Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fjodorka píše:
Také jsme socky! Bydlíme v podnájmu, auto je jen sen, oblečení mám skoro všechno ještě od střední školy. Mám asi 4 páry bot na celý rok. Hrozně bych si přála nové boty, vím jaké, ale prostě si nemůžu dovolit dat 2500 za boty
V létě Semi rozbil tyčový mixér a ještě jsem nenašla peníze navíc na novýAle tak co, jíst máme co, bydlet také kde a je nám poměrně dobře
A zrovna tohle já závidím
, jdu cvičit ![]()
@LennaZS valely se na MD u pohádek, děláš si srandu? Jako sorry, ale asi nemáš děti nebo co. Ja zas říkám, pak až tyhle ženský neknuci, ze nemohou mít děti. Když cely život jen pracovaly pro prachy a užívaly si… Jako takhle? ![]()
@LennaZS prehlidka ega
ja furt premyslela jak zformulovat, ze sem prisla nacurena predem, ze tem chudejm ukaze, zac je toho loket ![]()
@LennaZS promiň, mas děti teď to čtu, v tom nechápu, jak tohle můžeš říct.
@KatkaX není co, od střední školy jsem přibrala 20 kilo, ale elastan mě docela zachraňuje
navíc jsem nosila už tehdy volné hippie sukně, ty mi zůstaly. Ale kalhoty fakt neobleču, ani nepřetáhnu přes stehna ![]()
Je tu nekdo, kdo splachuje zachod kyblem vodou po koupani?
Nebo odmotava toaletak na hajzliku v obchodaku? Jen tak, protoze je to zadarmo?
![]()
Příspěvek upraven 06.11.16 v 09:45
Podle pár zdejších diskuzí, včetně této, jsme asi fakt socky. Na zimu mám jedny boty, na léto asi dvoje žabky + jedny baleríny, jedny botasky, jedny chelsea na podzim. Jednu zimní bundu, jedny kalhoty (jo to je ostuda, nejsem schopná koupit vícero kusů). A jako žiju
Neutrácíme horentní sumy za oblečení, boty, kabelky. Momentálně tahám kabelku z Dm za body a jak mi vyhovuje
Teď jsme na tom fakt bídně, méně peněz, více výdajů. Ale vždy se nějak udělá a bude lépe. Na dítěti nešetřím, pro ni vždy kvalitní boty (zimní 2100,–), dostatek oblečení, hraček, kvalitní stravy. Týden do výplaty a pohled na účet je fakt smutný ![]()
@Fjodorka Jsem na tom hůř. Tyčák se mi rozbil nějak na jaře a každý měsíc byly důležitější věci, které jsme potřebovali koupit/zaplatit. Takže jsem vděčná za starý tyčák po mámě, i když je úplně na dvě věci ![]()
@Fjodorka píše:
@KatkaX není co, od střední školy jsem přibrala 20 kilo, ale elastan mě docela zachraňujenavíc jsem nosila už tehdy volné hippie sukně, ty mi zůstaly. Ale kalhoty fakt neobleču, ani nepřetáhnu přes stehna
Tak to je dobře, že v tom nejsem sama ![]()
Naštěstí tu stále dřepím, cvičit jsem ještě nešla ![]()
@_BBQ_s Ve svém prvním bytě jsem splachovala záchod vodou po koupání, ale z důvodu ekologie. Teď vodu po koupání leju do pračky.
Toaletní papír jsem vždycky dostávala celý od mámy z práce, každé ráno tam uklízečky sundaly načatou roli a do zásobníku daly novou, takže načaté si tam rozdělovali všichni ![]()
@Catmum mám tři děti a psa
a věnuji se jim na 210%. Pracuji po večerech nebo když nejmenší spí a ostatní jsou škola/skolka. Pracuji, podnikam, staram se o dva domy a denně dvakrát varim. Ob den rozvazim děti do kroužků a jednou týdně jezdím na celý den do kanceláře. Já jen tvrdím, že domácnost, kariéra a děti jdou skloubit.Nic víc..dotknout jsem se nikoho nechtěla. Ale většina mých kamaradek jen pláče, jak toho mají tolik a přitom jsou třeba na bytě s jedním dítětem, které ve třech letech mrsknou do školky.
@Rakosnicek1983 píše:
@robínek no a ja jsem zase kabelkova.Mam různe velikosti i barvy, do prace se mi nehodí jen jedna černá-pokud mam svetly kostým a svetle lodičky, fakt nechci černou kabelku, na ples nebo svatbu se taky nehodí jen jedno univerzální psanicko, no jo.Ty mas triko za dva, ja zas kabelky.
Ale jo, ja bych ale. musela mit asi kabelk a batoh, porad taham spoustu veci a vsechno potrebuju ![]()
@Fjodorka chápeš to špatne, moje prvni reakce bylo vysvětlení nekomu, ze nevidim nic divného na tom, mit vic bot jak jedny az troje. Pokud si myslíte, ze mi staci se chlubit zde, tak to mi ego fakt nezveda. Pokud bych se chtěla fakt chlubit, tak vam sem napleskam i fotky, ale ne obleceni, ale svoje.
Ale to tak bude vzdycky-kdyz se nekomu neco nelibi, tak závidí a kdyz nekdo neco napise konkrétně, tak se chlubí. Jo, a po kauze s vymýšlenou chudobou jedne uživatelky zde, nikomu tady uz pomáhat nehodlam. Staci mi „můj“ dětský domov a kamoska s malym, kterou podporuju.
@LennaZS jeee Ty jsi hodna. No ja mu kupuju jen cistej vitamin C, ten mam zasobu ptz kilovku mame na dlouho. Jinak on vsechno odhali po chuti tudiz mu nic jinyho do piti bohuzel nepropasuju. Takhle kdybys mela a chtela dat pryc Lego Duplo zmrzlinky, ty mi furt ukazuje na youtube ![]()
A nebo servisaka co mi da dohromady rozbity sklo na ipadu za min nez tri litry co tu chtej v servisu. Autik si ho v lete v afektu rozmlatil. Jeho hlavni zabava jsou hry a youtubko, ted ma muj starej malej dotykac ale tomu kraci pryc nabijeci konektor…notas odesel po osmi letech, letos mame soumrak pristroju ![]()
@_BBQ_s kdyz umeju psovi nohy v kybli po venceni tak ho pak postavim k wc a splachnu. Kybl, ne psa ![]()
@LennaZS asi jsem příliš vyjela. Ja mám taky tři malé, dělám e-shop ale je to strašně krásná ale hrozné náročná práce (myslím tím děti)
jen jsem proste alergická, jak se v dnešní době jede strašně na výkon a děti jsou tehdy"když už vše jiné mám". Když někdo řekne: je ta je jen doma s detma, protože si myslím, ze byt s detma je to nejdůležitější co pro ne mohu udělat. Sice nemám kariéru, ale mou kariérou jsou me děti- vlastně mám takové 3 malé firmy, která každá treba za 100 let bude mít padesát clenu ![]()