Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj všem.
Když mi bylo cca 10 let, tak mamka měla přítele, který u nás spával. Večer mě uspával a nejen že mi dával dlouhé pusy s jazykem, ale sahal mi i mezi nohy. Mi se to líbilo, vždy jsem se těšila až zase přijde. Myslím, že jsem do něj byla svým způsobem dost zamilovaná, nikomu jsem to neřekla. Myslím, že mi to v tu dobu ani nepřipadalo divné to co mi dělá. Nikdy nedošlo k ničemu co by mi bylo nepříjemné, proto z toho možná nemám trauma ani jsem si neuvědomila co se to vlastně děje.
Poslední dobou mě trápí myšlenka, kolika dětem takhle motal hlavu i po mně. Jestli jsem to byla jen já, na svůj věk jsem byla dost vyspělá, měla jsem už i menstruaci. Nebo jestli je to jeho úchylka.
Toho pána normálně potkávám, mamce jsem se s tím svěřila až nedávno a myslím, že jí to ani nevyděsilo, možná to je tím jak jsem to podala, že já sama vlastně nemám kvůli toho špatné vzpomínky. Nebo si říkala že si to přece nemůžu dobře pamatovat tu 15 let starou věc.
Těžko se to popisuje, připadám si sama trochu divná když píšu tyto řádky, ale on mi opravdu nedělal nic, co by se mi nelíbilo. I když teď v dospělosti už vidím, že to bylo hodně špatně a kdybych to tenkrát někomu řekla, možná by měl velký problém.
Ani nevím proč to píšu, vlastně s tím nechci nic dělat. Jen mě trápí myšlenka toho, jestli náhodou někdy nějakému dítěti neublížil. Přišlo to až s tím, že mám sama dítě.
Je mu teď tak 45. Bydlí ve stejném městě jako já, dělá hudbu takže na festivalech atd. tady ve městě ho potkávám. Chová se jakoby nic.
Já bych žaludek na to potkávat ho neměla. Ubližoval ti, ač to tak nebereš. Kolik dospělých mužů chce strkat jazyk do pusy nedospělým holkám v pokojíčku (aby mamka nevěděla
) Je to prase. Jestli měl příležitost, mohl to dělat dál. Jsi si jistá, že máma neměla o ničem ani páru?
@rozand píše:
Je mu 45, kdo ví, komu to dělá teď.
Jestli to zas není troll. Fakt by matka ocenila, aby nějaký ometák dlouze uspával vlastní dceru? ![]()
@Russet Znám takový případ. Dotyčný zneužíval 3 dcery své přítelkyně…
@rozand píše:
@Russet Znám takový případ. Dotyčný zneužíval 3 dcery své přítelkyně…
Hrozné. A byl potrestaný nebo to vyšumělo?
@Russet Byl. Byl to náš rodinný známý, naštěstí naši matku by nikdy nenapadlo nás nechávat o samotě s cizím chlapem.
Můj otec byl stejnej prasák. Vyrovnávala jsem se s tím v sobě tak nějak donedávna. Sexuálně mě to asi nijak nepoznamenalo, že bych byla v něčem jiná, odtažitá nebo naopak extra úchylná, i když?
Ale ne, jsem normální. Naštěstí.
@Russet píše:
Já bych žaludek na to potkávat ho neměla. Ubližoval ti, ač to tak nebereš. Kolik dospělých mužů chce strkat jazyk do pusy nedospělým holkám v pokojíčku (aby mamka nevěděla) Je to prase. Jestli měl příležitost, mohl to dělat dál. Jsi si jistá, že máma neměla o ničem ani páru?
nevím, doufám, že neměla o ničem ani páru, myslím že to dělal tak, aby to ona nevěděla a ji to nevadilo protože byla ráda že ho mám ráda a nevadí mi jeho přítomnost, jinak ty chlapy docela střídala celé mé dětství a se všemi jsme byli na nože
@Gabi375 píše:
Můj otec byl stejnej prasák. Vyrovnávala jsem se s tím v sobě tak nějak donedávna. Sexuálně mě to asi nijak nepoznamenalo, že bych byla v něčem jiná, odtažitá nebo naopak extra úchylná, i když?Ale ne, jsem normální. Naštěstí.
otec, vlastní? to je strašné…
mě to taky sexuálně nepoznamenalo, fakt se mi to tenkrát líbilo když na mě někdo tak sahá, možná i díky tomu jsem začala dost brzy sexuálně žít
Ahoj všem.
Když mi bylo cca 10 let, tak mamka měla přítele, který u nás spával. Večer mě uspával a nejen že mi dával dlouhé pusy s jazykem, ale sahal mi i mezi nohy. Mi se to líbilo, vždy jsem se těšila až zase přijde. Myslím, že jsem do něj byla svým způsobem dost zamilovaná, nikomu jsem to neřekla. Myslím, že mi to v tu dobu ani nepřipadalo divné to co mi dělá. Nikdy nedošlo k ničemu co by mi bylo nepříjemné, proto z toho možná nemám trauma ani jsem si neuvědomila co se to vlastně děje.
Poslední dobou mě trápí myšlenka, kolika dětem takhle motal hlavu i po mně. Jestli jsem to byla jen já, na svůj věk jsem byla dost vyspělá, měla jsem už i menstruaci. Nebo jestli je to jeho úchylka.
Toho pána normálně potkávám, mamce jsem se s tím svěřila až nedávno a myslím, že jí to ani nevyděsilo, možná to je tím jak jsem to podala, že já sama vlastně nemám kvůli toho špatné vzpomínky. Nebo si říkala že si to přece nemůžu dobře pamatovat tu 15 let starou věc.
Těžko se to popisuje, připadám si sama trochu divná když píšu tyto řádky, ale on mi opravdu nedělal nic, co by se mi nelíbilo. I když teď v dospělosti už vidím, že to bylo hodně špatně a kdybych to tenkrát někomu řekla, možná by měl velký problém.
Ani nevím proč to píšu, vlastně s tím nechci nic dělat. Jen mě trápí myšlenka toho, jestli náhodou někdy nějakému dítěti neublížil. Přišlo to až s tím, že mám sama dítě.
Je mu teď tak 45. Bydlí ve stejném městě jako já, dělá hudbu takže na festivalech atd. tady ve městě ho potkávám. Chová se jakoby nic.