Socky seem :D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9148
13.11.16 20:56

@MartinaIrena dalsi byt kdyz jsme byli vetsi byl 2+1 ovsem celej byt jen 37 m2… na balkon jsem se chodila ucit tez, tam uz jsme ho taky meli. Jo a otcima nahradil pes :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
13.11.16 21:00
@Rakosnicek1983 píše:
@j.a.n.i1 tak ze tobe by nebyly, neznamena, ze ja potrebuju jedny kozene, jedny elegantní, jedny svetle a druhe černe atd.To jsou lidi, kteri maji neceho vic jako automaticky špatní? Takova Kubelková musi byt strasna důra, kdyz ma desítky bot, úplná rozcapena koza.Snad muze mit kazdy, co chce a na co ma. Jasne ze by mi stačila jedna bunda a jedny kozacky, ale pak budu vypadat jak ti, co to tak maji (nebo jim móda nic nerika) a daji si kozacky k zimní bunde.Ne,diky. Potrebuju bundu na lyže, sportovnější s ditetem, kabat do prace, elegantní bundu do zimy, tenci perovou, kozisek atd. A ke každé z nich pasuji jine kozacky, to je jasny :mrgreen:
každej, kdo má aspoň minimální cit pro módu ví, že elegantní bunda je oxymoron… a neexistují kozačky(aspoň ty, co se tím tradičně myslí), které by se hodily k jakékoli bundě…
jinak já socka jsem a vždycky jsem byla, ale posledních pár let mám jednu nenošenou lyžařskou bundu, co je mi jí líto dát pryč a dva kvalitní vlněné kabáty… boty kupuju jedny ročně, v ceně od 500,– do cca 1500,– a to kožené, páč mám ráda svoje nohy a to samé mám v plánu praktikovat u malé… jídlo a boty jsou dvě věci, které opravdu nešidím, pokud to není moc nutné, jinak kupovat si kabelku, které mám teď jako přebalovací tašky, za víc než pár stovek je v mým případě vyhazovaní peněz, protože je nemám na parádu, ale potřebuju aby pár kilo unesly…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
13.11.16 21:02
@Tarjei píše:
@MartinaIrena dalsi byt kdyz jsme byli vetsi byl 2+1 ovsem celej byt jen 37 m2… na balkon jsem se chodila ucit tez, tam uz jsme ho taky meli. Jo a otcima nahradil pes :D

Takze zaves z cecek a balkon. Ze ty pochazis z burzoaznich pomeru? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25085
13.11.16 21:03
@Tarjei píše:
@MartinaIrena tyjo balkon, snobaci :mrgreen:

Abych tě vyvedla z omylu, to byla lodžie 2×2 metry společná s dalšími třemi byty v mezipatře. Protože nebyla zasklená, tak věčně zes. aná od holubů. :mrgreen: A plná visícího práda, samozřejmě. Ale tak nějak člověk pod tím prádlem prokličkoval s hrnkem čaje na lavičku, která tam byla a za kterou byl děsně vděčný a měl chvíli klidu. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25085
13.11.16 21:05

A teď pozor. Když jsem se v 18 letech hrdě osamostatnila, pronajala jsem si za 12.tisíc!!! měsíčně garsonku (v té době docela problém v Pha sehnat pronájem), bylo to v suterénním bytě a tam byla vyklápěcí postel ve skříni. Návštěvy z toho měly psotník, že tam prý zavírám milence, no, ten jediný, co tam byl, mi skutečně neunikl a dneska spolu máme krásné tři děti :srdce: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
14.11.16 08:41

@Tarjei Z jiného soudku… když ti dám nabídku práce, kterou můžeš vykonávat i přesto, že máš postiženého syna, přijmeš ji, nebo ne a budeš tu akorát nadále pěstovat svůj soc humor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
14.11.16 09:17

Jee céčka, jenže mi jsme jich vždycky měli jen tak do krabičky :roll: na závěs by to nedalo ten jsme měli z bambulek takových těch z hnusný silonový vlny :? jo a dávkovač mýdla no jen ten pumpičkový co si nenapumpuješ to nemáš takže to máme jasný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101611
14.11.16 09:25

@Tiger-lily No, mě by spíš zajímalo jak víš, že ji může zakladatelka vykonávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
14.11.16 09:26
@j.a.n.i1 píše:
@Tiger-lily No, mě by spíš zajímalo jak víš, že ji může zakladatelka vykonávat?

Tak ok, můžu to říct s devadesátiprocentní jistotou, že by mohla? Třeba ze zkušenosti, ne mojí, ale třeba z mateřských center?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31649
14.11.16 11:54
@Tiger-lily píše:
@Tarjei Z jiného soudku… když ti dám nabídku práce, kterou můžeš vykonávat i přesto, že máš postiženého syna, přijmeš ji, nebo ne a budeš tu akorát nadále pěstovat svůj soc humor?
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
14.11.16 12:44

@Tiger-lily tak schvalne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
14.11.16 13:57
@Tarjei píše:
@Tiger-lily tak schvalne :)

píšu sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová