Socky seem :D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9148
6.11.16 08:00

@pikola nejsem. Mam velmi srovnane hodnoty. Zkusenostma a tak. A okolo bezva lidi. Nastesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.16 08:01

Holky, podle me je tato diskuze mimo misu.. Prece s rostoucimi prijmy casto rostiu vydaje.. Musite vyjit s tim, co mate a pokud si nekdo muze dovolit neco navic, nevidim v tom problem.

Moje situace - jako deti jsme nemeli penize. Otec vecne bez prace a vse tahla mama z jednoho platu (donacnost, otce, co zacal pit, 2 deti). Mela napr. 100 Kc na cely den a za to musela navarit a nakoupit. Nekdy musela koupit boty me a brachovi a pak musela vyjit s 50 Kc na den. Takze umim setrit a vim jake to je..

No a ja jsem ted vdana, mam 2 deti a oba s muzem pracujeme (ja pri materske). Vydelavame hodne penez a taky docela dost utratime. A to i za zdanlive blbiny (ja mam treba nekolik luxusnich parfemu). Ale kdyz jdu s muzem na nejakou spolecenskou akci s jeho firmou, tak opravdu musim reprezentovat. Takze boty a saty od vietnamcu a vonavka z Avonu by mi neprosly a vypadala bych naopak velmi divne… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
9148
6.11.16 08:05

@catchthem :D hezky, jses v klubu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35781
6.11.16 08:06

@Tarjei já mám radši hrdou matku samozivitelku než nějakou zlatokopku, co se nechává ponižovat jen aby nepřišla o teplé místečko.
Občas je mi líto, že nemůžu někomu pomoct materiálně kdyz nejsem přímo v čechach. Protože vím, že některé holky jsou tu fajn a ty děti si chování například svých otců nezaslouží. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.16 08:08

Anonym no ale ne kazdej kdo vydelava hodne penez musi reprezentovat.
Proc by bylo mimo misu si pokecat o bide? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.16 08:10

@pikola jo, mne by tez hrdost nedovolila. A na zlatokopku klasickeho typu nemam to, vizualni kvality. Mozna bych mohla byt zlatokopka intelektualka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
6.11.16 08:10
@Tarjei píše:
@bubulina no treba tchyne senilni a zapomnela, ci boty jsou. Nazula, nepochodila, vyhodila :D

No já ji utěšovala tím, že to asi babička popletla, ale známá s vážným výrazem řekla, že to ne, že takové boty ona nenosí a že to URČITĚ NEBYL OMYL :mrgreen: Co vím, docela spolu bojují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
6.11.16 08:12
@Tarjei píše:
@catchthem :D hezky, jses v klubu :D

A to jsem si myslela, ze jsem ta bohatsi:D ja jsem nadmíru spokojena a mam co jsem vždycky chtěla, jen ne fungl nove. Ale ikdyby se člověk pos*al, vždycky tu bude někdo kdo ma ty šaty z Paříže :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
6.11.16 08:13

Hele my třeba máme příjem relativně slušný, az nebudu na rd bude jeste lepsi :-),ale většinu investujem do bydlení, děti -kroužky, výlety, atd…
Když jsem byla svobodná měla jsem xy kabelem, xy not…teď mam zimni svoje max do 1000 protože vím, ze behanim za detma je oddelam, hadry mám některé ze seconhandu, protože tam kolikrát jsou kousky kvalitnější a hezčí než v v dostupných obchodech aa nemají je všichni, občas i něco usiju et mam originál ;)..občas taky jedu do Deutschlandu tam je to lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.16 08:14

@catchthem :D hele ja mam tri deti jedno je tezce mentalne postizeny a ani auto nemam. Jses bohatsi, ja i boty pro sebe lovim na vinted.cz :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.16 08:18

@catherine100 jooo dojcland..tata muj bydli 30 km od hranic, jezdej tam nakupovat jidlo i hadry..hlavne maj i vetsi velikosti bezne nez tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
6.11.16 08:20
@Tarjei píše:
@catchthem :D hele ja mam tri deti jedno je tezce mentalne postizeny a ani auto nemam. Jses bohatsi, ja i boty pro sebe lovim na vinted.cz :D

Ja si to uvedomuju, ze nejsem až tak průměr. Fakt máme veci které jsou navíc ale spis je to o tom, v jakém prostředí se pohybujes. Když jsem pracovala a pohybovala se mezi opravdu socialnimi případy, přišla jsem si jako miliardářka, i proto ze k majetku máme s mužem i tu lásku, respekt apod. Ale teď na rodicaku, prijem dolu, okolo ty bungalovy. Si az ted uvědomuju kde vlastně bydlim:D no a jako klobouk dolu, tri deti a jedno náročné ještě k tomu. Tvé bohatství tkvi v něčem jinem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35781

Mě stačilo shlédnout ranní promenádu na instagramu a hned si přijdu jak největší socka ve vesmíru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Tarjei píše:
Anonym no ale ne kazdej kdo vydelava hodne penez musi reprezentovat.
Proc by bylo mimo misu si pokecat o bide? :)

Docela drsne slovo bida.. Co je vlastne bida? Myslim, ze v 17. stol. by za bidu nepovazovali to, co Ty.. Mas kde bydlet, penize na jidlo, obleceni a resis jen, ze nemas nove ci znackove veci…

Jinak samozrejme ne kazdy musi s hodne penezi reprezentovat. Ale mne k tomu staci mit v satniku par drazsich kousku, ktere se dobre kombinuji a jsou nadcasove (a samozrejme nevytloustnout) a on ten drahy parfem voni neporovnatelne dyl nez Avon, takze mi vydrzi spoustu let a je porad „in“ (vem si treba takovy Chanel no. 5, ten nevyjde z mody nikdy). Takte se da zit relativne skromne a presto vypadat, ze mate hidne penez.. Jinak my samozrejme i hodne usetrime a vse vrazime do rekonstrukci domu, ktery to potrebuje..

• Citovat
  • Upravit
2527
6.11.16 08:21

Jako mít prachy, bylo by mi líp, ale to se asi nikdy nezmění.
Máš pravdu! Nezmění! Dokud nezměníš způsob uvažování.
Jinak já miluji seriál Dvě Socky, tak pokud jsi taková socka.. :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová