Zoufalství, nemůžu dál

3
18.6.18 10:52

Zoufalství, nemůžu dál

Měli jste někdy pocit, že nemůžete žít dál? Já jsem přišla o všechno svojí chybou, nezůstalo mi nic, kamarádi, peníze, přítel. Nemůžu jíst, spát. Jen přemýšlím jestli to vážně ukončit. Nemám nikoho kdo by mi pomohl zase začít žít, jsem jen troska, která si svojí blbostí zničila život, bojím se o tom psát, všichni jsou proti mě. Nikdy bych nevěřila, že mě chlap dokáže srazit na úplné dno. Jak z toho ven? Jak zase začít žít, když není chuť ani není pro koho :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33732
18.6.18 10:55

@Girl44 Nevím co se ti stalo a proč se to stalo ale věř tomu že zase bude líp. Všechno špatné je pro něco dobré. Pokud máš pocit že to prostě nedáváš tak neváhej vyhledat psychologa, na tom není nic špatného. Nemáš ani žádnou kamarádku, která by tě vyslechla, vytáhla tě mezi lidi atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
18.6.18 10:56

A jakou nepravost jsi spáchala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.6.18 10:56
@Girl44 píše:
Měli jste někdy pocit, že nemůžete žít dál? Já jsem přišla o všechno svojí chybou, nezůstalo mi nic, kamarádi, peníze, přítel. Nemůžu jíst, spát. Jen přemýšlím jestli to vážně ukončit. Nemám nikoho kdo by mi pomohl zase začít žít, jsem jen troska, která si svojí blbostí zničila život, bojím se o tom psát, všichni jsou proti mě. Nikdy bych nevěřila, že mě chlap dokáže srazit na úplné dno. Jak z toho ven? Jak zase začít žít, když není chuť ani není pro koho :(

Vážně ti nezbyl ani jeden kamarád? Chlapa vem čert, ale není kolem nějaká dobrá duše? Žij pro sebe. To přece za to stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
18.6.18 10:58

A co přesně se ti stalo? Určitě má cenu začít znovu a lépe. Zamyslet se nad tím, co jsi udělala špatně a rozmyslet si, co od života chci a jít si za tím. Nebude to jednoduché, ale utéct od všeho nic neřeší. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
18.6.18 11:00

jednou jsme dole, jednou nahoře. I špatná zkušenost je přínosná zkušenost. Co nás nezabije, to nás posílí. Postav se problémům čelem a začni znova s čistým štítem. :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.6.18 11:08

Holky můžu vám to napsat do zpráv, já už jsem tak paranoidní, že se bojím že někdo z lidí co mě nenávidí si to přečte i tady. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33732
18.6.18 11:11

@Girl44 Klidně napiš, až budu mít čas tak si to ráda přečtu a odpovím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.6.18 11:13
@Russet píše:
Vážně ti nezbyl ani jeden kamarád? Chlapa vem čert, ale není kolem nějaká dobrá duše? Žij pro sebe. To přece za to stojí.

Ne, všichni jsou proti mě a pár lidí co zůstalo jsem odradila svým chováním :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27693
18.6.18 11:25

@Girl44 pokud jsi nikoho nezabila tak to není žádná katastrofa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
18.6.18 11:33

Neblázni ;) nic tak hroznýho jsi přece nemohla udělat ;) a co změna prostředí? Sehnat si práci i s ubytováním a začít žít někde jinde? Takovej „restart“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
18.6.18 11:35

@Girl44 :hug: :hug: klidně napiš do zpráv ale věř že vše má nějaké řešení ;) Pokud fakt nikoho nemáš tak si najdi práci klidně na druhém konci republiky a začni znova ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
18.6.18 11:48

@Girl44 Totální vyhoření zažije alespoň jednou snad každý. Je to odrazový můstek pro to začít znovu a lépe. Držím palce, abys brzy nabrala sílu odstartovat nový život. Klidně napiš sz, popovídáme si. Taky jsem startovala od nuly znovu. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
18.6.18 12:04

Máš sebe, takže začni dělat věci pro sebe sama. Pokud sis to zavařila tak, že se nikomu kolem nemůžeš podívat do tváře a nejsi vázaná na žádné hmotné statky, tak zvedni kotvy komplet. Můžeš se třeba poohlédnout po nějaké práci s ubytováním. Nebude to nic extra, ale pomůže ti to se odrazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
18.6.18 12:07
@ka2ka píše:
@Girl44 pokud jsi nikoho nezabila tak to není žádná katastrofa

a pokud jsi někoho zabila, tak proto mám zase pochopení já. Tak napiš mně a nějak to dáme do kupy. ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová