Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@SlecnaViii píše:
Hele, to je těžký. Já mám taky kamarádku, která nemá svoji dcerku (9 let) u sebe. Malá bydlí se svým otcem. A není to proto, že by ji neměla ráda, ani kvůli pelešení s novým přítelem, ale kvůli práce. Dělá za barem, protože jiná práce prostě není. Začíná v 8 ráno a vrací se v 11 večer
Jako máma bych prostě nebyla schopna se dobrovolně vzdát dítěte. Jiní to asi mají jinak ![]()
@vokishka píše:
@ZItu Tak já myslela hlavně to, že se spekuluje o zázemí té rodiny, že maminka nebyla asi až tak starostlivá maminka. A to se asi vyjadřují ti, co je znají.
na min. stránce jsem psala že jsem netušila že holka žije u babky sama, myslela jsem si že se tam přestěhovala s mámou, a že je divný že hned se něco stane. i kdyby rodina byla výstavní tak mi to smrdí!! a hlavně je fuk že je neznáme osobně, za žádného souseda dokonce ani za členy rodiny(třeba své bratry ) ruku do ohně nedám, co se děje u každého doma za zavřenými dveřmi neví nikdo nikdy!!
@martulkasloník To jsme na stejné straně, taky se mi to zdá divné.
Před pár lety to byla Terezka Čermáková z Kladna. Po pár letech je matka venku, ještě dostala byt, aby se neměla tak špatně chudinka sadistická. Odpoledne jsem koukla na FB matky Elišky a přišlo mi zvláštní, že cca 2 týdny před zmizením holčičky najednou fotky dětí a milující matka. No, snad se mýlím…Ono je to už stejně v pr.eli, holčičce to život nevrátí. Ať odpočívá v pokoji. A vrah ať je potrestán.
@Anonymní píše:
Mně se stala životní velká tragedie a první dny po ní jsem byla jak zfetovaná, nebyla jsem schopna slova, téměř nic si nepamatuji detailně, chovala jsem se totálně iracionálně, byla jsem na lécích a v krizovém centru. Říkali mi, že nikdo nereaguje stejně v takovýchto případech. Věc byla hodně medializovaná, media mne nešetřila, byl to děs.
Takže si nemyslím, že by to, že matka nebrečela, nebyla nějak na první pohled zlomená nemusí znamenat vůbec nic.
Jen mne zarazilo, jak říkala, že holce bylo teprve 9 (v minulém čase) a pak se rychle doplnila, že měla v neděli 9. narozeniny. Víc věcí mi nesedí, ale jak píšu, v tomhle stavu šoku se člověk racionálně chovat nemůže.
tak mně když se někdo zeptá kolik mu je(dítku)tak taky řeknu měla 2 nebo byly jí dva (jako byly, že je oslavila)
@Burj Chalifa píše:
Jako máma bych prostě nebyla schopna se dobrovolně vzdát dítěte. Jiní to asi mají jinak
Takže by jste a sebou tahala deti do baru??? Nebo by jste raději byla bez prace a bez penz a nemela cim dite nakrmit, kde bydlet atd???
Je dost lehké říct ja bych nikdy…když jste nikdy v takový situaci nebyla
@TerkaBila píše:
Před pár lety to byla Terezka Čermáková z Kladna. Po pár letech je matka venku, ještě dostala byt, aby se neměla tak špatně chudinka sadistická. Odpoledne jsem koukla na FB matky Elišky a přišlo mi zvláštní, že cca 2 týdny před zmizením holčičky najednou fotky dětí a milující matka. No, snad se mýlím…Ono je to už stejně v pr.eli, holčičce to život nevrátí. Ať odpočívá v pokoji. A vrah ať je potrestán.
to mi právě nesedí, já mám vše uzamčeno pro přátele(akorát včera jsem odblokovala u sebe jedno video pro někoho koho v přátelích nemám) a jinak si na fejs dávám či nedávám věci pořád stejně už pár let. ne že tam mám fotky, možna uzamčené a najednou chvilku před tím než se holka ztratí si odblokuju ty nej fotky se vzkazy jak to jsou moje holčičky nejmilovanější(mám dvě holky) naopak kdyby se mi tragedie stala tak za prvé na fejs nejdu, a za druhé bych ho ihned smazala nebo zablokovala před čumily!! a už vůbec bych nesdílela článek o sobě jak utrápená uplakaná matka hledá dceru!!
@adelina3 Tak pokud mohla mít u sebe syna, proč ne dceru? Navíc nežila sama, ale s přítelem.
@adelina3 píše:
Takže by jste a sebou tahala deti do baru??? Nebo by jste raději byla bez prace a bez penz a nemela cim dite nakrmit, kde bydlet atd???
Lepší dítě v baru, než u babičky/otce, ne.
@ZItu píše:
Lepší dítě v baru, než u babičky/otce, ne.
Tak to bych neřekla. tahat dítě do noci po barech.
@adelina3 píše:
práce je dost…v dnešní době mi přijde dost směšné se vymlouvat na práci
@carambol píše:
Tak to bych neřekla. tahat dítě do noci po barech.
To byla ironie.
@Burj Chalifa píše:
Jako máma bych prostě nebyla schopna se dobrovolně vzdát dítěte. Jiní to asi mají jinak
Ale já nepsala, že se jí vzdala
A z čeho bys žila? To bys jako byla pod mostem, ale hlevně, že máiš u sebe dítě? ![]()
Mně se stala životní velká tragedie a první dny po ní jsem byla jak zfetovaná, nebyla jsem schopna slova, téměř nic si nepamatuji detailně, chovala jsem se totálně iracionálně, byla jsem na lécích a v krizovém centru. Říkali mi, že nikdo nereaguje stejně v takovýchto případech. Věc byla hodně medializovaná, media mne nešetřila, byl to děs.
Takže si nemyslím, že by to, že matka nebrečela, nebyla nějak na první pohled zlomená nemusí znamenat vůbec nic.
Jen mne zarazilo, jak říkala, že holce bylo teprve 9 (v minulém čase) a pak se rychle doplnila, že měla v neděli 9. narozeniny. Víc věcí mi nesedí, ale jak píšu, v tomhle stavu šoku se člověk racionálně chovat nemůže.