Socky seem :D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9148
6.11.16 08:46

@Catmum no to je druha vec. Po vizual kvalitach. Jeste zaludek na to mit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.16 08:49

@catchthem ty bungalovy :D no jo, beru to sportovne. Vis co on chodi do specky, tam vidim nektery ty rodice, no jsem tam lepsi sorta :D cervenej kabat za tri kila z vinted kabelka za kilo a jdu za damicku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
6.11.16 08:49

@catherine100 Mě je jedno, jestli mu kupuju pleny za 170,–K4, nebo 350,–Kč když se z toho neosype. Pak stejně utratím třikrát tolik v lékárně za masti, kapky na svědění atd. Ale překvapilo mě to jednoznačné nekupujete pampersky = máte málo peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101606
6.11.16 08:50

@Tarjei Tak to my máme celkem nadprůměrné příjmy, ale aktuálně i dost nadprůměrné výdaje, takže běžný provoz je aktuálně lehce sockoidní :mrgreen: ale je fakt, že rekonstruujeme vesnický statek, tak je jasné, kam jdou všechny peníze.
I když tedy 30 párů bot bych možná posbírala, pokud tam započítám i veškeré žabky a pantofle, ale taky se mi tu nashromáždily za 15 let, s mou váhou mi boty vydrží hodně dlouho a dokud nejsou úplně roztrhané, tak je nemám to srdce vyhodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.16 08:50

@pikola hahaaaa :mrgreen: jeste se v instaci nejedu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
6.11.16 08:51
@Tarjei píše:
Anonym no ale ne kazdej kdo vydelava hodne penez musi reprezentovat.
Proc by bylo mimo misu si pokecat o bide? :)

Přesně tak. Znám dost lidí, co se utápí v penězích a nejde to na nich vůbec poznat. Skromní, přátelští, normální oblečení. A na druhé straně znám pipky, co mají prachatého chlapa (který jim zahýbá, kde může), jsou namyšlené až na půdu a hadry by nejraději nosily i s visačkama. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
6.11.16 08:51

@terka.h jo pampersky jsou asi stejnej hit jako obleceni z Nextu :lol:

To mi povídej, zrovna v pátek přišla zásilka z lékárny za 1500… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.16 08:52

@j.a.n.i1 jeee to je sen. Statek.ja mam vystudovanou zootechniku, zamorila bych prostor zveri :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.16 08:53

@Ice79 hahaaa presne. Ja se teda s pipkama nestykam ale obcas nakou potkam…se pozna na sto honu. Oprasovatelky znacek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101606
6.11.16 08:55

@terka.h JO, to taky nechápu (ty pampersky) já třeba látkovala původně z přesvědčení… no a pak občas i z nutnosti, neb starší se mi opruzoval s libovolných jednorázovek. Takže já na táboře, kde nebyla elektrika ani tekoucí voda prala čtverce v potoce, protože mladý pán prostě nesnesl po delší dobu jednoráz (a delší dobou nemyslím, že by tu jednu měl nějak dlouho, ale mít jich víc než jednu či 2 za sebou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.16 08:56

@LennaZS mne se tezko odrazi. S tema moznostma ktery mam. Ted resim bydleni. Coz je dost dulezity…
Jo tez jedu ve Dvou sockach :) jsem takova osklivejsi Max :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029

Napis me velice pobavil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: me ted nedavno vyhodil manza me oblibene boty ktere meli rozpulenou spici a chybeli jim podrazky :mrgreen: stydel se za me u lekare :D a natajno mi je vyhodil :cert: jinak nosim slunecni bryle ktere maji slepene sklicko nerada se zbavuju rozbitych veci vzdy vsemu davanm sanci na spraveni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101606

@Tarjei Tak nevím, zda tu nakonec nějaká zvěř krom dětí, psa a koček bude… ale je to úžasně obrovský prostor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.16 08:59

@j.a.n.i1 uaaaa si to predstavuju. Ja nesnasim maly prostory. A furt v nich ziju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
6.11.16 08:59
@j.a.n.i1 píše:
Já jen nechápu, proč je na té popelnici nechala :think: bych si je odnesla domů…

jestli jí to bylo přede mnou blbý? taky jsem to nepochopila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová