Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@catherine100 no a po vanocich uz aby clovek setril na letni prazdniny…
@Tarjei no zatím byli decka malé, takže pohodě, ale letos uz asi budem muset ledasco v létě poresit ![]()
@Tarjei no to je ale fakt pitoma situace
co skoro-ex, je schopen se nejak zapojit?
@LKL to ano, ale ma ted dost potizi sam se sebou…zdravi, prace…
@Rakosnicek1983 píše:
@Fjodorka a proc si myslis, ze se nikdy nebudes mit lip? Muj partner je původně učitel, ale začal podnikat v jiném oboru. Treba te ceka povyseni, partnera lepsi prace apod, přece neni nikde řečeno, ze jako chudá umřeš.
Já jsem nepsala, že se to nemůže změnit ![]()
@Tiger-lily jenže deprese neni špatná nálada, ale nemoc. A myslím, ze zakladatelka je zdrava ![]()
@Tarjei píše:
@Tiger-lily jo ja jsem z toho ve spatne nalade. To neni spatna nalada, vubec me neznas, ja jsem hodne veselej tvor. Jen jsem otravena a unavena. Pokud nevis jaky umej bejt autici, nevis nic o tom co je pro me nejtezsi.
Buď v klidu. Ony v tvých botách nechodí.
Nejsi blízko Pardubic?
@Proto02 ja si prisla od ni jak obvinena. Ze je moje vina ze mam spatnou naladu. Ujety…
Nejsem
jihozapad strednich Cech…
@Tarjei píše:
@Proto02 ja si prisla od ni jak obvinena. Ze je moje vina ze mam spatnou naladu. Ujety…
Nejsemjihozapad strednich Cech…
Jj, to chápu, že ti to tak přišlo. V každé diskuzi se objeví někdo, kdo ne že má jiný názor, ale kdo prostě rejpe.
Osobně si myslím, že se s tím pereš hodně dobře, kéž bych to uměla taky, mám všechno a mám toho dost, jen nějak se z toho nedokážu těšit, ale to už by byla jiná story. Držím ti palce, tobě i dětem!!
![]()
Me minule pritel rikal, ze jsem jak socka - byli jsme tyden u tchanu na chate. Je to vesnicka v horach, ma asi 15 starych staveni, spise chat. Jeli jsme autem na vylet, tak jsem vzala pytel s odpadky a ze ho cestou vyhodim (musi se hazet do zelezneho kontejneru ve vesnici). Tak jsem vystoupila, otevrela viko a zirala na tri krabice plne stareho nadobi - mezi tim lezela krasna malovana konvicka. Proste nekdo vyhazovál stare veci. Tak jsem si konvicku vzala a pritel mi rekl, ze jsem jak social a at mu to netaham do auta. Ale k mym noham mohla. Boze ten pocit, kdyz najdete neco tak krasneho, stareho. Tu jsem tsm proste nemohla nechat!! ![]()
Jen chci upozornit, ze popelnice nevybiram ![]()
@LindaPraha
tady zas nekdo k popelnicim dal takovej ten podnos na dort s nohou sklenenej starej a jeste naaaadhernej porcelanovej malovanej valecek s drevenejma rukojetma, pasovala jsem to domu tajne ![]()
@Tarjei píše:
@LindaPrahatady zas nekdo k popelnicim dal takovej ten podnos na dort s nohou sklenenej starej a jeste naaaadhernej porcelanovej malovanej valecek s drevenejma rukojetma, pasovala jsem to domu tajne
proč tajne? taky dávám k popelnicím věci které je mi líto vyhodit a třeba by někomu posloužily tak at si to vezmou a myslím, že to dělají i ostatní, když to nehodí do popelnice.. třeba jsem po malým tam dávala boty dvoje a za hodinu už tam nebyly.. náhodou mě to potěšilo..
no můj tatínek je jinej level - ten skočil pro starodávnej lustr přímo do smetiště…přece ho tam nenechá že.. tak ho vycídil a mají ho naši na chalupě
Byli jsme vyvézt na separáku stavební suť a tam vedle kontejneru byla dva hrníčky s podšálkama, starý, krásný, s kytičkama. Tak jsem si je taky vzala. A nijak špatnej pocit z toho nemám, naopak
.