Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Timinka nevím, kdes co viděla, ale říkali, že se vybralo tolik, že budou moct koupit 2 plicní ventilace, že by mohla být do vánoc doma.
@blorchi odkaz bude tak za půl hoďky, dávají to na web se zpožděním. Najdeš na iprima v sekci primaplay.
@Timinka
Hele, nevím, jestli jsem se nepřeslechla, ale já myslím slyšela, že ta máma říká, že díky lidem je na účtu 450 tisíc, takže budou kupovat dvě plicní ventilace. ![]()
@martina.se ano že to bude těch 250 tisíc co je na účtě, ale už předtím měla 200 tisíc a po té první reportáži přece nepřišlo jen 50 tisíc ![]()
@Camael no já doufám, že jsem jen zaujatá po té první reportáži, kdy mě nadzdvedlo, že přemýšlela nad domem a ne nad koupelnou, polohovací postelí atd.
@Timinka Zrovna tato paní není z těch chamtivým, byla nedávno v prostřenu a dělala jako že je v pohodě a pak se přišlo na to, že je v pr…
Tak dofejmě, že to Lence opravdu pomůže. Je to děsivé, jak se změní život tolika lidí za vteřinu ![]()
@Timinka
Myslím, že nám nepřísluší ji soudit. Uvědom si, jak musí jako máma a babička trpět, jak se dívá na to, co se stalo s její dcerou. Já jsem si po té první reportáži naopak říkala, že obdivuju její sílu.
@Camael ne v žádném případě nechci soudit, ale pokud bych přispěla, chci vědět, že se to dostane k Lence a na její potřeby a ne třeba na tablet, který z toho kupovali
Psychopat napustil jedem peníze a daroval je ve prospěch dětských domovů. Zemřelo 20 poslanců, 2 starostové a 1 ministr. Děti jsou všechny OK!!!
@Timinka
Tuhle jistotu asi nemá skoro nikdo (mně se třeba líbí jen Dobrý anděl). Pokud nekoupíš přímo nějaký přístroj, nikdy nevíš, kam peníze přesně šly, můžeš jen doufat. Podívej, kolik reportáží a sbírek na tohle téma už bylo. Nebo se musíš smířit s tím, že v případě různých organizací živíš ještě aparát.
@Camael já jsem ujetá na MOdré z nebe, tam to jde pouze těm potřebným.
Nevím proč, ale mám z té matky nepříjemný pocit. Lenky je mi moc líto, ale viděla jsem o nic 2 reportáže, v první matka řeší, že už jí lidi poslali 200 tisíc na pomoc, jak budou potřebovat přízemní dům (ne třeba bezbarierovou koupelnu)a prý Lence už koupili polštář
a dnes mě zarazilo, že cca měsíc? po té první reportáži říká na účtě ještě máme 250 tisíc a to ještě nemají plicní ventilaci. Předpokládám, že po první reportáži vybrali dost peněz.
Prostě mám hnusný pocit. Máte někdo bližší info? Nejlépe že se pletu