Zvětšení prsou aktuálně!

Anonymní
11.11.16 20:45

Zvětšení prsou aktuálně!

Ahoj, jdu za Vámi s dotazem, mám dvě dcerky, jsem mladá, hodně mladá a první jsem kojila 1.5roku a druhou plánuji kojit též takto :-)
Příští rok mám v plánu zvětšení prsou, jsem téměř stoprocentně rozhodnutá..
Jelikož mé prsa dostala tedy záhul.. :mrgreen: :lol:

Hledám někoho, kdo má zvětšení či modelaci či cokoli s prsama za sebou a řekne mi, že to nebolí, že to zmáknu, že i poté zvládnu nějak domácnost i péči o děti.. :mrgreen: :lol:
Nebo prostě jen někoho, kdo už to má za sebou a řekne co a jak :-)
Dík :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
11.11.16 20:56
@Anonymní píše:
Ahoj, jdu za Vámi s dotazem, mám dvě dcerky, jsem mladá, hodně mladá a první jsem kojila 1.5roku a druhou plánuji kojit též takto :-)
Příští rok mám v plánu zvětšení prsou, jsem téměř stoprocentně rozhodnutá..
Jelikož mé prsa dostala tedy záhul.. :mrgreen: :lol:Hledám někoho, kdo má zvětšení či modelaci či cokoli s prsama za sebou a řekne mi, že to nebolí, že to zmáknu, že i poté zvládnu nějak domácnost i péči o děti.. :mrgreen: :lol:
Nebo prostě jen někoho, kdo už to má za sebou a řekne co a jak :-)
Dík :-)

popravdě, pokud se bojíš bolesti tak do toho nechoď, bolet to prostě bude. Péče o domácnost a děti je v řádu týdnů taky dost problematická, nejlépe počkat až budou děti odrostlejší a nebudou třeba zvedat, nosit atd. Jinak co na to říct, stačí mít peníze a jde to :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.11.16 21:09

Peníze mám :) odvahu si nekoupím :mrgreen:
Děti vyloženě zvedat nepotřebují :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.11.16 21:33
@Anonymní píše:
Peníze mám :) odvahu si nekoupím :mrgreen:
Děti vyloženě zvedat nepotřebují :-)

v tom případě očekávat určitou míru bolesti (osobně mám za sebou břišní operace (ne CS) a tam byla bolest mnohem menší, hodně rychle ta nejhorší ale ustoupila), každý to vnímá jinak. Kamarádka trpěla bolestí x dní než si to sedlo, říkala že tohle vědět znova do toho nejde 8o. Já to tolik neprožila ale nejsem žádná cimprlína, vydržím hodně. Jinak ideál je po operaci mít aspoň týden nebo déle děti na hlídání ať se z toho nejdříve vylížeš v klidu sama a pak ať řešíš pobíhání kolem dětí apod

• Citovat
  • Upravit
8927
11.11.16 21:40

Hmm, spíš bych řešila to další kojení s implantáty. Mohou ti poškodit prsní žlázu a nebudeš kojit. Nebo jsem to nějak špatně pochopila a chceš zvětšit prsa až když dokojíš? Já tedy když jsem zažila jak se nalévají prsa při kojení a jak bolí bradavky, tak jsem usoudila, že umělá si nikdy udělat nenechám. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.16 22:02

Já ti chci jen říct, že závidim. já mám zas opačný problém, ted kojim 5mes, mimi a velikost mám 75 J, co já bych dala třeba za B, max C.fakt je to šílený a počítám, že po třetím dítku to bude ještě horší. před prvním těhu jsem měla 70E. strašně jsem uvažovala o zmenšení, mě by i hradila pojištovna, ale strach z narkozy a bolesti je prostě větší. kamarádka podstoupila říkala, že to bylo o moc horší než si představovala, ale tak nějak sleduju, že nikdo neni spokojenej s tim, co má

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.11.16 22:37

Já jsem citlivka, ale mě to tedy vůbec nebolelo, po pár dnech jsem už normálně fungovala

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová