Socky seem :D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35438
6.11.16 15:19
@Tarjei píše:
@Tiger-lily fakt by me zajimalo, jak to mam udelat, abych mohla do prace, kdyz prostredni tezce autisticke mentalne retardovane dite nemam kam dat.Příspěvek upraven 06.11.16 v 15:15
:think: hele, copak já jsem ti psala něco o práci? nepřekrucuj prosím tě.
Nejde tu o to, že máš nižší příjmy než jakýsi průměr, jde o to, že TY s tím nejsi spokojená.
A TY hned útočíš tím, že ti někdo má říct, jak jít do práce.
Těžko, to je jasné, maximálně na malou část dne.
ALE
hledej v sobě
  • co umíš
  • oslov někoho, kdo by tvoji práci mohl potřebovat
  • otevři svoji mysl různým možnostem

a přiznej si, že to kua těžko zvládáš a požádej kohokoliv o pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
6.11.16 15:21
@Tarjei píše:
@Tiger-lily to je sdileni. A tezko muzu sdilet tyhle starosti s nekym, kdo ma vseho dost. A mam skakat nadsenim? To moc nejde. Tak si z toho aspon delam srandu.

a nerozděluj na ty, kteří mají všeho dost a na ty druhé. to ti opravdu v ničem nepomůže. a kor ne na emiminu, kde si každý může přivlastnit půl zeměkoule. ;) někdy je to i dobré, zažít období, že není dost, aspoň si člověk uspořádá jiné hodnoty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
@Tiger-lily píše: :D mně to přijde, že se snažíš s něčím smířit a moc ti to nejde… tak hledáš spolutrpitele…
ale nevím, já ti při psaní diskuzí nesvítím, píšu ti jen svůj názor :kytka:

Tak si někdy říkám, jestli leckteré příspěvky nepíše přenickovaný muž. Je v nich citu a empatie asi jako v buldozeru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
@smutny klaun2 píše:
Tak si někdy říkám, jestli leckteré příspěvky nepíše přenickovaný muž. Je v nich citu a empatie asi jako v buldozeru.
:mrgreen: myslíš sebe?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
6.11.16 15:23
@smutny klaun2 píše:

pokud jsi myslel moje příspěvky, tak tě můžu ujistit, že je v nich empatie mnoho a přemnoho a proto si myslím, že zakladatelka by neměla být podporována v sebemrskačství ani v hledání stejných ubožáků, za jakého se momentálně asi považuje. tohle k ničemu nevede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25085
6.11.16 15:25
@catherine100 píše:
hadry mám některé ze seconhandu, protože tam kolikrát jsou kousky kvalitnější a hezčí než v v dostupných obchodech aa nemají je všichni, občas i něco usiju et mam originál

Taky jsem ted valila oci.Po sto letech vlezu do sekace (je to teda dovoz z UK, on je taky sekac a sekac) a tam krasne temer nenosene dziny Next, tak jsem vzala aspon dvoje celkem za 400 kc z krasny pevny kvalitni latky a mela jsem pokuseni vzit to tam hakem. Oproti tomu loni jsem se pekne napalila, koupila jsem si po dlouhem zvazovani a zkouseni znackovy Lee cka za 2600 kc.Po dvou vypranich jsou strasny. Tenoucka latka a v kolenou uplne povolily.Jsou jak zmuchlany a na tele se hned vytahnou, takze mi v nich planda zadek a vubec nedrzej tvar.Jen prvni hodinu.Jsou to takovy dziny hodinovky :roll: Uz nikdy vic!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.16 15:26

@smutny klaun2 :lol: no jo, ja si za to muzu sama protoze nemam to, svobodnou mysl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
6.11.16 15:27
@Tarjei píše:
@smutny klaun2 :lol: no jo, ja si za to muzu sama protoze nemam to, svobodnou mysl ;)
:roll: nemůžeš za to, že jsi ve špatné finanční situaci, možná jen do malé míry
ale můžeš za to, že jsi z toho ve špatné náladě.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25085
6.11.16 15:32
@Anonymní píše:
Docela drsne slovo bida.. Co je vlastne bida? Myslim, ze v 17. stol. by za bidu nepovazovali to, co Ty.. Mas kde bydlet, penize na jidlo, obleceni a resis jen, ze nemas nove ci znackove veci…Jinak samozrejme ne kazdy musi s hodne penezi reprezentovat. Ale mne k tomu staci mit v satniku par drazsich kousku, ktere se dobre kombinuji a jsou nadcasove (a samozrejme nevytloustnout) a on ten drahy parfem voni neporovnatelne dyl nez Avon, takze mi vydrzi spoustu let a je porad „in“ (vem si treba takovy Chanel no. 5, ten nevyjde z mody nikdy). Takte se da zit relativne skromne a presto vypadat, ze mate hidne penez.. Jinak my samozrejme i hodne usetrime a vse vrazime do rekonstrukci domu, ktery to potrebuje..

Presne.Kdo nezazil fakt bidu, nezna vyznam tohoto slova (viz nase babicky za valky s potravinovymi listky, kdy byl pridel jeden chleba na tyden pro celou rodinu apod.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
6.11.16 15:35

@MartinaIrena ja tady chodím do jednoho Irského sekace a spousta věci mají taky next hm markspencer atd. Třeba i s visackou za zlomek ceny…
Teda jasný není to ten sekac, kde je vše za dvacku, ale dražší no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.16 15:37

@Tiger-lily jo ja jsem z toho ve spatne nalade. To neni spatna nalada, vubec me neznas, ja jsem hodne veselej tvor. Jen jsem otravena a unavena. Pokud nevis jaky umej bejt autici, nevis nic o tom co je pro me nejtezsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.16 15:39

@MartinaIrena to taky neznas slovni spojeni pokecat o bide???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
6.11.16 15:41

@Tarjei Být otrávená a unavená, to je totéž, jako být ve špatné náladě, v depresi, nebo se to jistě dá nazvat i jinými obdobnými slovy. Takže jako tahle diskuze je jen jako legrace na odreagování od starostí? Takže to teda vůbec neřešíš? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.16 15:45

@Tiger-lily vis, co me zivot naucil? Nesoudit to, do ceho nevidim. Porad to stavis jako ze je to muj rozmar mit blbou naladu.
Jiste ze bych to rada vyresila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8122
6.11.16 15:47

@Tiger-lily nepřeháníš? kolik dětí, potažmo těžce postižených máš? Myslíš, že se s tím někdy někdo dokáže smířit, případně skákat radostí? Je logické, že pokud má někdo takové problémy radostí neskáče z toho, že dítě není zdravé, nemá peníze, spíš se s tím s určitým nadhledem, stejně jako paní snaží vyrovnat. A rozhodně chápu, že i pro to se zakládají diskuze, aby se sešlo víc lidí s podobným problémem. A hledání ubožáků to rozhodně nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová