Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Rakosnicek1983 píše:
Ode zdi ke zdi, co? Ja mam bohatého chlapa a 80 procent veci si kuouji ze svých penez a své výplaty. A nejsme ani namyslena a on mi nezahyba. Jinak na me penize poznat nejsou, nesnáším loga, takze proste mam jen kvalitní boty, kozenou minimalistickou kabelku, kasmirovy svetr, bavlněné kalhoty. Zadny výrazný makeup, uměle rasy nebo nehty, zadne loga MK a zadne obri náušnice. Vse decentní. Ale aby nedošlo k omylu, nejsme žádná rodina s milionovými měsíčními příjmy a vlastním letadlem.
Tak mě přijde trošku debilní v diskuzi o nedostatku peněz sem rozepisovat co všechno mám. Taky netrpím nedostatkem, ale nejsem taková pipka, abych to sem psala.
@Rakosnicek1983 heej neprovoookuj
vsechny vime ze charakter nema s prachama nic spolecnyho. Kdo je haj.zl jen mu prachy umoznej vetsi rozlet. A naopak. To je cely. Takovej katalyzator.
@Ice79 píše:
Tak mě přijde trošku debilní v diskuzi o nedostatku peněz sem rozepisovat co všechno mám. Taky netrpím nedostatkem, ale nejsem taková pipka, abych to sem psala.
To je ma reakce na zdejší klišé. Ze je neco jako navonena bída-kdy si zenska nakoupí par značkových veci a oak to tahá a čím vic penez mas, tim min to chces dávat na odiv a uprednostnujes kvalitu zpracování a materiály. nevidim na tom nic divného.
@Rakosnicek1983 Nepotřebuješ, chceš… to je rozdíl, je to čistě tvoje věc, kolik čeho máš, ale nepodsouvej že to všichni ostatní chtějí taky a jen to mít nemohou… mnohdy mohou, jen nechtějí ![]()
@Rakosnicek1983 jaky zdejsi klise? To co pises ja fakt netvrdim.
@Rakosnicek1983 ja bych potrebovala prachy na nejaky bydleni pro sebe a deti aby mohl mit kazdej svuj pokojik a mit zahradu.. a asi auto…jinak nic nepotrebuju ![]()
@Tarjei píše:
@Rakosnicek1983 heej neprovoookujvsechny vime ze charakter nema s prachama nic spolecnyho. Kdo je haj.zl jen mu prachy umoznej vetsi rozlet. A naopak. To je cely. Takovej katalyzator.
Tak to te lituju za takovy uvažování, dělám ve firmě, jejíž vlastník je multimilionář, toho az tak neznam, ovšem lidi pod nim jsou naprosto normalni a rozhodne ne hajzli. Jejich příjmy jsou ve stattisicich měsíčne a vsichni jsou to slušní, nenamysleni mladí chlapi (tak do 35),co maji mladé rodiny nebo dlouhodobe vztahy. Kazdy by si nemel automaticky představovat Krejčíře, Koženého apod.Muj partner je taky bohatý a charakter ma naprosto v poradku.
Azev diskuse me pobavil, zrovna vcera jsem rikala mazelovi po revizi me skrine s obleenim, ze si uz opravdu musim koupi zimni bundu a boty, aby se nase bohate deti nestydely za matku socku
My jsme jim ted totiz nakoupili sportovni obleceni a vybaveni, takze vypadaji jak ze zurnalu a ja na svoje obleceni nejak zapominam
Jinak kdyz uz, tak si taky kupuju spis drazsi, ne luxus, ale mam oar proverenych znacek, jejichz obleceni mi par let vydrzi, takze ac triko za skoro 2tis., tak je nakonec ve vysledku levnejsi nez „kvalita“ za 300, co ji po druhem vyprani muzu vyhodit. Ale kabelka za 5000
? Ja teda moc nechapu smysl. kabelek, jsem nekabelkova, mam akorat 2 na ples do barvy satu, jinak nosim. kabely a maxitasky ![]()
@j.a.n.i1 píše:
@Rakosnicek1983 Nepotřebuješ, chceš… to je rozdíl, je to čistě tvoje věc, kolik čeho máš, ale nepodsouvej že to všichni ostatní chtějí taky a jen to mít nemohou… mnohdy mohou, jen nechtějí
S tim souhlasím. A ja je asi chci i potrebuju.
@Rakosnicek1983 nepochopilas me. Katalyzator. Umocnovac stavajiciho. Chnapes???
@Rakosnicek1983 píše:
Tak to te lituju za takovy uvažování, dělám ve firmě, jejíž vlastník je multimilionář, toho az tak neznam, ovšem lidi pod nim jsou naprosto normalni a rozhodne ne hajzli. Jejich příjmy jsou ve stattisicich měsíčne a vsichni jsou to slušní, nenamysleni mladí chlapi (tak do 35),co maji mladé rodiny nebo dlouhodobe vztahy. Kazdy by si nemel automaticky představovat Krejčíře, Koženého apod.Muj partner je taky bohatý a charakter ma naprosto v poradku.
Ty máš vážně problém s pochopením psaného textu ![]()
@robínek no a ja jsem zase kabelkova.Mam různe velikosti i barvy, do prace se mi nehodí jen jedna černá-pokud mam svetly kostým a svetle lodičky, fakt nechci černou kabelku, na ples nebo svatbu se taky nehodí jen jedno univerzální psanicko, no jo.Ty mas triko za dva, ja zas kabelky. ![]()
@Rakosnicek1983 jako ze kdo je fajn prachy ho nezkazej kdo je ha.jzl ma penezma vetsi moznosti byt h.ajzl…
@Tarjei moc se mi libi tvoje diskuze
jako dite jsem zazila strasne casto, ze nebylo na najem, teplou vodu, jidlo a ziju! Vzala jsem si ponauceni a snazim se vychazet, nejsme ted s pritelem bohaci ale obcas si boty i koupime
nicmene zadne extra znacky
ale smekam pred tebou, vim jak se moje mamka snazila mi jako diteti dat vse i z zadnych prijmu a to jsem jedinacek. Klobouk dolu!
@Rakosnicek198 proc sem vubec prispivas a vychlubujes se? Mam dojem, ze jen potrebujes nacechrat sve pericko pred lidmi, kteri nemaji bohace? Prijde mi to strasne pateticke
ja ti to nezavidim, nemam rada tyhle lidi, mysli si ze hadrama muzou spravit svuj pokriveny charakter
zaloz si lastni skupinu pro prachace, verim, ze ti tam porozumi vice..
Příspěvek upraven 06.11.16 v 09:27