Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, mám tmavě hnědé vlasy s melírem tmavší blond. Ráda bych to oživila pramínky plážové blond barvy, nevím jak popsat, má ji třeba Patrick Swayze v Bod zlomu

https://www.kinobox.cz/…/foto_167967
Nosila jsem ji dřív, když jsme žili u moře, tam tomu pomáhala voda, teď musím chemicky
.Nechci celou hlavu, jen přidat pro prosvětlení pár pramenů. Poradíte čím barvit? Domácí barvení volím ne z lakomosti, ale po příšerných několikaletých zkušenostech s kadeřnicemi.
Dík za tipy! Hezký den a kytka všem ![]()
Lakomost povede ke spáleným vlasům, stejně tak jako šetření na kadeřnicích - pokud si nevyberete někoho, kdo se pravidelně dál vzdělává a pracuje s opravdu kvalitními produkty.
Jinak tedy potřebujete pochopit jak funguje zesvětlování vlasů a podle toho co máte za barvu a co chcete za výslednou barvu zvolit sílu odbarovování. A pak tedy pečlivě oddělit jednotlivé pramínky, odbarvit, nenechat je spojit se zbytekm vlasů, trefit dobu odbarování a ještě to celé dost rychle, abyste neměla spálené první pramínky už když doděláváte zbytek hlavy.
Jako když už, tak minimálně na tu konkrétní aplikaci barvy na hlavu chcete aby to dělal někdo, kdo vidí celou vaší hlavu a zároveň má slušnou prostorovou představivost, aby nabarvil to co chcete.
A samozřejmě že potřebujete profesionální barvy, peroxid a následnou péči - protože jinak budete mít na hlavě spálený žlutý chemlon.
Hádejte proč jsou dobré kadeřnice drahé - protože to prostě není triviální práce. A zrovna přirozeně vypadající jemné zesvětlení patří k pokročilým dovednostem.
Prosim,holky, o prakticke rady,hlavne znacku barvy, nikoliv mentorovani viz Ou,ze mam jit ke kadernici,pisi jasne,ze mi jde o domaci barveni. Dekuji.Pripominam,ze s domacim barvenim mam zkusenost, vzdy se povedlo a vlasy mam zdrave. Dvakrat spalene vlasy jsem mela naopak v kadernickych salonech,nehlede na odstin barvy,ktery se kadernicim nepovedl atd.Dekuji