Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Objevila se jiná? Kdo ví. Neřeš to. Prostě už nemá zajem.
Třeba se pletu, ale tohle je prostě důsledek soc. sítí a seznamek. Obejví se někdo jinej a hotovo. Většinou se ale tohle stává chlapům.
To já si taky myslím, ale přijde mi zvláštní, že ještě o víkendu vše ok, pojďme se zas vidět, plany, dneska domluveno a 15 min předem toto?
Nerozumím tomuhle stylu komunikace ![]()
Než založit diskuzi, nebylo by jednodušší mu zavolat a zeptat se?
To je jak pres kopirak kazdou chvili..co tu ctu. I ja tohle zazila. Vubec jsem to nechapala, protoze nejsem zvykla na nejaky hry a mam rada fer jednani a i ja takhle jednam.
No, doted nevim, co za tim bylo, ale predpokladam, ze bud mel doma babu, nebo jich mel nacatych vic..
Ale za me je toto proste idiot.ke jednani. A uz bych ho ani videt nepotrebovala.
Pokud za tim neni jina zenska vzdycky se to da nejak vysvetlit. Takze podle meho v tom jina je a on to neumi rict narovinu.
A proč to jako pořád pitváš?
Nemá zájem, hotovo.
Vztah hledej jinde, ne po seznankách, kde je takových exotu plno.
@aiwwa tak já myslím, že stačí napsat, zda se něco stalo, nemusim hned volat
A myslím, že neodepíše.
Tohle vypisovani nechápu. Zavolat je přece jednodušší než cekat jestli odepíše a pak si domýšlet co tím myslel.
Já si taky myslím, že nás měl více a někde to šlo asi jednodušeji, ale vlastně kdykoliv jsem psala, že se můžeme potkat, tak mohl.
No nevadí, nechápu to, já si myslím, že všechno jde nějak vysvětlit a říct si narovinu. Takhle mi to přijde úplně ztracený čas nás obou, přitom do toho investoval také nějakou energii.
Nemá smysl nad tím přemýšlet. Tohle chování je teď nějak časté. Měl by napsat ze slušnosti aspoň důvod, rozmyslel jsem si to, objevil se nekdo jiný, prostě něco. Takhle máš akorát v hlavě guláš. Ale buď v klidu, prý tohle dělají i ženský. Je to asi nějaká móda, nebo co.
Taky myslím, že v tom bude jiná, zakl. píše, že chlap tenhle týden nemá děti, tak asi trochu nestíhá… ![]()
Jestli je ze seznamky, tam se s tím musí trochu počítat, že může probíhat více schůzek zároven.
Taky jsem to tak dělala…
Doporučuju zavolat a zkusit si narovinu popovídat. je ale možné, že prostě “rozhodil” sítě a pak si z několika možností vybral jinou. ![]()
@Kralovnal to ne, nemá mi co vysvětlovat, proběhly dvě schůzky a mezitím psaní…
A ano asi měl rozjeto více schůzek a vybral jinou, ale je smutný že to tak vůbec nepusobilo a ještě dnes píše, jak se můžeme vidět kdykoliv chci.
Ale to je jedno, asi to tak mělo být ![]()
Ahoj holky,
asi vůbec nerozumím chlapům. Po dlouhé době jsem narazila na moc fajn chlapa. Psali jsme si asi 2 týdny, pak se sešli a bylo to skvělé, pozval mě na druhou schůzku. Ta byla ještě lepší, na závěr mě objal, pak jsme si psali dál, plánovali další schůzku, mezitím jsme si několikrát napsali, jak na sebe myslíme a těšíme se, až se zas uvidíme. Přišel mi dost otevřený a měla jsem pocit, že se mu líbím. Chtěl se sejít teď v neděli, já nemohla a měli jsme se vidět tento týden a o víkendu. Dnes jsem mu psala, kdy se uvidíme a on, že kdykoliv. Tak jsme se dohodli, že dnes. Zase jsme si psali jak se těšíme a 15 min před tím než jsme se potkali mi přišlo jen “Ahoj, neprijedu, nezlob se prosím. Ahoj.”
Beru to jako rozloučení (ahoj na konci nikdy nepsal a hlavně by napsal důvod, proč nepřijede).
Já napsala, zda se něco stalo, ale asi to zůstane bez reakce.
Nechápu vůbec nic a jsem z toho zklamaná, protože rozhodně působil, že se mu libim a bavím ho. O víkendu jsme se měli vidět taky. Už jednou schůzku zrušil, že je nemocný, ale psal, jak mi to vynahradí a vlastně jsme se viděli hned, jak to šlo. Nemocný asi fakt byl, protože i na schůzce ještě kašlal a nebyl úplně fit.
Chápe to někdo?
Kdyby s nim byla zvláštní komunikace, byl by odtažitý, nebo naopak přehnaně aktivní, tak ok. Ale on byl celou dobu naprosto normální a celé to hezky fungovalo, ozývali jsme se navzájem, žádné hry, žádné podivnosti.
Ještě dodám, oba máme děti, on ve střídavce, tento týden je nemá. Normálně jsme se o dětech bavili, o víkendu mi posílal fotky, co dělají apod. Bylo to vše naprosto normální, o to víc tomu ani trochu nerozumím