Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky chtěla jsem se zeptat objednávaly jste si někdo Brandnooz box? Uvažuju že bych toto předplatné objednala mamce k vánocům ale nevím na jak dlouho se dá předplatné objednat.Tak by mě zajímalo jestli máte nějaké zkušenosti
Ano. Dostala jsem darem. Nektere veci byly moc dobre a zajimave a v pohode pouzitelne (dzus, pivo, kecup, koreni,…). Cast ale „junk food“ ktere moc nejime a dlouho tu lezely( v kazdem baleni slane tycky nebo krekry, sladkosti…). Uz bych si to nekoupila a jako darem je v nouzi. A kdyz uz tak jen to 3 mesicni.
Mně teda víc zaujal glanc box, to by bylo pro mojí mámu něco
ale koukám, že ten asi objednat jako předplatné nejde… ![]()
Já si ho objednávala cca rok, jenže potom se mi zdálo, že je to pořád na jedno brdo. Brambůrky, sladkosti, samé piva, tyčinky, koření, polévky, energy drinky-nic pro mě. Teď si objednávám zajice v krabici a jsem spokojená. ![]()
Ahoj…naprostá nespokojenost…objednal jsem prosincový box a v půlce února dorazil lednový…obsah balíku tak za 15O Kč a složením fakt mimo…výrobky už jsou dávno na trhu…a užívejte si s rajčatovou polévkou v prášku, sladkou paprikou a krekrama od Penamu, jejichž produkty jsem již dávno přestal kupovat pro jejich nechutnost a složení…sorry, ale opravdu velké zklamání…
![]()
Ahoj, je tu někdo kdo brandnooz box odebírá?? Docela o něm uvažuji.
@Eponna Ahoj, ano.. sice obcas zklamani, ale i tak rada zkousim nove vyrobky ![]()
@Eponna píše:
Ahoj, je tu někdo kdo brandnooz box odebírá?? Docela o něm uvažuji.
ahoj, já jsem ho měla dvakrát když to bylo na slevomatu a fajné
člověk vyzkouší to co by si třeba jindy nekoupil, doporučuju vyzkouset