Socky seem :D

9148
6.11.16 06:59

Socky seem :D

Tak jsem v sebou zalozene diskuzi zjistila, ze jsem asi jako normalni socka.
Nekdy me to i bavi, jako treba vecer kdyz jdu se psem a objevim u popelnic igelitku plnou hadru, co tam nekdo odlozil a jeste jsou v me velikosti. Tez tam davam veci, co neprodam nebo nedaruju a pak si rikam, koho to potesi.
Jako mit prachy, bylo by mi lip ale to se asi nikdy nezmeni. Toz veset se nebudem, tak piste, jak v tom tez litate, at nejsem sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
676
6.11.16 07:09

@Tarjei ja jsem tedy nějak spokojena, ale taky jsem včera dost koukala. 8o jako socka si teda rozhodne nepřijdu, ale včera jsem si přišla nějak mimo - a to teď bojuju s pocitem, ze moc utracim, ale koukám ze asi teda ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.16 07:13

@Catmum :D no vid…jsme asi skromne..i kdyz ja teda castecne z nutnosti…boty jsem si pro sebe koupila nejdrazsi asi za litr kdysi jeste bez deti :) a doted to rozdychavam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.11.16 07:17

O které diskuzi píšete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.16 07:21

@terinka4444 no vcera jsem zalozila diskuzi v cem nebo na co jste narocne ptz jsem si desne uzivala vikendovy valeni vyjimecny..no a v diskuzi se devcata bavila o triceti parech bot a tak..nezavidim to vubec jen mi doslo jak jsem chuda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.11.16 07:26

@Tarjei to já zase otevřela diskuzi utrácíte moc a jako prý 60.000 pro čtyřčlennou rodinu bez povinných plateb jako bydlení a spoření a pojistky a prý to si jako nevyskakujeme :mrgreen:

Já si sem tam říkám, kdybychom tak, jak žijeme teď, měli jistotu, že budeme žít vždycky, byla bych spokojená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.16 07:28

Ty vado sedesat..to je mazec. Ja sedm :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
6.11.16 07:32

Holky já bych to tak moc nelámala přes koleno, ono na netu se lehce něco píše, ale ta realita může být jiná…
@Tarjei Nemám třicet párů bot - mám tři, tahám jeden :-D ale rozhodně si jako socka nepřijdu, takže určitě ani ty socka nejsi, a pokud jo - dle diskutujících - tak jsem teda taky no a co :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.16 07:34

@Irinka0210 to ja jen nahanim spriznene chudobou to ja nic nelamu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.11.16 07:44
@Tarjei píše:
@Irinka0210 to ja jen nahanim spriznene chudobou to ja nic nelamu :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
6.11.16 07:44

S tím oblečením na popelnici jsi mi připomněla, jak jsem jednou šla se známou z práce a ona zahlídla na popelnici černý pár lodiček. Došla k nim zkoumavě je vzala do ruky a řekla: to snad není pravda. Já ji… Položila je zpět a šla naštvaně dál. Pak mi řekla, že si tyhle boty dala ke tchýni. Sama se nabídla, aby u nich zatím uskladnila věci, co denně nepotřebují, než se přestěhují do většího. A že už se jí pár věcí ztratilo a nemohla je u babičky najít. Takže už ví, jak to chodí… :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35771
6.11.16 07:51

Nebuď smutná. Ani boty, od Versaceho nezachrání špatný vztahy.
Chodím do integračního kurzu, některé příběhy jsou fakt smutné, my se taky vždy neměli tak jak se máme. S některými lidmi se člověk cítí jak milionář, pak příjezdu do vily švagrové a připadám si já jak socka :mrgreen: nehledě na fotky z exotických dovolených.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
6.11.16 07:56

No tak třeba my máme motorky ale jelikož nejsou nove, hadry máme levné textilní a ne drahou kombinézu a jezdíme v provozu a ne na okruhu(který se plati) tak jsme taky socky. Přestože máme kazdy sve auto, ja malinké stare, muz velké novější ale rezne, tak jsme taky socky. Dum máme starší, socky. Tady okolo se to hemzi bungalovy, SUvecky, hadriky a kočárky za tisice:D boty nosím do roztrhání a obleceni vlastně taky:D a socka jsem vlastně i povolanim:D takže to mam tuplovane:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.16 07:57

@bubulina no treba tchyne senilni a zapomnela, ci boty jsou. Nazula, nepochodila, vyhodila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
6.11.16 07:59
@Tarjei píše:
@bubulina no treba tchyne senilni a zapomnela, ci boty jsou. Nazula, nepochodila, vyhodila :D
:lol: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová