Socky seem :D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.11.16 11:42
@Tarjei píše:
Anonymni Baro, husty :) ja byla nedavno u kamaradky kde jsme hromadne tridili vicka od pet flasek na hipoterapii pro jeji dite. Prijel tam i jeden jeji kamarad, spickovej podnikatel. Byl milej a pozornej ale porad bylo videt jak si dava pozor na kazdy slovo, zvyklej zit mezi zralokama a ve svete kde jde o prachy. A byl total vyvalenej z atmosfery cely ti vickovy akce. Ze kamaradky mamca s tetou delaly vsem rizky kafe a tak. Ze vetsina bab dovezla nakou buchtu. Bylo to skvely a vesely a hipisacky a na nem bylo videt, ze vubec nechape, jak je to mozny…

No to je ten důvod proč chci žít normálně. Se tomu pánovi nedivím, on si člověk na život mezi žralokama rychle zvykne a ještě rychleji zapomene na normální život. Pak je z toho vyplesklej když vidí co řeší obyčejní lidé. Bára. Mmch, taky sbíráme víčka. Se*e mě moc že se to musí vůbec v naší zemi dělat, takovéhle sbírky, že nejsou jiné způsoby.

• Citovat
  • Upravit
9148
6.11.16 11:45

@laducha berem Te :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
6.11.16 11:45

Možná bych ještě doplnila, že když už nějaké peníze „navíc“ jsou, jezdíme na výlety. S batohem, svačinou a pitím 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
6.11.16 11:47
@Tarjei píše:
@Rakosnicek1983 zatim jedu fakt v malinkem. Jenze nemam to misto..na vic…

doporučuju přidat i šváby. perfektně se to množí a mezi chovately jsou oblíbení. Jsou tiší, čistotní, nelezou po skle, neprokoušou se z ještěrky ven:-) Měli jsme je místo slepic, házeli jsme jim vešketý kuchyňský odpad (krom masa)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
6.11.16 11:50

Týýjo zrovna tu mám jeden funkční tyčák. Má už za sebou nějakej rok ale normálně funguje. Pokud by někdo chtěl zdarma pošlu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.16 11:50

Baro on byl vyplesklej jak je nam veselo. A o cen vsem se mluvilo. Ze se nikdo nebal rict cokoliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.16 11:52

@jakanas tyjo ja vim no jenze ja ze svabu mam husinu :D umim i cvrcky ale jsme v bytovce a to by me sousedi milovali brzo se neda uhlidat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
6.11.16 11:58
@Tarjei píše:
@jakanas tyjo ja vim no jenze ja ze svabu mam husinu :D umim i cvrcky ale jsme v bytovce a to by me sousedi milovali brzo se neda uhlidat.

Cvrčci utíkají, jsou hluční, smrdí, žerou se navzájem.
Věř mi že svábi jsou naprosto úžasní. Já jsem teda zkoušel chovat i sarančata, ale ty potřebují světlo na topení to jsou velké náklady a hodně prostoru při posledním svleku, jinak se nedokážou vysléct a umřou, nebo mají křivé nožičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.16 12:05

@jakanas no ja verim ale zophobase mam proste rada, svaby nedavam :D reakce znacka slipka, jecim a utikam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
6.11.16 12:18

@Tarjei mam tu tasku plnou vicek, pokud byste s kamaradkou chtely, tak vam je poslu :) stacila by adresa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.16 12:22

@SoniNo diiky zeptam se jestli sbiraj dal..bylo s tim dost prace tak prave nevim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
6.11.16 12:24

@Tarjei to chapu, kdyby sbirali (nebo bys vedela o nekom jinem) tak klidne dej vedet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.16 12:25
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.16 12:48

Kdo chcete zalozila jsem na fb skupinu Socky sem :D
Tak se stavte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
6.11.16 12:59

Das sem prosim odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová