Socky seem :D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9148
6.11.16 10:37

@Saatine jo je fakt ze ty moje levne padaji rychle..treba si jednou nasetrim na peknou…co vydrzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
6.11.16 10:38
@Rakosnicek1983 píše:
No to urcite, takový je kazdy tyden na idnesu. Jednou pravnik, co s tim sekl a začal delat diare, podruhé zenska na mateřské, ktera zacala s knizkama atd.Krom toho s malými náklady se da rozjet blog/vlog a populární jsou ty mateřské a několika matkám blogerkam uz slušně vydělávají.

To jsi mi připomněla chlápka, který sekl se skvělou prací, že rozjede balení párátek a všichni si klepali na hlavu, že se zbláznil a dnes je z něj multimilionář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.16 10:39

@Katy 7 hehe, kez by se to vztahovalo i na chov cervu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
6.11.16 10:43

@Saatine jo a kabelkama to je pravda, jen se nesmí moc koukat na značku, ale materiál. a zpracovani…mám asi dve co staly přes 4tisíce a mám je téměř 10 let a jsou jak nové
U levnějších se hned vytrha ten vnitřek, zipy atd.

Ale teď na mateřské kupuju ty levné, protože v nich mám různé bonbóny, piskoty, llizatka, sutry, kaštany a to fakt raději po roce tu kabelku výhodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.16 10:47

@Saatine se Te neptam vid :D diskuze je sranda panzto ja jsem sice ze sve aktual situace otravena ale nepo se z toho a srandu si delam casto ze spousty veci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.16 10:48

Jo a ze jsem psala o ipadu, ten jsem fakt nekupovala, dostala jsem ho pro autika od nadace..aby si nekdo nerekl ha kecaaa neni chuda koupila ipad :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.16 10:50

@Saatine no kabelky mam tez dost tyrany :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
6.11.16 10:52
@Tarjei píše:
@Katy 7 hehe, kez by se to vztahovalo i na chov cervu :D

Tak jako krmivo pro rybičky by to šlo ;) :mrgreen: Nebo kdyby byly velký, tak jako návnadu pro rybáře. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.16 10:57

@Katy 7 no jo navnada pro rybare urcite..mne neva kdyz je zerou terarijni zvirata. Ale napichovani na hacrk se mi nelibi :D chovam je v takovy kvalite ze bych se nestydela nabidnout je do restauracky kde takovy jidla delaj ale jsem mimo Prahu, tady jsou lidi konzervativni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.16 11:00

@Saatine no jo, se nesmim dat…je to diva zver :D rozezranej pubos, vzteklej vecne vrestici nemluvici autik a nejmladsi negativistickej beran :D zase dost vydrzim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.16 11:05

@Rakosnicek1983 blog mam na fb ale ted jsem bez pocitace ptz notas po osmi letech udelal papa a na tlf datlit s hackamaa carkama je strasny, to by mi neslo..tak ted psat nemuzu, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.16 11:08

No ale kdybyste se nekdo chtel doufam pobavit, tak na fb Plky matky trapky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.16 11:20

