Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tarjei píše:
@Tiger-lily fakt by me zajimalo, jak to mam udelat, abych mohla do prace, kdyz prostredni tezce autisticke mentalne retardovane dite nemam kam dat.Příspěvek upraven 06.11.16 v 15:15
a přiznej si, že to kua těžko zvládáš a požádej kohokoliv o pomoc.
@Tarjei píše:
@Tiger-lily to je sdileni. A tezko muzu sdilet tyhle starosti s nekym, kdo ma vseho dost. A mam skakat nadsenim? To moc nejde. Tak si z toho aspon delam srandu.
a nerozděluj na ty, kteří mají všeho dost a na ty druhé. to ti opravdu v ničem nepomůže. a kor ne na emiminu, kde si každý může přivlastnit půl zeměkoule.
někdy je to i dobré, zažít období, že není dost, aspoň si člověk uspořádá jiné hodnoty
@Tiger-lily píše:mně to přijde, že se snažíš s něčím smířit a moc ti to nejde… tak hledáš spolutrpitele…
ale nevím, já ti při psaní diskuzí nesvítím, píšu ti jen svůj názor
Tak si někdy říkám, jestli leckteré příspěvky nepíše přenickovaný muž. Je v nich citu a empatie asi jako v buldozeru.
@smutny klaun2 píše:
Tak si někdy říkám, jestli leckteré příspěvky nepíše přenickovaný muž. Je v nich citu a empatie asi jako v buldozeru.
@smutny klaun2 píše:
pokud jsi myslel moje příspěvky, tak tě můžu ujistit, že je v nich empatie mnoho a přemnoho a proto si myslím, že zakladatelka by neměla být podporována v sebemrskačství ani v hledání stejných ubožáků, za jakého se momentálně asi považuje. tohle k ničemu nevede
@catherine100 píše:
hadry mám některé ze seconhandu, protože tam kolikrát jsou kousky kvalitnější a hezčí než v v dostupných obchodech aa nemají je všichni, občas i něco usiju et mam originál
Taky jsem ted valila oci.Po sto letech vlezu do sekace (je to teda dovoz z UK, on je taky sekac a sekac) a tam krasne temer nenosene dziny Next, tak jsem vzala aspon dvoje celkem za 400 kc z krasny pevny kvalitni latky a mela jsem pokuseni vzit to tam hakem. Oproti tomu loni jsem se pekne napalila, koupila jsem si po dlouhem zvazovani a zkouseni znackovy Lee cka za 2600 kc.Po dvou vypranich jsou strasny. Tenoucka latka a v kolenou uplne povolily.Jsou jak zmuchlany a na tele se hned vytahnou, takze mi v nich planda zadek a vubec nedrzej tvar.Jen prvni hodinu.Jsou to takovy dziny hodinovky
Uz nikdy vic!
@smutny klaun2
no jo, ja si za to muzu sama protoze nemam to, svobodnou mysl ![]()
@Tarjei píše:
@smutny klaun2no jo, ja si za to muzu sama protoze nemam to, svobodnou mysl
@Anonymní píše:
Docela drsne slovo bida.. Co je vlastne bida? Myslim, ze v 17. stol. by za bidu nepovazovali to, co Ty.. Mas kde bydlet, penize na jidlo, obleceni a resis jen, ze nemas nove ci znackove veci…Jinak samozrejme ne kazdy musi s hodne penezi reprezentovat. Ale mne k tomu staci mit v satniku par drazsich kousku, ktere se dobre kombinuji a jsou nadcasove (a samozrejme nevytloustnout) a on ten drahy parfem voni neporovnatelne dyl nez Avon, takze mi vydrzi spoustu let a je porad „in“ (vem si treba takovy Chanel no. 5, ten nevyjde z mody nikdy). Takte se da zit relativne skromne a presto vypadat, ze mate hidne penez.. Jinak my samozrejme i hodne usetrime a vse vrazime do rekonstrukci domu, ktery to potrebuje..
Presne.Kdo nezazil fakt bidu, nezna vyznam tohoto slova (viz nase babicky za valky s potravinovymi listky, kdy byl pridel jeden chleba na tyden pro celou rodinu apod.)
@MartinaIrena ja tady chodím do jednoho Irského sekace a spousta věci mají taky next hm markspencer atd. Třeba i s visackou za zlomek ceny…
Teda jasný není to ten sekac, kde je vše za dvacku, ale dražší no
@Tiger-lily jo ja jsem z toho ve spatne nalade. To neni spatna nalada, vubec me neznas, ja jsem hodne veselej tvor. Jen jsem otravena a unavena. Pokud nevis jaky umej bejt autici, nevis nic o tom co je pro me nejtezsi.
@MartinaIrena to taky neznas slovni spojeni pokecat o bide???
@Tarjei Být otrávená a unavená, to je totéž, jako být ve špatné náladě, v depresi, nebo se to jistě dá nazvat i jinými obdobnými slovy. Takže jako tahle diskuze je jen jako legrace na odreagování od starostí? Takže to teda vůbec neřešíš? ![]()
@Tiger-lily vis, co me zivot naucil? Nesoudit to, do ceho nevidim. Porad to stavis jako ze je to muj rozmar mit blbou naladu.
Jiste ze bych to rada vyresila.
@Tiger-lily nepřeháníš? kolik dětí, potažmo těžce postižených máš? Myslíš, že se s tím někdy někdo dokáže smířit, případně skákat radostí? Je logické, že pokud má někdo takové problémy radostí neskáče z toho, že dítě není zdravé, nemá peníze, spíš se s tím s určitým nadhledem, stejně jako paní snaží vyrovnat. A rozhodně chápu, že i pro to se zakládají diskuze, aby se sešlo víc lidí s podobným problémem. A hledání ubožáků to rozhodně nebude