Socky seem :D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35438
6.11.16 15:48
@Tarjei píše:
@Tiger-lily vis, co me zivot naucil? Nesoudit to, do ceho nevidim. Porad to stavis jako ze je to muj rozmar mit blbou naladu.
Jiste ze bych to rada vyresila.
:think: ale to se docela pleteš, rozhodně to nepovažuju za rozmar. Ale rozhodně si přiznej, že problém máš. Jak se svými financemi, tak se svou životní spokojeností. A rozhodně tě nesoudím, jen si myslím, že pro tebe je lepší a přínosnější tě popíchnout k nějaké změně, protože jednoznačně se současným stavem spokojená nejsi, než tě podporovat v letargii.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
6.11.16 15:51

@Adull smířit se neznamená pitvat se ve své smůle a neštěstí. Každý má své trápení, někdo to má jednodušší, někdo těžší :nevim: píšu jí třeba jiný pohled, jinou cestu… to neznamená, že přeháním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.16 15:52

@Tiger-lily letargie, tim myslis co, ze vetsinu dne funguju asi tak na 100%?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.16 15:54

@Tiger-lily ted tu treba autik vriska a kope do podlahy patama. Ani nevim proc. Moje denni poteseni. Promin ale chtela bych videt, v jake nalade bys byla na mem miste. A mam tu dalsi dve deti jeste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
6.11.16 15:56
@Tarjei píše:
@Tiger-lily letargie, tim myslis co, ze vetsinu dne funguju asi tak na 100%?
:hug: :hug: nerozčiluj se, to je fakt jen z vypětí. věřím ti to a moc bych ti přála, abys byla spokojená máma pro svoje děti. Vyhrabat se z toho je těžké a prostě je to jen a jen na tobě, jak to zvládneš a mám ten názor, že nadáváním na situaci se toho moc nevyřeší. takže tak :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8116
6.11.16 15:57

@Tiger-lily přijde mi, že spíš to pitváš ty a vnucuješ nekompromisně svůj pohled na věc. @Tarjei píše s nadhledem a docela pohodově, ty jí předhazuješ své vnímání jejích problémů a chceš přiznání, jak je na tom špatně. Zkus se spíš zamyslet nad tím, jestli má o tvé popíchnutí ke změně někdo zájem. Nevyžádané rady jsou ty nejhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8116
6.11.16 15:58

Příspěvek upraven 06.11.16 v 15:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
6.11.16 15:58
@Tarjei píše:
@Tiger-lily ted tu treba autik vriska a kope do podlahy patama. Ani nevim proc. Moje denni poteseni. Promin ale chtela bych videt, v jake nalade bys byla na mem miste. A mam tu dalsi dve deti jeste.

hele víš co? já měla jako samoživitelka čtyřleté, dvouleté a nemocného novoše, tak ti nevím, co ty na mém místě? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
6.11.16 16:00

@Adull tak jo, hele já to balím, protože mně je fajn, asi jsem omylem navštívila diskuzi, kde je potřeba akorát na všechny a na všechno nadávat a litovat se, jak jsem na tom blbě. Nikomu svůj názor nekompromisně nevnucuju pouze tím, že ho píšu a diskutuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25083
6.11.16 16:00
@Tarjei píše:
@MartinaIrena to taky neznas slovni spojeni pokecat o bide???

No fakt ne :nevim: Ale uz jsem docetla, takze vysvetleni beru a pojem chapu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8116
6.11.16 16:02

@Tiger-lily je dobře, že je ti fajn, dopřej ten pocit i ostatním. dík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
6.11.16 16:03
@Adull píše:
@Tiger-lily je dobře, že je ti fajn, dopřej ten pocit i ostatním. dík :)
:D jenže celá diskuze je o tom, že tu někomu fajn není :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.16 16:05

@Tiger-lily mam deti po dvou a trech letech tak vcelku tusim, nemoc tedy v tu dobu zadna zasadni. Jde o to ze po mne chces abych nekde sebrala energii kterou nemam. Autikovi je devet a je uz silnej, fakt zadna sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8116
6.11.16 16:10

@Tiger-lily diskuze je o tom, jak to zvládnout s nadhledem a popovídat si ne o pitvání se, hrabání v problémech. Věřím, že spoustě lidí by se líbilo číst o cizím neštěstí. Naštěstí zakladatelka tuto potřebu nemá, protože pak by sem naběhla smečka dalších s obviněním, že určitě něco bude chtít věnovat apod. Nebudu tu s tebou plevelit diskuzi, ta je zakladatelky, ale věz, že tento vnucující přístup ti žádné kýžené výsledky v ničem nepřinese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
6.11.16 16:10

@Tarjei :think: Já po tobě vůbec nic nechci :nevim: Ono je jednoduché napsat jen, že bude líp, ale bez nějakého přičinění, hledání možností, řešení, to půjde asi těžko. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová