Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Možná bych ještě doplnila, že když už nějaké peníze „navíc“ jsou, jezdíme na výlety. S batohem, svačinou a pitím ![]()
@Tarjei píše:
@Rakosnicek1983 zatim jedu fakt v malinkem. Jenze nemam to misto..na vic…
doporučuju přidat i šváby. perfektně se to množí a mezi chovately jsou oblíbení. Jsou tiší, čistotní, nelezou po skle, neprokoušou se z ještěrky ven:-) Měli jsme je místo slepic, házeli jsme jim vešketý kuchyňský odpad (krom masa)
Týýjo zrovna tu mám jeden funkční tyčák. Má už za sebou nějakej rok ale normálně funguje. Pokud by někdo chtěl zdarma pošlu:-)
Baro on byl vyplesklej jak je nam veselo. A o cen vsem se mluvilo. Ze se nikdo nebal rict cokoliv…
@jakanas tyjo ja vim no jenze ja ze svabu mam husinu
umim i cvrcky ale jsme v bytovce a to by me sousedi milovali brzo se neda uhlidat.
@Tarjei píše:
@jakanas tyjo ja vim no jenze ja ze svabu mam husinuumim i cvrcky ale jsme v bytovce a to by me sousedi milovali brzo se neda uhlidat.
Cvrčci utíkají, jsou hluční, smrdí, žerou se navzájem.
Věř mi že svábi jsou naprosto úžasní. Já jsem teda zkoušel chovat i sarančata, ale ty potřebují světlo na topení to jsou velké náklady a hodně prostoru při posledním svleku, jinak se nedokážou vysléct a umřou, nebo mají křivé nožičky.
@jakanas no ja verim ale zophobase mam proste rada, svaby nedavam
reakce znacka slipka, jecim a utikam ![]()
@Tarjei mam tu tasku plnou vicek, pokud byste s kamaradkou chtely, tak vam je poslu
stacila by adresa
@SoniNo diiky zeptam se jestli sbiraj dal..bylo s tim dost prace tak prave nevim..
@Tarjei to chapu, kdyby sbirali (nebo bys vedela o nekom jinem) tak klidne dej vedet ![]()
Kdo chcete zalozila jsem na fb skupinu Socky sem ![]()
Tak se stavte ![]()
No to je ten důvod proč chci žít normálně. Se tomu pánovi nedivím, on si člověk na život mezi žralokama rychle zvykne a ještě rychleji zapomene na normální život. Pak je z toho vyplesklej když vidí co řeší obyčejní lidé. Bára. Mmch, taky sbíráme víčka. Se*e mě moc že se to musí vůbec v naší zemi dělat, takovéhle sbírky, že nejsou jiné způsoby.