S dovolení se vetřu a povyprávím Vám svůj Story of my Life, i když socka nejsem, ale ráda sockoidně žiju. Prosím o zachování anonymity z důvodu rozebírání rodinných financí, jinak raději smazat.
U nás je to tak že naše rodina vždycky měla peníze, nevím ani pořádně kde se vzali, ale prostě nějak pořád byli a hlavně se o penězích ani moc nemluvilo, tak jsem to nikdy nijak neřešila, věděla jsem akorát že otec dělá něco nelegálního, všichni v okolí věděli že pracuje v zahraničí a toť vše. V pubertě kamarádi moc záviděli, hlavně kapesné a značkové oblečení. Nikdy mi nepřišlo že se oblékám draze, prostě nějaký standard co byl u nás v rodině. Mívala jsem jako jediná ze třídy jenasy HIS a třička Nike v té době něco extra. Přesto jsem měla i skvělé kamarády, které mám do dnes. I tak mé dětství nebylo šťastné, vztahy v rodině na bodu mrazu. Psychologickou stránku vynechám, to by bylo na tři strany. Vždycky mě otec trochu ignoroval, ale zato se mě vždy snažil zapojit do normálního života, chodila jsem na brigády atd. Když jsem neměla peníze vždy mi je dal a když jsem chtěla se spolužáky na brigádu tak jen významně pokyvoval že je to dobrý nápad. Sestra oproti tomu nikdy nemusela nic a nepracovala, mmch teď má těžkej život a je nepoužitelná v běžném životě, naštěstí si našla zajištěného partnera, jinak by skončila asi na krku otci- jednu dobu to tak i bylo. No a tak plynul čas, naši se rozvedli, ale otec dál platil, já chodila do školy, pak první práce, pak první vztah. Našla jsem si muže z chudších poměrů a nikdy mi nepřipadlo že bych to měla nějak řešit. Kasu doma držím já přece jen mám větší ekonomické citění a smysl pro pořádek. Muž nevydělává tolik co já a asi nikdy nebude, ale má stálou práci a normální příjem. Já pracuju když se mi chce, teď jsem třeba pracovala 5 let v kuse pro jednu firmu, předtím 4 roky, a ještě předtím 3 roky. Stálo to tam za houby, ale celkem mě to bavilo a plat ok. Teď nedávno mě to přestalo bavit, nadřízený mě už dost dlouho s*al tak jsem odešla a firma se hroutí- trochu mě to těší.
Teď nedělám nic, odpočívám, poznala jsem co je to vrcholový management, nekonečné hodiny, politika firem, manipulace s lidmi atd. atd. Na druhou stranu jsem poznala spoustu skvělých lidí a mám s nimi dobré vztahy. Ani nevím proč jsem to dělala, prostě mi to přišlo že si musím něco dokázat- asi traumata z dětství. Teď si užívám odpočinku a poznávám život zase z jiných stránek- výlety, oslavy s přáteli, večeře, procházky, zevling doma atd. Zatím mě to baví, až přestane, půjdu zase makat nebo založím vlastní firmu- pracuju na tom, ale jsem dost opatrná. Mám výhodu v tom že jsem dost chytrá a ve svém oboru špička, takže práce bude vždycky.
Zkrátka baví mě žít normální život, neutrácím nějak extra- na měsíc mi stačí i 10000 včetně cigaret a benzínu. Nakupuju ve slevách a kupuju si obyč hadry, mám normální telefon a auto za 100K. Pracujeme na rekonstrukci statku a všichni kolem si myslí že máme hypotéku, necháváme je v tom. Peníze zkrátka mám, ale nevystavuji je na obdiv, žiju normálně. Je dobrý vědět že mám rezervu, je to pěkný pocit. V práci vždycky nadřízení věděli že se mám dobře a pracuji pro zábavu, ne pro peníze, je to skvělý pocit vědět že máte víc než majitel firmy a pro ně frustrující pocit že nemají páku jak Vás v práci udržet a že s Váma nemůže nikdo zametat. Doporučuji všem zaměstnancům i když nemáte peníze- vytvořte kolem sebe virtuální realitu že vlastně zaměstnání ani moc nepotřebujete, uvidíte ty rozdíly v chování nadřízených k Vám a k ostatním lidem.
Peníze kolem sebe vytvářejí pomyslnou bublinu spousta lidí podlehne pocitu velké důležitosti vlastní osoby, ale je to jen iluze, nejlepší je stejně ten normální obyčejnz život. Moc mě baví chodit nakupovat s kamarádkou a řešit slevy, ceny. Baví mě chodit s kamarády do jídelny na obědy za 90Kč. Žila jsem v práci i ve společnosti velmi bohatých lidí a nikdy bych nechtěla mezi tuto sortu lidí patřit. Zdravím všechny a obdivuju ty co dočetli nakonec. Jen jsem chtěla dát možnost podívat se na věci z druhé strany. Pokud by se chtěl ještě někdo na něco zeptat, ráda odpovím. Bára.

• Citovat
  • Upravit
9148
6.11.16 11:28

Anonymni Baro, husty :) ja byla nedavno u kamaradky kde jsme hromadne tridili vicka od pet flasek na hipoterapii pro jeji dite. Prijel tam i jeden jeji kamarad, spickovej podnikatel. Byl milej a pozornej ale porad bylo videt jak si dava pozor na kazdy slovo, zvyklej zit mezi zralokama a ve svete kde jde o prachy. A byl total vyvalenej z atmosfery cely ti vickovy akce. Ze kamaradky mamca s tetou delaly vsem rizky kafe a tak. Ze vetsina bab dovezla nakou buchtu. Bylo to skvely a vesely a hipisacky a na nem bylo videt, ze vubec nechape, jak je to mozny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
6.11.16 11:41

Mám jedny boty na léto, jedny na zbytek roku, telefon za 70,–, co dostal někdo k tarifu (tlačítkovou Nokii). Moje děcka nikdy nebyly u moře, já naposledy v 15, což je 32 let a to jen proto, že jsem vyhrála zájezd v soutěži, nemám auto, myčku, mikrovlnku starou přes 20 let. Kalhoty mám dvoje, triček pár, bundu jsem dostala od mamky, protože si koupila větší a nechtěla se jí vracet. Kabelky mi dává sousedka, ale radši mám batoh, ten jsem taky od někoho dostala 8)
Na den mám cca 150 korun. Byt je můj, nábytek mám od přátel. Pracuju, ale po zaplacení poplatků mi zbude „nulanulaprd“.
Můžu k Vám?
P. S. Tyčák mám taky od léta rozbitý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová