Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, jdu za Vámi s dotazem, mám dvě dcerky, jsem mladá, hodně mladá a první jsem kojila 1.5roku a druhou plánuji kojit též takto
Příští rok mám v plánu zvětšení prsou, jsem téměř stoprocentně rozhodnutá..
Jelikož mé prsa dostala tedy záhul..![]()
Hledám někoho, kdo má zvětšení či modelaci či cokoli s prsama za sebou a řekne mi, že to nebolí, že to zmáknu, že i poté zvládnu nějak domácnost i péči o děti..
![]()
Nebo prostě jen někoho, kdo už to má za sebou a řekne co a jak
Dík
popravdě, pokud se bojíš bolesti tak do toho nechoď, bolet to prostě bude. Péče o domácnost a děti je v řádu týdnů taky dost problematická, nejlépe počkat až budou děti odrostlejší a nebudou třeba zvedat, nosit atd. Jinak co na to říct, stačí mít peníze a jde to ![]()
Peníze mám
odvahu si nekoupím ![]()
Děti vyloženě zvedat nepotřebují ![]()
@Anonymní píše:
Peníze mámodvahu si nekoupím
Děti vyloženě zvedat nepotřebují
v tom případě očekávat určitou míru bolesti (osobně mám za sebou břišní operace (ne CS) a tam byla bolest mnohem menší, hodně rychle ta nejhorší ale ustoupila), každý to vnímá jinak. Kamarádka trpěla bolestí x dní než si to sedlo, říkala že tohle vědět znova do toho nejde
. Já to tolik neprožila ale nejsem žádná cimprlína, vydržím hodně. Jinak ideál je po operaci mít aspoň týden nebo déle děti na hlídání ať se z toho nejdříve vylížeš v klidu sama a pak ať řešíš pobíhání kolem dětí apod
Hmm, spíš bych řešila to další kojení s implantáty. Mohou ti poškodit prsní žlázu a nebudeš kojit. Nebo jsem to nějak špatně pochopila a chceš zvětšit prsa až když dokojíš? Já tedy když jsem zažila jak se nalévají prsa při kojení a jak bolí bradavky, tak jsem usoudila, že umělá si nikdy udělat nenechám. ![]()
Já ti chci jen říct, že závidim. já mám zas opačný problém, ted kojim 5mes, mimi a velikost mám 75 J, co já bych dala třeba za B, max C.fakt je to šílený a počítám, že po třetím dítku to bude ještě horší. před prvním těhu jsem měla 70E. strašně jsem uvažovala o zmenšení, mě by i hradila pojištovna, ale strach z narkozy a bolesti je prostě větší. kamarádka podstoupila říkala, že to bylo o moc horší než si představovala, ale tak nějak sleduju, že nikdo neni spokojenej s tim, co má
Já jsem citlivka, ale mě to tedy vůbec nebolelo, po pár dnech jsem už normálně fungovala
Ahoj, jdu za Vámi s dotazem, mám dvě dcerky, jsem mladá, hodně mladá a první jsem kojila 1.5roku a druhou plánuji kojit též takto

Příští rok mám v plánu zvětšení prsou, jsem téměř stoprocentně rozhodnutá..
Jelikož mé prsa dostala tedy záhul..
Hledám někoho, kdo má zvětšení či modelaci či cokoli s prsama za sebou a řekne mi, že to nebolí, že to zmáknu, že i poté zvládnu nějak domácnost i péči o děti..

Nebo prostě jen někoho, kdo už to má za sebou a řekne co a jak
Dík