Socky seem :D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31690
13.11.16 18:26
@Adull píše:
@Nimie Nevím proč bych měla být pokrytec, to asi proto, že nejásám z tvých dlouhatánských projevů o ničem. No pokud vím, tak ty zas nemáš na práci asi nic jiného než vlézt do každé diskuze a tam být v opozici.a hanba by měla být tak akorát tobě za ty kecy.

To říká opravdu ta pravá ;) a to slovo si dohledej, když neznáš jeho význam :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
13.11.16 18:56
@Adull píše:
„@Tiger-lily“: jakou konkrétní radu jsi zakladatelce poskytla? Tedy kromě nic neříkající věty, že na sobě musí pracovat.
:think: začínám si připadat jak u blbečků na pouti… ale ještě jednou. Tím prvním v cestě za změnou ke spokojenosti je uvědomit si to, že není ok hledat socky spolutrpící nedostatkem, ale najít si třeba prozatím, kdy to tak je, to, co mě uspokojuje a např nelézt do diskuzí o tom, kdo si co kupuje, když jí to tak narušuje duševní pohodu, že pak zakládá diskuze jako je tato. a následně přemýšlet o tom, jak udělat tu změnu, abych tedy změnila svoji finanční situaci, když s tou současnou spokojená nejsem
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31690
13.11.16 19:06
@Tiger-lily píše: :think: začínám si připadat jak u blbečků na pouti… ale ještě jednou. Tím prvním v cestě za změnou ke spokojenosti je uvědomit si to, že není ok hledat socky spolutrpící nedostatkem, ale najít si třeba prozatím, kdy to tak je, to, co mě uspokojuje a např nelézt do diskuzí o tom, kdo si co kupuje, když jí to tak narušuje duševní pohodu, že pak zakládá diskuze jako je tato. a následně přemýšlet o tom, jak udělat tu změnu, abych tedy změnila svoji finanční situaci, když s tou současnou spokojená nejsem

Zbytečné. Ona sem přišla jen kritizovat evidentně… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
13.11.16 19:09
@Nimie píše:
Zbytečné. Ona sem přišla jen kritizovat evidentně… :nevim:

Hele, ale vlastně mají pravdu. Svoji sockovskou pravdu - protože my jsme jim to tu opravdu narušily. Čím? Přemýšlením, duševním bohatstvím, životní spokojeností a vyrovnaností. Ony se chtěly předhánět v tom, co nemají. A ne proto, že to prostě nepotřebují. Proto, že slintají před výkladní skříní a prostě na to nemají :nevim: škoda no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
13.11.16 19:29
@Tiger-lily píše:
Hele, ale vlastně mají pravdu. Svoji sockovskou pravdu - protože my jsme jim to tu opravdu narušily. Čím? Přemýšlením, duševním bohatstvím, životní spokojeností a vyrovnaností. Ony se chtěly předhánět v tom, co nemají. A ne proto, že to prostě nepotřebují. Proto, že slintají před výkladní skříní a prostě na to nemají :nevim: škoda no…

Tak to dusevni bohatstvi me dostalo :mrgreen:
Co takhle smysl pro humor, ten do toho dusevniho bohatstvi taky patri?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
13.11.16 19:41
@Saatine píše:
Známý to měl, protékalo to :D je to krááám

To se snadno reknze, ze je to kram, ale kdyz to maji lepsi lidi, nemela bych to poridit, aby deti nemely komplexy? :think: Za meho mladi jsme za bohace povazovali spoluzaka, ktery sice s pocetnou rodinou bydlel v minibyte, ale mel MODRY CECKA! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
13.11.16 19:53
@Saatine píše:
Tak to jsem byla v plenkach ;))My jsme považovali za bohaté ty, co jezdili na dovolené k moři.

No ja vedela, ze se tou zminkou o ceckach prozradim jako stara kukurice, ale co uz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101618
13.11.16 20:01
@robínek píše:
Tak to dusevni bohatstvi me dostalo :mrgreen:
Co takhle smysl pro humor, ten do toho dusevniho bohatstvi taky patri?

Tak teď jsem se fakt pobavila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
13.11.16 20:34

@robínek hahaaa dusevne jsem bohata az az. My bydleli v peti lidech v 2+kk a meli jsme misto dveri zaves z oranzovejch a zelenejch cecek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
13.11.16 20:38
@j.a.n.i1 píše:
Tak teď jsem se fakt pobavila :lol:

Ja taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
13.11.16 20:40
@Tarjei píše:
@robínek hahaaa dusevne jsem bohata az az. My bydleli v peti lidech v 2+kk a meli jsme misto dveri zaves z oranzovejch a zelenejch cecek :mrgreen:

8o respekt :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
13.11.16 20:42

To je zvlastni jak nekdo nepozna, ze fakt vysira a mel by jit pryc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
13.11.16 20:42

@robínek se tu chechtaaaam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25086
13.11.16 20:46
@Tarjei píše:
@robínek hahaaa dusevne jsem bohata az az. My bydleli v peti lidech v 2+kk a meli jsme misto dveri zaves z oranzovejch a zelenejch cecek :mrgreen:

My taky tak podobně a učit jsem se chodila v létě na balkon a v zimě na wc nebo do koupelny. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
13.11.16 20:53

@MartinaIrena tyjo balkon, snobaci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová