Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MartinaIrena dalsi byt kdyz jsme byli vetsi byl 2+1 ovsem celej byt jen 37 m2… na balkon jsem se chodila ucit tez, tam uz jsme ho taky meli. Jo a otcima nahradil pes ![]()
@Rakosnicek1983 píše:každej, kdo má aspoň minimální cit pro módu ví, že elegantní bunda je oxymoron… a neexistují kozačky(aspoň ty, co se tím tradičně myslí), které by se hodily k jakékoli bundě…
@j.a.n.i1 tak ze tobe by nebyly, neznamena, ze ja potrebuju jedny kozene, jedny elegantní, jedny svetle a druhe černe atd.To jsou lidi, kteri maji neceho vic jako automaticky špatní? Takova Kubelková musi byt strasna důra, kdyz ma desítky bot, úplná rozcapena koza.Snad muze mit kazdy, co chce a na co ma. Jasne ze by mi stačila jedna bunda a jedny kozacky, ale pak budu vypadat jak ti, co to tak maji (nebo jim móda nic nerika) a daji si kozacky k zimní bunde.Ne,diky. Potrebuju bundu na lyže, sportovnější s ditetem, kabat do prace, elegantní bundu do zimy, tenci perovou, kozisek atd. A ke každé z nich pasuji jine kozacky, to je jasny
@Tarjei píše:
@MartinaIrena dalsi byt kdyz jsme byli vetsi byl 2+1 ovsem celej byt jen 37 m2… na balkon jsem se chodila ucit tez, tam uz jsme ho taky meli. Jo a otcima nahradil pes
Takze zaves z cecek a balkon. Ze ty pochazis z burzoaznich pomeru? ![]()
@Tarjei píše:
@MartinaIrena tyjo balkon, snobaci
Abych tě vyvedla z omylu, to byla lodžie 2×2 metry společná s dalšími třemi byty v mezipatře. Protože nebyla zasklená, tak věčně zes. aná od holubů.
A plná visícího práda, samozřejmě. Ale tak nějak člověk pod tím prádlem prokličkoval s hrnkem čaje na lavičku, která tam byla a za kterou byl děsně vděčný a měl chvíli klidu. ![]()
A teď pozor. Když jsem se v 18 letech hrdě osamostatnila, pronajala jsem si za 12.tisíc!!! měsíčně garsonku (v té době docela problém v Pha sehnat pronájem), bylo to v suterénním bytě a tam byla vyklápěcí postel ve skříni. Návštěvy z toho měly psotník, že tam prý zavírám milence, no, ten jediný, co tam byl, mi skutečně neunikl a dneska spolu máme krásné tři děti
![]()
@Tarjei Z jiného soudku… když ti dám nabídku práce, kterou můžeš vykonávat i přesto, že máš postiženého syna, přijmeš ji, nebo ne a budeš tu akorát nadále pěstovat svůj soc humor?
Jee céčka, jenže mi jsme jich vždycky měli jen tak do krabičky
na závěs by to nedalo ten jsme měli z bambulek takových těch z hnusný silonový vlny
jo a dávkovač mýdla no jen ten pumpičkový co si nenapumpuješ to nemáš takže to máme jasný
@Tiger-lily No, mě by spíš zajímalo jak víš, že ji může zakladatelka vykonávat?
@j.a.n.i1 píše:
@Tiger-lily No, mě by spíš zajímalo jak víš, že ji může zakladatelka vykonávat?
Tak ok, můžu to říct s devadesátiprocentní jistotou, že by mohla? Třeba ze zkušenosti, ne mojí, ale třeba z mateřských center?
@Tiger-lily píše:
@Tarjei Z jiného soudku… když ti dám nabídku práce, kterou můžeš vykonávat i přesto, že máš postiženého syna, přijmeš ji, nebo ne a budeš tu akorát nadále pěstovat svůj soc humor?