Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@robínek ja zas rada chodim hezky oblikana. Jeste ze na tech hadrech neni napsano odkud jsou ![]()
@robínek a zrovna vymejslim, jak koupit prostrednimu diteti zitra snehule, kdyz prachy mi prijdou az ve stredu…a tady musim cist, jak mam mit lepsi naladu. Neskoncil podobnej hlasatel kdysi davno pribitej na krizi? ![]()
@Tarjei asi kdyby ti to někdo takhle podal, tak by to jako nadsázka působilo. Ale vzhledem k tomu, jakým způsobem sis takový závěr sama vydedukovala z předešlé diskuze… ![]()
@Tarjei píše:
@robínek a zrovna vymejslim, jak koupit prostrednimu diteti zitra snehule, kdyz prachy mi prijdou az ve stredu…a tady musim cist, jak mam mit lepsi naladu. Neskoncil podobnej hlasatel kdysi davno pribitej na krizi?
Tak jí neměl proboha, klidně si vytrhej všechny vlasy, seď na zadku a hlasitě plač. Akorát to vůbec nic nevyřeší, to je všechno, nic víc tu nikdo netvrdil. Tohle fakt není o „náladě“ proboha.
Ale sama tvrdíš, že to bereš jako vtip, tak co se čílíš, když už to tak máš? Akorát v polovině příspěvků jsi zněla depresivně, tak tvůj optimismus nebyl tak evidentní ![]()
@Tarjei píše:
@robínek ja zas rada chodim hezky oblikana. Jeste ze na tech hadrech neni napsano odkud jsou
Vsak ja si taky rikam, ze do konce mesice budu dice kolem. kavaren a restauraci chodit obloukem, zato v kuxusni bunde
Na snehule kaslu, ma se oteplit.
@Nimie problem prave je, ze jsem v pohode, co se nalady tyka. Na situaci, ve ktery jsem, jsem vrcholne vyrovnana. Depresivne zni jen realnej popis. V my nalade fakt problem neni.
@robínek
dobryy, on chce stejne chodit furt v botaskach. Usetrim.
@Tarjei píše:
@Nimie problem prave je, ze jsem v pohode, co se nalady tyka. Na situaci, ve ktery jsem, jsem vrcholne vyrovnana. Depresivne zni jen realnej popis. V my nalade fakt problem neni.
V tom případě to neřeš
byla to jen rada na základě toho, jak jsi na některé uživatelky včetně mě působila. Pokud to máš tak jak píšeš, tak tím líp ![]()
@Nimie neberu zadny antidepresiva jako 90% kamaradek co maj tez dite postizene. V pohode spim. Jist mi chutna. A umim byt vdecna za to, co mam.
@Tarjei píše:
@Nimie neberu zadny antidepresiva jako 90% kamaradek co maj tez dite postizene. V pohode spim. Jist mi chutna. A umim byt vdecna za to, co mam.
@Nimie Nevím proč bych měla být pokrytec, to asi proto, že nejásám z tvých dlouhatánských projevů o ničem. No pokud vím, tak ty zas nemáš na práci asi nic jiného než vlézt do každé diskuze a tam být v opozici. a hanba by měla být tak akorát tobě za ty kecy.
@robínek no to je fakt rada nad zlato. i kdyby na stokrát poslouchala ty teoretické rady…jak si o sobě myslet to či ono…tak reálně je jí to k ničemu. Takže žádnou radu jí nedala…
@Tarjei nebudu ti tu plevelit diskuzi…měj se krásně a držím palce ať všechno zvládáš jako doteď ![]()