Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojik vsem
nemate zkusenosti s zorbingem aquazorbingem jizda na segway? chci to darovat jako vanocni prekvapko a nevim co z toho je lepsi…
dekuji za info
Bara
Ahoj,
Zorbing je supr oproti jízdě na segvay určitě větší zážitek a adrenalin. Záleží nakolik má obdarováváný rád „vzrušení“ přirovnala bych to k takové té dospělácké rychlé horské dráze.
Segvay mě osobně nadchnul jako na to mít ho třeba někde na výstavišti (nebo nějaké větší akci kde jsou dlouhé vzdálenosti a jednak tě nebolí nohy a taky to můžeš někde rozjet hooooodně rychle). Půjčit třeba na hodinu je asi o ničem.
Zorbing - určitě si zjisti zázemí poskytovatele jednak kvůli bezpečnosti jednak aby se to koulelo pořádně a né jen tři otočení a vystupovat.
Aquaorbing - nevím nemám zkušenost - ačkoliv nejsem klaustrofobik tak do toho bych nevlezla ani za nic.
Tak přeji hezký zážitek.
Když tak se ptej, snad budu vědět. ![]()
Ahoj Iva, Viki 4r, Sofi 1,5r. ![]()
chci to pro manzu
. zazemi no ted cekame dvojcata ![]()
zorbing se mu v tv libi a stejne tak hlta info o segway
aqua zorbing je v praze myslim na ze pousteji v kouli na koupalko ![]()
prave ze nevim jak moc je zorbing bezpecny, manza by treba urcite nesel do bungee ale kdysi letal na paraglidu, takze chci pro nej neco extra, ale aby se nam nezabil
nasla jsem nejake kouleni v mnichovicich u prahy
http://www.zlatarybka.cz/…ing/275.html
Joj - zázemí myslím - dobrého ověřeného poskytovatele - já ti neporadím já byla v Rožnově p. Radhoštěm - tudíš od vás daleko. ![]()
Nebezpečný zorbing - to máš těžko i když vylézáš z vany můžeš se zabít. Ale většinou trasy jsou jakoby trochu z kopce a proti druhému kopečku - jakoby do údolí kde se koule zastaví. (Ten případ se sítí v TV byl opravdu neuvěřitelné zanedbání až idiotismus.)
![]()
Ze segway může max. spadnout čímž se vozítko zastaví -vysoko to není.
Ale pro mě to bylo jako fajn, ovšem adrenalin nikde.
Za mlada jsem byla schopná jít i do bungee a celkově jsem riskovala ráda a dost, teď s dvěmi dětmi se hodně krotím, ale zorbing jsem si loni v létě zkusila a super.
Aquazorbing vím co je, ale prostě koule - uzavřená nad vodou - já hold mám s vody respekt ačkoliv jí mám ráda a jezdila jsem hodně na lodích a tak. Prostě v zorbu je díra otveřená v aqua nee - to by mi vadilo.
(Že by přeci jen pidiklaustrofóbie??
)
koukám na ten tvůj odkaz a vypadá dobře. Protisvah tam píšou, tak třeba i jooo.
Ale třeba tohle je taky zajímavé http://www.zlatarybka.cz/…way/602.html
záleží nakolik se chceš bát TY?
O něj. ![]()
ahoj, tak aquazorbing ti mohu v klidu doporučit, manžel ho absolvoval i s 8. a 9. tř. na školním výletě a byla to spíše sranda než adrealin - obecně bych to doporučila pro více lidí, víc se u toho pobaví ![]()
byli na tom v areálu v Příboře