Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja bych asi nemohla byt zlatokopka, nemohla bych byt s dedkem nebo s chlapem, který mi neni příjemný nebo se mi ani nelíbí jen kvůli penězům.
@Tarjei píše:
@pikola jo, mne by tez hrdost nedovolila. A na zlatokopku klasickeho typu nemam to, vizualni kvality. Mozna bych mohla byt zlatokopka intelektualka
Vizualni kvality:).
Jako kvalitní parfém se vyplatí i finančně, ja jsem konzerva a používám jen jeden Chanel Chance koupím ho v akci a vydrží mi klidně dva roky…to bych za různé avony a běžné z drogerie utratila mnohem vic
Anonym:
Me se tohle téma líbí. Ze se člověk nestydí za to jak žije. Tak reprezentuj dal svýho muze a nerejpej tady, ze to je téma mimo misu ![]()
Btw. přítel táhne nasi domácnost sám a ještě jsme ted finančně pomáhali moji mamce, takže mam dvoje boty na zimu a tím to hasne.Ziju a jsem stastna ![]()
Tak já jsem zjistila minulý měsíc od známých, že jsme asi taky socky.
Čekají první dítě a přišla řeč na pleny. Tak jsem sdělila, že mladší je v látce (krom návštěv a tak) a starší má obyčejné pleny z alberta, žádné pampersky. Je atopik a z nějakého důvodu mu vyhovujou prostě ty Alberťácké. Asi že nejsou s tou parfemací. Když jsem to dořekla, známý málem upadl z křesla. Ptal se, jestli jsme na tom s penězma fak tak zle, že jim nemůžem koupit balík Pampersek.
Muž mu spočítal kolik plen děcko za den potřebuje (v našem případě dvě děti) a kolik stojí plena. Nevím kde se to v něm vzalo, když nakupuju já. Ale známý se vyděsil finančníma výdajema natolik, že si hned musel koupit nový mobil. Pak prý na to nebude mít. ![]()
@Tarjei píše:
@pikola jo, mne by tez hrdost nedovolila. A na zlatokopku klasickeho typu nemam to, vizualni kvality. Mozna bych mohla byt zlatokopka intelektualka
Hele ja znam i zlatokopky bez vizuálních kvalit, ale jak to dělají to nevím ![]()
Ja celkem vizuální kvality mam (nejsrm topmodelka ale nabidek od takovýchto chlapíků jsem mela dost) ale spis nemám na to žaludek a jsem i dost hrda…a asi jsem i vizuálně narocna ![]()
@84eva84 píše:
Anonym:
Me se tohle téma líbí. Ze se člověk nestydí za to jak žije. Tak reprezentuj dal svýho muze a nerejpej tady, ze to je téma mimo misuBtw. přítel táhne nasi domácnost sám a ještě jsme ted finančně pomáhali moji mamce, takže mam dvoje boty na zimu a tím to hasne.Ziju a jsem stastna
Omlouvam se. Nechtela sem pusobit rypave. Jen jsem se snazila naznacit, ze s prijmy casto rostou i vydaje.. Ale predhanet se v tom jak dlouho mi vydzi boty a kdo utrati min to nechapu.. Utratim tolik kolik si muzu dovolit..
Taky má mela AE a pampersky nemůže a me strašně smrdí
Ale nemůže teda ani ty z Alberta dává Bella Happy, ty z lidlu a jeden typ z Kauflandu jinak nic a teda ani latkove
Anonym to je ustalene slovni spojeni, pokecat si o bide ![]()
V bide fakt neziju. A deti ode me furt poslouchaji jak neni samozrejme zit v teple cistote a nemit hlad…
@bubulina píše:
No já ji utěšovala tím, že to asi babička popletla, ale známá s vážným výrazem řekla, že to ne, že takové boty ona nenosí a že to URČITĚ NEBYL OMYLCo vím, docela spolu bojují…
Já jen nechápu, proč je na té popelnici nechala
bych si je odnesla domů…
Anonym vsak v pohode nic se nedeje ![]()
Ovsem jsou veci ktery koupit musis proste. Jidlo. Treba. Ten postizenej ji jenneco. Strasne malo veci. Kdyz ho chci potesit musim koupit lizatko chupa chups jahody smetana ptz proste lizo za tri kacky nesni. Na vsedni den mam na jidlo dve stovky a z toho pulka je na nej.na vikendovej den tri stovky a opet-pulka autik. Pod to se nedostanu proste.
Omlouvam se, to jsem netusila. Smekam pred Tebou. Naopak bys mela dostat vsechny penize sveta za to, kolik lasky davas..