Socky seem :D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8133
13.11.16 14:46

@Nimie nikde jsem nenapsala, že tvůj názor je špatný, takže to chce číst přesně, co je napsáno. Jen pouze říkám, že pokud o to nikdo nestojí není vhodné se neustále vnucovat se svými „chytrými radami“ a to nemluvím jen o téhle diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8133
13.11.16 14:47

„@Tiger-lily“: jakou konkrétní radu jsi zakladatelce poskytla? Tedy kromě nic neříkající věty, že na sobě musí pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31693
13.11.16 15:55
@Adull píše:
@Nimie nikde jsem nenapsala, že tvůj názor je špatný, takže to chce číst přesně, co je napsáno.

Ne, ty s mým názorem akorát nesouhlasíš, to je „obrovský“ rozdíl.

@Adull píše:
Jen pouze říkám, že pokud o to nikdo nestojí není vhodné se neustále vnucovat se svými „chytrými radami“ a to nemluvím jen o téhle diskuzi.
Ženská, že ti není hanba být takhle otevřeně zaujatá. Prosim tě klidně hormon, do téhle diskuze jsem svůj názor napsala konkrétně JEDNOU a od té doby jen odpovídám.

Celkem tu mám míň příspěvků než ty, přičemž ty tu neděláš prakticky nic jiného než že ryješ do Tiger-lilly nebo do mě (jen protože jsem si dovolila souhlasit s Tiger-lilly). Tak to nevím jestli by ses náhodou neměla krotit spíš ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
13.11.16 15:57
@Adull píše:
„@Tiger-lily“: jakou konkrétní radu jsi zakladatelce poskytla? Tedy kromě nic neříkající věty, že na sobě musí pracovat.

Ze si ma nejdriv vyndat spunty z usi a prestst si o sobe myslet, ze je socka prece! To ti neprijde dost konkretni nebo co? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
13.11.16 16:00

No tak nepochopeni principu diskuze stoupa, necham to tu zamknout, na zaryty dogmatiky fakt nemam naladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31693
13.11.16 16:00
@Adull píše:

Nic neříkající radu? Si vyber, buď je tady ten názor VNUCOVÁN a nebo je to jen nic neříkající věta.

Hlavně, že nemáš na práci nic lepšího než se do někoho strefovat. Jak jsi zakladatelce pomohla ty? Nevíš? Možná protože jsi jí nepomohla vůbec nijak, akorát vyjíždíš po ostatních. Jsi pokrytec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31693
13.11.16 16:01

@robínek takhle to spíš myšleno nebylo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
13.11.16 16:01

Jedna znama mi vykladala, ze jeji deti se z navstevy u kamaradky vratily s presvedcenim, ze kamaradcina rodina je strasne bohata. Na dotaz, dle ceho tak soudi, uvedly ze.maji v koupelne automaticky davkovac na mydlo. :mrgreen: Takze krom tycaku nemam ani tohle :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
13.11.16 16:03
@Tarjei píše:
No tak nepochopeni principu diskuze stoupa, necham to tu zamknout, na zaryty dogmatiky fakt nemam naladu.

Kasli.na to, ono je to prejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31693
13.11.16 16:04
@robínek píše:
Jedna znama mi vykladala, ze jeji deti se z navstevy u kamaradky vratily s presvedcenim, ze kamaradcina rodina je strasne bohata. Na dotaz, dle ceho tak soudi, uvedly ze.maji v koupelne automaticky davkovac na mydlo. :mrgreen: Takze krom tycaku nemam ani tohle :zed:

Vedle se zas dozvíš, že pokud nemáš tekuté mýdlo, tak jsi prase :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
13.11.16 16:09
@Nimie píše:
Vedle se zas dozvíš, že pokud nemáš tekuté mýdlo, tak jsi prase :mrgreen:

Jsem socka a ještě prase. No to jsem dopadla :mrgreen: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
13.11.16 16:10
@Nimie píše:
Vedle se zas dozvíš, že pokud nemáš tekuté mýdlo, tak jsi prase :mrgreen:

Ale tak mydel.mame doma spousty, i tekuta, ale v lahvickach, takze jsme socky. Bohati maji davkovace na fotobunku nebo co, proste das pod to ruce a samo ti to vyflusne mydlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31693
13.11.16 16:12
@robínek píše:
Ale tak mydel.mame doma spousty, i tekuta, ale v lahvickach, takze jsme socky. Bohati maji davkovace na fotobunku nebo co, proste das pod to ruce a samo ti to vyflusne mydlo.

Aaha, tak to nás „socek“ bude hodně :mrgreen: ač teda logika je v tom zhruba stejná jako u toho tekutého mýdla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
13.11.16 16:13

@robínek jsem nasrana. Slovo socka bylo castecne nadsazka, castecne vyraz prekvapeni z toho, jak podprumernej mam rozpocet. Ja nepotrebuju spasit. Jen jsem si chtela pokecat v souzneni se stejne materialne neobdarenejma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
13.11.16 16:25
@Tarjei píše:
@robínek jsem nasrana. Slovo socka bylo castecne nadsazka, castecne vyraz prekvapeni z toho, jak podprumernej mam rozpocet. Ja nepotrebuju spasit. Jen jsem si chtela pokecat v souzneni se stejne materialne neobdarenejma.

Vsak jo, ja Te chapu :hug: Ja se do tehle diskuse dala prave pro tu nadsazku. Ono je stejne vsechno relativni. Ja treba vcera byla za damicku: s jamiskou na obede, pak jsem si koupila drazsi zimni bundu, ovsem jit na kafe jsem uz odmitla jako ze specham, ve skutecnosti bych uz nemela na vlak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová