Socky seem :D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9148
6.11.16 09:01

@martina82 hahaaa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
6.11.16 09:02
@Tarjei píše:
@terinka4444 no vcera jsem zalozila diskuzi v cem nebo na co jste narocne ptz jsem si desne uzivala vikendovy valeni vyjimecny..no a v diskuzi se devcata bavila o triceti parech bot a tak..nezavidim to vubec jen mi doslo jak jsem chuda :D

Tak ja mam taky kolem triceti, to same kamosky. Prijde mi to normalni, jelikoz jako boty počítám i letni sandale, lodičky, botasky atd. Pokud ma nekdo tri, tak nechapu, co nosi.Jen kozacky mam patery, conversky troje, lodičky v různých barvách atd. Kabelek mam tak 15,různých znacek a cena za kus je v prumeru pet tisic. Zaroven musim zklamat ty, ktere se utěšuji tim, ze kazdy nemuze mit vsechno-nemam ani pokriveny charakter ani špatne vztahy, proste mam rada modu a nemam výplatu ve výši prodavačky z Alberta. Zaroven ale nejsem Babisova, vic jak sedm tisic bych za boty nedala (můj strop za kvalitní kozacky),za kabat dam klidne deset, pokud bude z vlny a vydrži x sezon.No,a k popelnicim-neznam nikoho, kdo by nemusel, aby si liboval ve vybíráni popelnic a hadrech v nich.To je zoufalost nebo uz maximální sporivost.Jit to sekace mi prijde ok, ale prohrabávat popelnice teda ne.Ja svoje stare veci k popelnicim nevyhazuju, davam je do detskyho domova pro pubertacky, i kdyz tusim, ze prvne to pro berou vychovatelky peo sebe, připadne dcery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
6.11.16 09:03

@84eva84 Jsi bohatá hodně, když máš dvoje boty na zimu! Já třeba nemám ani jedny :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
6.11.16 09:03
@Tarjei píše:
Anonym vsak v pohode nic se nedeje :)
Ovsem jsou veci ktery koupit musis proste. Jidlo. Treba. Ten postizenej ji jenneco. Strasne malo veci. Kdyz ho chci potesit musim koupit lizatko chupa chups jahody smetana ptz proste lizo za tri kacky nesni. Na vsedni den mam na jidlo dve stovky a z toho pulka je na nej.na vikendovej den tri stovky a opet-pulka autik. Pod to se nedostanu proste.

Není tu smajlík, kterým bych se Ti uklonil.Tak pošlu alespoň květinu, věř, že ze srdce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
6.11.16 09:06
@martina82 píše:
Napis me velice pobavil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: me ted nedavno vyhodil manza me oblibene boty ktere meli rozpulenou spici a chybeli jim podrazky :mrgreen: stydel se za me u lekare :D a natajno mi je vyhodil :cert: jinak nosim slunecni bryle ktere maji slepene sklicko nerada se zbavuju rozbitych veci vzdy vsemu davanm sanci na spraveni ;)

Jezis, no to bych ho zabila :mrgreen: Jako na moje poctive vysmajdany skrpale co prosli pul sveta mi nikdo nesmi sahnout :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101606
6.11.16 09:06

@Rakosnicek1983 Upřímně nevím, k čemu by mi byly patery kozačky, několikery conversky a x lodiček a k tomu 15 kabelek… vše považuju za totální zbytečnost a opravdu se nemusím utěšovat tím, že každý nemůže mít všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.16 09:07

@Rakosnicek1983 do popelnic fakt nelezu :D kdyz vedle nich stejne jako to delam ja odlozi neco cisteho v igelitce tak se kouknu noo…mam dve kila na vsedni den pro sebe a tri deti a pulku z toho spotrebuje jedno z nich, je postizeny..proste nemam vic tak beru zavdek i tim co nekdo vyhodi, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
6.11.16 09:07
@Ice79 píše:
Přesně tak. Znám dost lidí, co se utápí v penězích a nejde to na nich vůbec poznat. Skromní, přátelští, normální oblečení. A na druhé straně znám pipky, co mají prachatého chlapa (který jim zahýbá, kde může), jsou namyšlené až na půdu a hadry by nejraději nosily i s visačkama. :roll:

Ode zdi ke zdi, co? Ja mam bohatého chlapa a 80 procent veci si kuouji ze svých penez a své výplaty. A nejsme ani namyslena a on mi nezahyba. Jinak na me penize poznat nejsou, nesnáším loga, takze proste mam jen kvalitní boty, kozenou minimalistickou kabelku, kasmirovy svetr, bavlněné kalhoty. Zadny výrazný makeup, uměle rasy nebo nehty, zadne loga MK a zadne obri náušnice. Vse decentní. Ale aby nedošlo k omylu, nejsme žádná rodina s milionovými měsíčními příjmy a vlastním letadlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.16 09:08

@smutny klaun2 jeee toje hezky, dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
6.11.16 09:09

@Tarjei s těmi možnostmi, který máš? Nemluv tak. Máš stejné možnosti, jako ostatní, opravdu. Mohla bych demonstrovat na sobě a na okolí. Vše je jen na tobě. Joo, Max, tak to já jsem úplná Caroline, akorát v hnědém provedení :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
6.11.16 09:10
@Irinka0210 píše:
@84eva84 Jsi bohatá hodně, když máš dvoje boty na zimu! Já třeba nemám ani jedny :D :D

Ale ty jedny jsem si prala za porod (stali 1200)a jako bonus mi přítel koupil kabát (za 1200),takže jsem na zimu připravena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.16 09:11

@Rakosnicek1983 ja Ti to nezavidim :) jenom jsem v situaci kdy se musim snazit byt vynalezava, je to dobrodruzo i. Nelituju se, beru to sportovne :)
Se mnou je naahodou dost sranda, do fknukny mam daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
6.11.16 09:12

Krasna diskuze :-) Hlasim se do klubu.
Ja posledni boty dostala k narozeninam. Musi vydrzet cely rok. A i v dobe, kdy jsem vydelavala hromadu penez, jsem mela jen par paru. Proste jsem pro praci nemela cas je nosit a byla jsem jedna z mala, ktera kdsz rekla, ze nema co na sebe, tak to byla pravda.
Ted mam cas a materialni podminky v podstate stejne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
6.11.16 09:12

@j.a.n.i1 tak ze tobe by nebyly, neznamena, ze ja potrebuju jedny kozene, jedny elegantní, jedny svetle a druhe černe atd.To jsou lidi, kteri maji neceho vic jako automaticky špatní? Takova Kubelková musi byt strasna důra, kdyz ma desítky bot, úplná rozcapena koza.Snad muze mit kazdy, co chce a na co ma. Jasne ze by mi stačila jedna bunda a jedny kozacky, ale pak budu vypadat jak ti, co to tak maji (nebo jim móda nic nerika) a daji si kozacky k zimní bunde.Ne,diky. Potrebuju bundu na lyže, sportovnější s ditetem, kabat do prace, elegantní bundu do zimy, tenci perovou, kozisek atd. A ke každé z nich pasuji jine kozacky, to je jasny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.16 09:13

@LennaZS ostatni maji dite, ktere zvladne ve skole jen dve hodiny? Vetsinu dne je se mnou. Neni tu stacik kam bych ho dala. Chuvu nenajdu proste. Vazne nemam moznosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová