Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adull píše:
@Nimie Nevím proč bych měla být pokrytec, to asi proto, že nejásám z tvých dlouhatánských projevů o ničem. No pokud vím, tak ty zas nemáš na práci asi nic jiného než vlézt do každé diskuze a tam být v opozici.a hanba by měla být tak akorát tobě za ty kecy.
To říká opravdu ta pravá
a to slovo si dohledej, když neznáš jeho význam ![]()
@Adull píše:
„@Tiger-lily“: jakou konkrétní radu jsi zakladatelce poskytla? Tedy kromě nic neříkající věty, že na sobě musí pracovat.
@Tiger-lily píše:začínám si připadat jak u blbečků na pouti… ale ještě jednou. Tím prvním v cestě za změnou ke spokojenosti je uvědomit si to, že není ok hledat socky spolutrpící nedostatkem, ale najít si třeba prozatím, kdy to tak je, to, co mě uspokojuje a např nelézt do diskuzí o tom, kdo si co kupuje, když jí to tak narušuje duševní pohodu, že pak zakládá diskuze jako je tato. a následně přemýšlet o tom, jak udělat tu změnu, abych tedy změnila svoji finanční situaci, když s tou současnou spokojená nejsem
Zbytečné. Ona sem přišla jen kritizovat evidentně… ![]()
@Nimie píše:
Zbytečné. Ona sem přišla jen kritizovat evidentně…
Hele, ale vlastně mají pravdu. Svoji sockovskou pravdu - protože my jsme jim to tu opravdu narušily. Čím? Přemýšlením, duševním bohatstvím, životní spokojeností a vyrovnaností. Ony se chtěly předhánět v tom, co nemají. A ne proto, že to prostě nepotřebují. Proto, že slintají před výkladní skříní a prostě na to nemají
škoda no…
@Tiger-lily píše:
Hele, ale vlastně mají pravdu. Svoji sockovskou pravdu - protože my jsme jim to tu opravdu narušily. Čím? Přemýšlením, duševním bohatstvím, životní spokojeností a vyrovnaností. Ony se chtěly předhánět v tom, co nemají. A ne proto, že to prostě nepotřebují. Proto, že slintají před výkladní skříní a prostě na to nemajíškoda no…
Tak to dusevni bohatstvi me dostalo ![]()
Co takhle smysl pro humor, ten do toho dusevniho bohatstvi taky patri?
@Saatine píše:
Známý to měl, protékalo toje to krááám
To se snadno reknze, ze je to kram, ale kdyz to maji lepsi lidi, nemela bych to poridit, aby deti nemely komplexy?
Za meho mladi jsme za bohace povazovali spoluzaka, ktery sice s pocetnou rodinou bydlel v minibyte, ale mel MODRY CECKA! ![]()
@Saatine píše:
Tak to jsem byla v plenkachMy jsme považovali za bohaté ty, co jezdili na dovolené k moři.
No ja vedela, ze se tou zminkou o ceckach prozradim jako stara kukurice, ale co uz ![]()
@robínek píše:
Tak to dusevni bohatstvi me dostalo
Co takhle smysl pro humor, ten do toho dusevniho bohatstvi taky patri?
Tak teď jsem se fakt pobavila ![]()
@robínek hahaaa dusevne jsem bohata az az. My bydleli v peti lidech v 2+kk a meli jsme misto dveri zaves z oranzovejch a zelenejch cecek ![]()
@Tarjei píše:
@robínek hahaaa dusevne jsem bohata az az. My bydleli v peti lidech v 2+kk a meli jsme misto dveri zaves z oranzovejch a zelenejch cecek
respekt ![]()
To je zvlastni jak nekdo nepozna, ze fakt vysira a mel by jit pryc..
@Tarjei píše:
@robínek hahaaa dusevne jsem bohata az az. My bydleli v peti lidech v 2+kk a meli jsme misto dveri zaves z oranzovejch a zelenejch cecek
My taky tak podobně a učit jsem se chodila v létě na balkon a v zimě na wc nebo do koupelny. ![]()