Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@j.a.n.i1 nastesti jo.
Baro ano ale mame psychiatru na prd. Hledam jinou. Na zubni jezdime do prahy do Katerinsky na fakultu, jsou tam naprosto skveli ![]()
@Tarjei píše:
@j.a.n.i1 nastesti jo.Baro ano ale mame psychiatru na prd. Hledam jinou. Na zubni jezdime do prahy do Katerinsky na fakultu, jsou tam naprosto skveli
tohle znáš?
http://www.apla.cz/
doporučuju se nakontaktovat, jsou super, poradí pomůžou a tak..
@jdukolem jj vyuzivala jsem od nich Ranou peci. Na jiny sluzby nemam prachy.
@Adull píše:
@Tiger-lily Tomu říkám konkrétní rady…chtít a ono to půjde. Chci tryskáč…taky stačí jen chtít? Prosím Tě evidentně nevíš o čem je řeč, pokud máš postižené dítě, tak můžeš stokrát chtít jít do práce. Když slyším tahle „moudra“, tak je mi z toho zle. Zakladatelka má můj obdiv za to, že to zvládá a ty se zamysli nad tím co mluvíš. Ono někdy psát za každou cenu i když to nemá „ani hlavu ani patu“ fakt není nejlepší řešení.
@Tiger-lily píše:co to plácáš? koho posílám do práce??? chtít to, aby se necítila jako socka a neměla potřebu takovými diskuzemi reagovat na jiné hloupoučké diskuze, kde si zase někdo škrabká ego tím, co má.
@Tiger-lily píše:co to plácáš? koho posílá do práce??? chtít to, aby se necítila jako socka a neměla potřebu takovými diskuzemi reagovat na jiné hloupoučké diskuze, kde si zase někdo škrabká ego tím, co má.
A tak do té hloupé diskuze nepřispívej a nečti jí, ne? To je snad každého volaba, nikdo tě k tomu přece nenutí…
@Tiger-lily holka ty jsi marná, evidentně máš problém s psaným textem… co chceš ty je v téhle diskuzi bohudík úplně fuk, takže se nesnaž někomu radit, když o to evidentně absolutně nikdo nestojí..
@Adull píše:
@Tiger-lily holka ty jsi marná, evidentně máš problém s psaným textem… co chceš ty je v téhle diskuzi bohudík úplně fuk, takže se nesnaž někomu radit, když o to evidentně absolutně nikdo nestojí..
Proč se do ní tak pouštíš, když jsi evidentně nepochopila snad jedinou větu z jejího posledního příspěvku?
A sorry, ale mentální rozpoložení je v rukou člověka, zakladatelka opravdu není jediná na světě s těžším osudem (čímž nijak nesnižuji její zásluhy, jen je pravda, že tohle sebemrskačství není v pořádku a opravdu „stačí chtít a něco pro to dělat“. Možná by neuškodilo, abys radši pomlčela v momentech, kdy absolutně nevíš o čem mluvíš.
Ale krásně jsi to vystihla - zakladatelka nechce poradit, zakladatelka chce politovat a naplnit si srdíčko smutkem a závistí. To je smutné…
@Nimie ja a zavist? Jses tezce vedle. Zavisti se ja fakt nezasiram.
@Tarjei píše:
@Nimie ja a zavist? Jses tezce vedle. Zavisti se ja fakt nezasiram.
Ale vždyť se podívej jak na všechno reaguješ, to je prostě smutné
je to tvoje věc, samozřejmě, ale akorát si v sobě přiživuješ zlobu. A co hůř, tak si to ani neuvědomuješ. Ono to člověku nedojde dokud se z toho koloběhu nevymotá a opravdu nezačne přemýšlet trochu optimisticky. Tím, že budeš na všechno pohlížet takhle a ještě se v tom utvrzovat a záměrně to vyhledávat, tak ti líp fakt nebude.
Opravdu ti přeju, i s ohledem na tvé dítko, aby se ti ten pohled na život aspoň trošku změnil pozitivním směrem ![]()
Musím říct že zrovna dnes mě socky pěkně naštvaly. Před 14 dny jsme udělali velký výprodej kočárků. Byly to naprosto nové kusy s malou vadou třeba malý škrábanec na rámu. Prodávali jsem to za výrobní cenu, takže ceny opravdu směšné. (trojkombinace za 4500Kč) Pro mě lepší udat pod cenou než stříkat rám (starosti, čas…) aby šel prodat za plnou cenu. A popravdě hned po vystavení inzerce začaly volat socky a všichni chtěli rezervovat ( týden až 6 měsíců) Vzhledem k tomu že v oboru už dělám dlouho a máme své zkušenosti tak rezervace neděláme. No dnes mi volali z depa že tam máme poškozený balík. Zajel jsem tam a normálně u nich ležely 4 kočárky z pěti prodaných jako nevyzvednuté zásilky, dokonce dvě čůzy si nechaly probloužit uložení na poště o další týden navíc.
Takže jsme zaplatili 100 kč poštovné, 86kč krabice a mám vše zpět v horším stavu než jsme to odesílali. ![]()
A to jen proto že člověk chce být hodnej a nabídnout to na co by se socky normálně nezmohly. ![]()
@Nimie velmi se mylis. To ze napisu co me trapi neznamena ze to hrnu na okoli a ze se tim masiruju co deset minut. Musim vynakladat vysoce nadprumernou davku pozitivismu abych vubec prezila. A nevim proc se obhajuju. Znam se. Vim, jak na me reaguje okoli. Nikdo z lidi mne blizsich by nerekl, ze si rochnim v zavisti a zlobe. Ani kdo me zna zbezne. Lidi me maj za trochu cvoka ale optimistu notorika. Mam rada dobrej humor cim cernejsi tim lepsi. Rada se smeju. Bezne taham kamaradky ze smutku.
@Nimie píše:
Ale vždyť se podívej jak na všechno reaguješ, to je prostě smutnéje to tvoje věc, samozřejmě, ale akorát si v sobě přiživuješ zlobu. A co hůř, tak si to ani neuvědomuješ. Ono to člověku nedojde dokud se z toho koloběhu nevymotá a opravdu nezačne přemýšlet trochu optimisticky. Tím, že budeš na všechno pohlížet takhle a ještě se v tom utvrzovat a záměrně to vyhledávat, tak ti líp fakt nebude.Opravdu ti přeju, i s ohledem na tvé dítko, aby se ti ten pohled na život aspoň trošku změnil pozitivním směrem
mít nemocné dítě je pro rodiče to nejhorší co může být ta nejtěžší zkouška a nikdo z nás neví jak by jí prošel.. a jak by - být na vše sám hledal pozitivismus..
Jj teď koukám že ses bavila o zubaři pro sebe, tak pardon za OT. Bára