Zpevnit tělo se zumbou?

233
2.2.13 12:20

zpevnit telo se zumbou

Maminky, maminky, nemate nektera zkušenosti jak často bych měla cvičit, abych se hodně ruchle dostala do formy? hubnuti jsem už vzdala, protože nejsem schopná si upravit jídelníček, tak bych potřebovala zpevnit, eventuelně kde bych mohla stáhnout nějakou supr zumbu. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9
2.2.13 12:50

Zumbu muzes stahnou na ulozto.cz (http://ulozto. cz/xoRwfiL/zumba-20-minutes-express-flat-abs-avi napriklad) akorato to neni cesky jestli ti to nevadi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
2.2.13 13:42

Já cvičila zumbu pravidelně doma, podle stáhnuté z uložto. cz, ale ty výsledky nejsou nic moc. Letos jsem začala cvičit podle Jilian Michaels, a je to 100 a 1., Cvičení trvá okolo půlhodiny a na zpevnění je ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12689
2.2.13 13:43

Na zpevnění je dobre kombinovat zumbu i s posilovnou. I kdyz zkorigovat jídelníček by to taky chtělo. Zkus alespon jist pravidelne, ona i ta pravidelnost děla divy a hlavne neee nějakou hladovějící dietu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
2.2.13 14:03

S tim jidelnickem je to hrozny, ja proste musim mit neco sladkeho a sladke piti zkousela jsem to x krat vynechat, lae proste to nevydrzim a hlavne se pak tady zacne tlacat manzel a ten ma 60 kilo s posteli:-)))
Posilovnu nestiham, to bych taky potrebovala neco doma:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
2.2.13 14:05

A to jilian michaels je co? pulhodina denne by byla pro me optimalni. vidis uz nejake vysledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12689
2.2.13 14:18

Já jsem taky zavislak na sladkem, takže Tě chápu. Jestli to jinak nedáš, tak si dej něco sladkého k snídani nebo svace. Mně opravdu vždycky pomohla i ta pravidelná strava. Telo si pak zvykáme a samo si bude říkat, kdyz ke potreba.

Posilovnou jsem myslela prave nejaké domácí cvičeni. I par minut je znat, zvlášť kdyz na to telo neni zvyklé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková