Socky seem :D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101641
6.11.16 09:24

@robínek Hele, každý jsme jiný, já bych zas za tričko nedala 2000,– protože si nemyslím, že by mezi dobře vybraným trikem za 300,– (či uloveným ve výprodeji) byl takový rozdíl, že by to vyvážilo onen rozdíl v ceně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
6.11.16 09:25

@Tarjei máš to jenom o moc těžší. Já mám tři děti a mateřskou neznám. Hlídání naprosto minimální. Děti dávám do školky až v předškolním věku. A pak slyším od kamarádek..no joo, ty máš ty možnosti. Na tuto větu jsem už alergická!! Já jsem makala, když se ony válely na md u pohádek. Ale máš pravdu, já mám chlapa. Což jsem pochopila, že ty jsi na děti sama? Jak je máš velké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
@Rakosnicek1983 píše:
Ode zdi ke zdi, co? Ja mam bohatého chlapa a 80 procent veci si kuouji ze svých penez a své výplaty. A nejsme ani namyslena a on mi nezahyba. Jinak na me penize poznat nejsou, nesnáším loga, takze proste mam jen kvalitní boty, kozenou minimalistickou kabelku, kasmirovy svetr, bavlněné kalhoty. Zadny výrazný makeup, uměle rasy nebo nehty, zadne loga MK a zadne obri náušnice. Vse decentní. Ale aby nedošlo k omylu, nejsme žádná rodina s milionovými měsíčními příjmy a vlastním letadlem.

Hlavně, jestli víš, co je to štěstí, jestli máš vedle sebe člověka, který Tě obejme, pohladí a řekne-to bude dobrý. Tomu se žádná kožená kabelka nevyrovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148

@j.a.n.i1 :D asi trochu. Jsem chuda, ne idiot, abych si myslela ze kdo ma prachy je svin. e. Me obecne predsudky moc nebavej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.16 09:27

@LennaZS ja se tak jako krapet rozvadim. Manzel neni zlej ale…je to jako kazdej vztah slozity. Klukum je 11, 9 a 6. Postizenej je ten prostredni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
6.11.16 09:28
@Tarjei píše:
@LennaZS ja se tak jako krapet rozvadim. Manzel neni zlej ale…je to jako kazdej vztah slozity. Klukum je 11, 9 a 6. Postizenej je ten prostredni.
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527

@Rakosnicek1983 můžu se zeptat, proč jsi do této diskuze vstoupila, když nadpis je úplně jasný? Já jsem na tom podobně jako ty, teda asi líp..nemusím vyjmenovávat hadry, které mám. Já utracim za opravdu důležité věci. A do této diskuze jsem vstoupila proto, že bych třeba mohla někomu materiálně pomoci. A proto se ptám Tebe, co tady děláš ty? Zatím je to pouze bohapusta přehlídka vlastního ega!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
@Rakosnicek1983 píše:
Tak to te lituju za takovy uvažování, dělám ve firmě, jejíž vlastník je multimilionář, toho az tak neznam, ovšem lidi pod nim jsou naprosto normalni a rozhodne ne hajzli. Jejich příjmy jsou ve stattisicich měsíčne a vsichni jsou to slušní, nenamysleni mladí chlapi (tak do 35),co maji mladé rodiny nebo dlouhodobe vztahy. Kazdy by si nemel automaticky představovat Krejčíře, Koženého apod.Muj partner je taky bohatý a charakter ma naprosto v poradku.

Jéje, ale čist asi pořádně neumíš, co? :roll: Nikdo nepsal, že bohatý znamená hajzl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
6.11.16 09:29

@LennaZS tak ja nikomu takovy veci nerikam. Kazdyho boj. A ja hlavne nevidim do vseho zeano.
Ma nejmladsi sestra je tater. Po domluve s partnerem ze na rodicak jde on se vratila do prac. procesu v 18 dnech veku syna. Kazdej ma hodnoty jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
6.11.16 09:30

Také jsme socky! Bydlíme v podnájmu, auto je jen sen, oblečení mám skoro všechno ještě od střední školy. Mám asi 4 páry bot na celý rok. Hrozně bych si přála nové boty, vím jaké, ale prostě si nemůžu dovolit dat 2500 za boty :nevim:
V létě Semi rozbil tyčový mixér a ještě jsem nenašla peníze navíc na nový :lol:

Ale tak co, jíst máme co, bydlet také kde a je nám poměrně dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
6.11.16 09:31

@Rakosnicek1983 člověk nemůže mít všechno - treba skromnost, co? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
6.11.16 09:31
@LennaZS píše:
@Rakosnicek1983 můžu se zeptat, proč jsi do této diskuze vstoupila, když nadpis je úplně jasný? Já jsem na tom podobně jako ty, teda asi líp..nemusím vyjmenovávat hadry, které mám. Já utracim za opravdu důležité věci. A do této diskuze jsem vstoupila proto, že bych třeba mohla někomu materiálně pomoci. A proto se ptám Tebe, co tady děláš ty? Zatím je to pouze bohapusta přehlídka vlastního ega!
:palec: :potlesk: Přesně tak. :pankac: Nech ji. Asi se nudí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
6.11.16 09:33

@Tarjei to mě moc moc mrzí. Máš toho teda naloženo statečně. Prostřední prcek..Víš o něčem, co by mu udělalo fakt radost, co potřebuje, atd? Co mají děti rády? Já mám bohužel děti buď menší a nebo tu 12 ti letou mám holku. Ráda bych ti poskytla oblečení po dětech, ale tady to jaksi nejde :-( děti mají hromady krásných věcí a prodávat to nemám čas, tak vozim do domovů, do charity nebo poskytnu k nám do nadace, ale poslat to někomu konkrétnímu je ještě lepší :-) má prostřední synek nějaký speciální režim, nutné doplňky stravy, vitamíny, kosmetika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
6.11.16 09:34

Rákosníček sem do diskuze o sockách se přišla jen pochlubit, že má 15 kabelek a patery kozačky po pěti tisících? Chápu to dobře? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
6.11.16 09:34
@terinka4444 píše:
@Tarjei to já zase otevřela diskuzi utrácíte moc a jako prý 60.000 pro čtyřčlennou rodinu bez povinných plateb jako bydlení a spoření a pojistky a prý to si jako nevyskakujeme :mrgreen:Já si sem tam říkám, kdybychom tak, jak žijeme teď, měli jistotu, že budeme žít vždycky, byla bych spokojená :mrgreen:

Já tu diskuzi četla a říkala jsem si, že žiju asi v jiným světě. Peníze si vydělám, dokonce ušetřím docela dost, koupím si pár hezkých věcí na sebe nebo i jinak, mám svoje auto, které jsem si koupila nové. Přesto nemám - nemáme tak vysoké náklady. Myslím, že dnešní svět prostě je masáž žít v nadspotřebě, nepokoře, reklamy o tom, že to MUSÍME mít, akorát to ještě nevíme.
Přesně jak ty píšeš - dej Bože prosím, aby nebylo hůř, jsem bohatý člověk, spící ve své posteli, v domě, ráno se vzbouzím zdravá, snídám jídlo a nasedám do svého auta abych jela do práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová