Zumba a hubnutí

20.11.14 18:16

Zumba a hubnutí

Ahoj :) chci se zeptat jestli pomocí zumby zhubnu, a jestli muzu jeste otazku byla jsem na pár lekcích a hrála nám písnička něco jako mérš, mérš… A tak neví te jak se jmenuje Díky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1752
20.11.14 18:19

@kikinka333 tak já to zkouším, ale chodím na zumbu jen jednou týdně takže to asi takovej efekt mít nebude. spíš se tam chodím odreagovat a protáhnout se.

s píničkou neporadím, my tancujem na Shakiru, Tacata apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
20.11.14 18:21

@kikinka333 pomocí zumby nezhubneš. Zpevníš tělo a určitě se odreaguješ a vyblbneš. Ale na hubnutí to není. Chodila jsem 2× týdně a nehubla jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
20.11.14 18:22

Tak ono jde hlavně o to jak děláš zumbu. Já když to flákám tak ani ne, ale zase jindy jsem zplavená… takže věřím, že zhubnout se dá…

No a jinak mrkni na net, jestli nenajdeš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
20.11.14 18:27

Určitě jo, chodím 2× týdně a je to dost znát :palec:
Ale samozřejmě změn jídelníček, s písničkou neporadím, tancujeme na hodně písní od Pittbula ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
20.11.14 18:33

O tom dost pochybuju - zaprvé pokud chodíš tak jednou týdně, tak to efekt vůbec nemá. A zadruhý při zumbě hodně vylítne tepová frekvence a seš mimo pásmo spalování tuků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
20.11.14 18:47

Já na zumbu chodila, a bylo to vidět, zhubla jsem a zpevnila se, nejdřív jsem chodila 1× týdně, pak 2×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
20.11.14 18:50

@White_Queen presne tak, leda ze by clovek byl v perfektni kondici a frekvence nelitala tak vysoko, ale pro netrenovany zensky, co chteji zhubnout, to vhodny neni. Mluvili o tom i v Jste to, co jite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
20.11.14 19:09
@kikinka333 píše:
Ahoj :) chci se zeptat jestli pomocí zumby zhubnu, a jestli muzu jeste otazku byla jsem na pár lekcích a hrála nám písnička něco jako mérš, mérš… A tak neví te jak se jmenuje Díky :D

ano dá, ale chce to především upravit jídelníček, zumba ti zvýší metabolismus a zpevní ale nelze čekat, že zacvičíš, dáš vepřo knedlo zelo a budeš hubnout - 80% je v jídle, zbatek pohyb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
20.11.14 19:12

Chodila jsem jednou týd ě, byla jsem zpevně á. A vzhledem k tomu, že jsem cvičila večer místo mlsání, tak jsem i trochu zhubla. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
20.11.14 19:26

No mozna kdyby si chodila vickrat a zmenila jidelnicek tak si myslim ze i zhodis ja sem si koupila zumbu fitnes na kinect a tancuju co druhy den treba i 4 hodky se segrou je to pro me spis takova zabava nez povinost :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
20.11.14 19:32

A jéjej, mérš, mérš je tady… :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
20.11.14 20:04

Ahoj :), tak písničku neznám :). Jinak určitě se Ti postava zpevní, změní se tvar :) a to nejvíc nejlepší co na tom je je, že Tě zumba hlavně nabije energií a skvěle se odreaguješ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7880
21.11.14 20:35

Zalezi jakou mas instruktorku. Ja treba chodim 2× tydnne a je to znat ;) samozrejmne je treba dodrzovat pravidelnou a vyvazenou stravu, ale jinak mne zumba vzdy poradne nakopne a citim se po ni uzasne :palec: ted jsem nemocna, tak mam chvilku oddech a uz se tesim az budu zas zdrava a zazumbuji si :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková