Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, je tu nekdo kdo je cerstve nebo i dyl po revizi delohy a bude se snazit o mimi?
Ja byla na revizi ted v nedeli v 10tt
ted jen lehce ruzove spinim a cekame na zotaveni a pak hura na druhy pokus.
.
berete nejake vitaminy nebo bylinky pro rychlejsi zahojeni? Ja piju kontryhel a jim listovku..
Pojdte si pokecat a podporit se ![]()
Tak to me moc mrzi, nam prestalo bit srdicko a byl tam hematom
preju at se rychlu zotavis a priste tu uz bude urcite vporadku ![]()
Ahoj, je mi to líto ![]()
já měla ZT v 7.tt, po víc než dvou týdnech jsem potratila a projistotu jsem byla ještě i na revizi na dočištění. Tam mi řekli, že se nemám tři týdny koupat a sexovat. Další snažení doporučili tuším po třech měsících.
Doktorka, kterou jsem v létě vyměnila, mi taky řekla tři cykly počkat, ale MUDr., u kterého jsem byla kvůli potvrzení ZT mi říkal, že klidně můžeme hned. Je to kapacita, tak jsem dala na něj i na svoje pocity a počkala „jen“ na porevizní ms (které to docela trvalo).
Druhá nedorazila, mám // ![]()
Tak si držím pěsti, aby vše bylo ok, na kontrolu jdu v pondělí.
Píšu, protože vím, jak moc mi tyhle diskuze pomáhaly, když mi bylo ouvej.
Držte se, bude líp ![]()
J.
Mne na jare ten kontryhel dost pomohl
. Zacala jsem pak brat Femibion kvuli tomu enzymu z listovky. V ostatnich vitaminech neni a spousta zen pry listovku samotnou neumi zpracovat, takze jsou pak vsechny vitaminy na prd. Otěhotněla jsem den po skončení šestinedělí a vse je v poradku
. Takze poplakat a pak hlavu vzhuru a pozitivni mysleni ![]()
Ahoj xxpx koukám, že už se tu rodí nová diskuze, my jsme s holkami v říjnové. Byla jsem 23.10 na revizi a navíc čekám na výsledky histologie kvůli diagóze mola hydatidos, takže se snažením si asi chvíli počkáme. Co jsem začala pít kontryhel je mí lépe a dobírám listovku, co jsem si naivně koupila jako těhu
Holkám dělá dobře prý i Gynex od Energy. Bolelo mě to fyzicky i psychicky, ale tak to mělo být a lepší než, aby pak mělo třeba nějaké vývojové vady. Sem tam mě popadne vztek nebo pláč, ale jinak je to už celkem dobré. Každý s tím čekáním po normální revizi radí nečekat dlouho, klidně po první MS, záleží jak se cítíš, zda máš histologii v pořádku a doktor řekne, že se vše zahojilo jak má, tak bych se nebála, je mnohonásobně větší množství těch, kterým se to hned po první MS úspěšně podařilo, tak hlavu vzhůru, odpočinout si a pak s pozitivní přístupem do toho, říká se, že když se při sexu člověk usmívá, miminko bude veselé, to jen tak pro odlehčení
![]()
Anonymni tak to moc graruluju ke// a preju at je vsechno v poradku
pokud se budu citit dobre tak taky pockamr jen na prvni ms a pujdem na to ![]()
A za jak dlouho si prvni ms dostala?
@bee.rush tak to je skveli ze se zadarilo tak rychle
femibion se brala do ted, tak zase zacnu po prvni ms
preju hodne zdravicka ![]()
Anonymní tak to gratuluji, že se povedlo, snad bude už vše v pořádku, držím palce!
Dík ![]()
Nějakých 40 dní. Vždycky jsem měla delší cykly a trochu jsem doufala, že to revize zkrátí, nestalo se.
Jo a kontryhel jsem popíjela první čtrnáct dní po revizi a pak první čtrnáct dní cyklu, ale trochu mě po něm pobolívala hlava…
Tak hodně síly a pak ještě víc štěstí ![]()
J.
@Basterao moc dekuju za povzbuzujici prispevek
ta mola je pry fak hruza, tam se musi cekat nejak dloho vid?
ale urcite to rychle utece a zase se mimi zadari ![]()
Pro me je nejhorsi kdyz ted potkam tehuli nebo mimi v kocarku, vcera me ve Sparu rozbrecel regal s pilnkama
doufam ze se hormony brzo uklidni, snazim se nemyslet na to a spis se tesit na nove snazeni ale je to tezke ![]()
@xppx Femibion muzes brat urcite i ted. A ten kontryhel mi posvetila i moje doktorka, pry je mensi riziko vzniku infekce a dalších komplikaci, jeste jsem k nemu pila caj z kopriv, ten zas cisti krev.
J. Tak to jeste jde 40 dni.. ja prave doufam ze to kontryhel trosku urychli abych necekala treba dva mesice ja normalne mela 32 tak snad se to da co nejdriv do kupy ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi to líto
já měla ZT v 7.tt, po víc než dvou týdnech jsem potratila a projistotu jsem byla ještě i na revizi na dočištění. Tam mi řekli, že se nemám tři týdny koupat a sexovat. Další snažení doporučili tuším po třech měsících.
Doktorka, kterou jsem v létě vyměnila, mi taky řekla tři cykly počkat, ale MUDr., u kterého jsem byla kvůli potvrzení ZT mi říkal, že klidně můžeme hned. Je to kapacita, tak jsem dala na něj i na svoje pocity a počkala „jen“ na porevizní ms (které to docela trvalo).
Druhá nedorazila, mám //
Tak si držím pěsti, aby vše bylo ok, na kontrolu jdu v pondělí.
Píšu, protože vím, jak moc mi tyhle diskuze pomáhaly, když mi bylo ouvej.
Držte se, bude líp
J.
Taky se pripojim s podporou - potrat v 8tt (bez revize) po pul roce znovu tentokrat s revizi, jedna ms a // a zdrava holcicka, po porodu sestinedeli, pres plne kojeni jsem dostala cca po mesici jednu ms a pak zas // a zdrava holcicka 11 mesicu po te prvni.
Taky jsem po tech potratech tyto diskuse hltala a doufala, ze i my se dockame ![]()
@xppx ahoj mohu se zeptat jak velký hematom jsi měla.
Jinak přeju hodně sily také jsem po ZT v březnu, ale já počkala delší čas raději věřím tomu že je to pro tělo lepší počkat minimálně ty 3 měsíce