77375
28.8.23 16:17
@Anonymní píše:
Co kdyby mi tu poradil někdo nový? :)
Skoro pokaždé, když se nad tím zamýšlím, odhalím. dalsi habadury. Takže to není furt dokola. I právníkovi bych musela říct vše podstatné. Dnes například, že dělali stavební úpravy, se spratelenou firmou, ptavdepodobne předražené, a chtěli by ode mě podíl.. Před pár dny mi ještě došlo, že naši měli část věci jinde, než žili. Zatím se to nezohlednilo. Jsou to zdánlivě malickosti. Ale je důležité o tom přemýšlet.

tak přemýšlej, jako myslíš, že ti tady poradí někdo na právnické úrovni zadarmo? to asi těžko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.23 16:55

Na právnické ne, od toho mám zákoník. :) Ale že zkušenosti nebo mě navede na nějakou myšlenku. Takže díky takovým!

• Citovat
  • Upravit
2687
28.8.23 17:05
@stinga píše:
tak přemýšlej, jako myslíš, že ti tady poradí někdo na právnické úrovni zadarmo? to asi těžko

Já bych kromě právníka vyhledala i psychologa. Hádám, že ta diskuze, kde se zakladatelka stavěla do pozice odsunuté „skoro-matky“ své neteře, byla taky od ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65427
28.8.23 17:34
@Livi92 píše:
Já bych kromě právníka vyhledala i psychologa. Hádám, že ta diskuze, kde se zakladatelka stavěla do pozice odsunuté „skoro-matky“ své neteře, byla taky od ní.

jo, asi byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.23 18:14

Nikdy jsem si nemyslela, že se to může stát v naší rodině (i když byla všelijaká). A je mi to líto, tyka se to vlastně všech, kdo v tom figurují. Mrzi me, že to musím řešit. Je to vlastně takové pokračování toho, co už bylo, v trochu jiné podobě. Trochu mi hasne naděje, že to někdy bude jinak.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová