Socky seem :D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9148
6.11.16 16:11

@Tiger-lily nedovedes si predstavit pokud to neznas z osobni zkusenosti, jaky zahul je mit takhle postizene dite. Neprala bych to ani te nejvetsi sv.ini. Mas mentalne tak dvoulete batole a telo mu roste. Opravdu kvalitka. Nevim jak dlouho ho jeste dokazu nestrcit do ustavu. Tak mi prosimte nevytykej spatnou naladu, za kterou si muzu sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
6.11.16 16:11

@Saatine @Adull :think: Hele v tom případě mizím, protože prostě můj názor se v tomto případě nezmění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
6.11.16 16:13

@Tarjei :hug: :hug: Nic ti nevytýkám, jak jsem psala, byla bych ráda, kdybys tu náladu měla lepší, ale jestli ti teda zvedne náladu nějaká diskuze, tak ok a víc ti to tu nebudu plevelit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15210
6.11.16 16:18

@Tiger-lily Mě zakladatelka nepřipadá, že je v nějaké hrozné náladě, naopak snaží se žít jak je jí to umožněno a pohled na svět má podle mě dost optimistický… Pokecat, sdílet svoje problémy se životem je snad normální :think: Nevšimla jsem si, že by tu někdo nadával a nějak extrémě se litoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25085
6.11.16 16:22
@Tarjei píše:
@LennaZS ja se tak jako krapet rozvadim. Manzel neni zlej ale…je to jako kazdej vztah slozity. Klukum je 11, 9 a 6. Postizenej je ten prostredni.
:hug: :hug:
Vidim na tvem pisemnem projevu, ze jsi velmi inteligentni.Az budou deti trosku starsi a samostatnejsi, verim, ze budes moct delat nejakou zajimavou praci i se zajimavym ohodnocenim a treba i vyresit hlidani prostredniho drobka?
Myslim, ze nikdo z nas si neumi predstavit, co obnasi pece o postizene dite, pokud to nezazil na vl.kuzi
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8122
6.11.16 16:31

@MartinaIrena Obdivuji všechny, které se starají o postižené dítě a ještě se z toho nezbláznily. To je prostě neskutečná odvaha a vnitřní síla, přesně jak píšeš dokud to někdo nezažil, tak si to neumí představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.16 16:32

@MartinaIrena ooo dekuji :) lehkej nadprumer bych rekla, zadnej genius nejsem :) pri detech jsem si udelala Bc., treba to jednou vyuziju.
Tjn, to nemuze bez osobni zkusenosti nikdo ani trochu tusit, jakej je to zahul…ten vecnej streh jak u batolete…unavny dost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKL
1114
6.11.16 16:47

@Tarjei obdivuju, co pro sveho syna delas! :kytka: ale az prijde cas, nezapomen myslet i na sebe a na druhe dve deti - i vase zivoty maji hodnotu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
6.11.16 16:49
@_BBQ_s píše:
Jezis, no to bych ho zabila :mrgreen: Jako na moje poctive vysmajdany skrpale co prosli pul sveta mi nikdo nesmi sahnout :cert:

notak rada sem samozrejme nebyla :cert: to udelal rano potajno jak sel do hokny, no a az sem 2 hodiny po nem ja lezla do skolky, tak sem zistila ze se nemam do ceho obut :cert: sem zurila sem si musela vzit jiny, no co uz, ted uz se povaluji kdo vi kde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
6.11.16 16:49
@pe-terka píše:
a co sekáče? Já bych už bez nich těžko fungovala, zvlášt u těch mladších dětí. Ty tak strašně rychle rostou, že mi přijde škoda dát pětikilo za bundu, když můžou mít hezkou za pár korun. Navíc to stejně za sezonu dorasují, tak mě to aspoň tak nemrzí.

To jsem původně měla taky v plánu. Jenže po oběhání asi 5 sekáčů jsem, zjistila, že na moje pididítě prostě funkční zimní bundu pro chodící dítě velikosti 80 neseženu. Všechno velký nebo na plně kočárový dítě (takže akorát na parádu, ale do sněhu a bláta nepoužitelné).
Ale mám vyhlídnutou v Takku, holt bude mít jednou něco nového a příští zimu to snad střelím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25085
6.11.16 17:04
@Rakosnicek1983 píše:
No to urcite, takový je kazdy tyden na idnesu. Jednou pravnik, co s tim sekl a začal delat diare, podruhé zenska na mateřské, ktera zacala s knizkama atd.Krom toho s malými náklady se da rozjet blog/vlog a populární jsou ty mateřské a několika matkám blogerkam uz slušně vydělávají.

Jo, kdybys zminila treba pribeh podobny tomuhle panovi, tak bych ti treba i zatleskala
 http://finance.idnes.cz/…dnikani.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.16 17:23

Zakladatelko máš můj obdiv :potlesk:, jsi silná žena :hug:, nemáš to lehké, ale bereš život takový jaký je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
6.11.16 17:25

@Svistice hele s tema detma to je fakt strasnej zahul na rozpočet, člověk se sotva vzpamatuje z nákupu do skolky a platby kroužku, tak hned jedou zimní věci, boty a co ani se nenadechnes hned Vánoce… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.16 17:29

@padesátikoruna dekuju..no snazim se.Sice mi tu nekdo cpal, ze si muzu sama za to, ze mam blbou naladu, ale ja nemam v povaze malovat hovinko na ruzovo a tvrdit, ze je to ruze, kdyz to proste smrdi jako hovinko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.16 17:30

@LKL ja vim..prusvih je, ze jedinej blizsi poskytovatel soc. sluzeb stoji za h.ovno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová